- 10 Ekim 2016
- 1.262
- 948
- 43
- 35
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #9.701
Aynen canım ya gerçi Rabbim'e teslim oldum adet olursamda üzülmem ama bekliycem diyorum şimdilik :)) insan zamanla sabretmeyi öğreniyo önceden olsa hiç bekleyemezdimEn iyisi canım sonra erkenden yapıp negatifi görünce de insan kötü oluyor
Sağol canım inşallah cikar sende de belki geç dollenmedir:)Gozun aydın canım yaaa şimdi gördüm çok sevindimbana da dua et ne olur bi mucize olsun ikimizinde batı 12siymis benim idrarda bişey çıkmadı
Çıkar bence canım bekle çarşambayı sen inşallah cikarBenimde perşembe adet günüm ama çarşamba bu testi yapıyım diyorum eğer pozitif görürsem hemenn kan vericem ama çıkmazsa gecikmeyi bekleyip direk kan tahlili yaptırıyım dedim mantıklımı? Yani eğer hamilelik varsa erken gebelik testinde adetten 1 gün önce çıkar heralde dimi?
valla canım telefonum kırıldı o yüzden takvimim yok internetten de bakmak istemiyorum su an sonra hep o günü bekliyorumHayırlısı cnm yeni bat nedir?
İnşaAllah canımmmmmmmSağol canım inşallah cikar sende de belki geç dollenmedir:)
Çıkar bence canım bekle çarşambayı sen inşallah cikar
Ayy çok sevindim Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canımKızlar doktordan çıktım ultrasonla baktı henüz göremedi haftaya cumartesi gideceğim gormek için. kan testi sonucum 1036 çıktı doktor çok.güzel bi değer 2 gün sonra tekrar gel birdaha bakalım dedi Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah umarım Bebegim sağlıklı bi şekilde tutunur bana
Amin canım çok teşekkür ederim hepimize nasip etsin inşallah :)Ayy çok sevindim Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım
Canim eger tam vaktinde dollendiyse hafifte olsa cikiyor..golge gibi...Adete 4 gün kala yapicam tamam varsa çıkar mı dersin?
Tamam cnm :)valla canım telefonum kırıldı o yüzden takvimim yok internetten de bakmak istemiyorum su an sonra hep o günü bekliyorum
or
Canim eger tam vaktinde dollendiyse hafifte olsa cikiyor..golge gibi...insaallh cok guzel haberler verirsin canim
Canım senin gecikti mı dimi ne durumdasin ya?Adeti geciken yok mu hiç kızlar
Nerelerdeydin kiz?Ay ne yazışmışsınız oku oku bitiremedim vallahi 2 gün girmedim neler olmuş :)
Ben adet oldum ya adetliyken yazcak bişey bulamıyom artık ovülasyonaNerelerdeydin kiz?
Moral bozmadan çalışmalara devam cnmBen adet oldum ya adetliyken yazcak bişey bulamıyom artık ovülasyona
Kız valla artık cok morelim bozuluyor şaka bi yana kısır döngü gibi yahu...
Moral bozmadan çalışmalara devam cnm
Bendede var bu sorun canm ama gebemiyim degilmiyim henüz daha bilmiyorum bendekide iyi sabır valla test yapmadan hastaneye gitmeyi bekliyorum sanki midem sürekli bogazimda özellikle yemek yerken yedikten sonra falan canmBirde bisey yediğim zaman midem sanki ağzıma tırmanıyor gibi oluyor
Bendede aynı sorun var canım hem yumurta tembelliği hemde polikistik over 1.5 yıldır korunmuyoruz bebek istiyoruz maalesef olmuyor ama klomen tedavisiyle yumurta gelişiyor olur inşallah yani dua et sabırlı ol çokta kafana takma canm..Merhaba 1.5yillik yeni ewliyim tedavi oldum yumurta tembelliği olduğunu öğrendim hamile kalmayı çok istiyorum sizcehamile kalır mıyım yumurta tembelliği beni biraz korkutuyor ne yazikki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?