- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #9.681
Hayırlısı cnm yeni bat nedir?canım ben erken adet oldum 13 ünde lekelenme basladı gece 14ünde tam söküldü
Cnm sen benim kızımda ki belirtileri yazdım onu okuma din mi?Kızlar ya bide dğn eltimde börek yerken farklı bi koku aldım sonra eve geldim abdest alırken suda bana kötü koktu ilk defa bu ay farklı olarak bunu yaşadım aranızda hamile olup bunları yaşayan varmı? Hamilelik belirtisinde kokulara karşı duyarlılık olurmuş ya acaba benimkide öyle bişeymi? İlk başta farketmedim sonra su bana ilk defa bu ay böyle koktu farklı olarak bu belirtiyi yaşadım acaba böyle bişeymi dedim sizce?
tamam cnm sen biraz ara ver toparlanBen bugün hastalandım canım bat 16 nisandı ara veriyorum çok yoruldum çünkü ....
Valla ya ne garipti ama dimi şok oldum :)Ay canım bende hala nasıl olduğunu düşünüyorum hic sorma :)
Canım demekki her gebelikte belirti olmuyormuş ben hiçbirşey hissetmedim gebelik bekleyen arkadaşlar belirti görmeyince üzülmesinler lütfen bende son 2 gündür başladı belirtiler onlarda az az sende bekle biraz daha canım test için belki bende erken yapsam çıkmayacaktı testte gecikince yaptımValla ya ne garipti ama dimi şok oldum :)
Sanki okumuştum ama şuan inan hatırlamıyorum canım neydi belirtilerin?Cnm sen benim kızımda ki belirtileri yazdım onu okuma din mi?
Ya bende normalde sürekli abdest alan insanım ve hamur işlerini çok severim ama bugüne kadar su'da olsun veya yediğim bişeyde bu tadı hissetmemiştim ikisinde de aynı kokuyu tadı alınca sonradan dank etti acabamı dedim canımCanım ben de 2 gündür tat konusunda bu sıkıntı var bu sabah ictigim suyun tadı berbat geldi bana sabah yaptığım kahvaltı dün yediklerimden anlamamıştım bisey
Adetine kaç gün var senin canımYa bende normalde sürekli abdest alan insanım ve hamur işlerini çok severim ama bugüne kadar su'da olsun veya yediğim bişeyde bu tadı hissetmemiştim ikisinde de aynı kokuyu tadı alınca sonradan dank etti acabamı dedim canım
5 gün canımAdetine kaç gün var senin canım
Canım ben ovula ile öğrendim :) biraz daha sabret bakalım inşallah vardır az kalmış :)5 gün canım
Vallahi testin içeriğini okumak için açtım bi baktım test bi yerden tanıdık geliyo biri atmıştı ama kim diye düşünüyodum senmişsin meğer canım ama sen günün geçince yapmıştın dimi?Canım ben ovula ile öğrendim :) biraz daha sabret bakalım inşallah vardır az kalmış :)
Kızlar günaydın ben 2 gün geciktim ama aradabir sancı gibi hafif hafif ağrım oluyor akıntı geliyor hasta oldum diye gidiyorum şeffaf akıntı gelmiş oluyor ama sanki bugün yarın hasta olcam gibi hissediyorum
Evet canım 2 gün geçti öyle yaptım benVallahi testin içeriğini okumak için açtım bi baktım test bi yerden tanıdık geliyo biri atmıştı ama kim diye düşünüyodum senmişsin meğer canım ama sen günün geçince yapmıştın dimi?
Canım bence 1 2 gün daha bekle olmazsan kan testi ver bende 2 gün gecikince yaptım pozitif çıktıSeninle martta batlarimiz yakındı bu ay sende mi geciktin. Benim bugün gecikeli 4 gün oldu ama sabah test yaptım negatif deli olcam yaw
KIZLAR GEBELIK TESTI YAPTIM IKINCI CIZGI COK BELIRGIN GALIBA BAYILACAM
Benimde perşembe adet günüm ama çarşamba bu testi yapıyım diyorum eğer pozitif görürsem hemenn kan vericem ama çıkmazsa gecikmeyi bekleyip direk kan tahlili yaptırıyım dedim mantıklımı? Yani eğer hamilelik varsa erken gebelik testinde adetten 1 gün önce çıkar heralde dimi?Evet canım 2 gün geçti öyle yaptım ben
Benimde perşembe adet günüm ama çarşamba bu testi yapıyım diyorum eğer pozitif görürsem hemenn kan vericem ama çıkmazsa gecikmeyi bekleyip direk kan tahlili yaptırıyım dedim mantıklımı? Yani eğer hamilelik varsa erken gebelik testinde adetten 1 gün önce çıkar heralde dimi?
Yaaa ne güzel kiminin hormonları daha yüksek oluyo galiba ama ben garanti olsun diye adet günü yapıyım diyorumGorumcemin normal testle 2_3 gün önceden çıkmıştı canım
Yaaa ne güzel kiminin hormonları daha yüksek oluyo galiba ama ben garanti olsun diye adet günü yapıyım diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?