2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Gozun aydın canım yaaa şimdi gördüm çok sevindim bana da dua et ne olur bi mucize olsun ikimizinde batı 12siymis benim idrarda bişey çıkmadı
Sağol canım inşallah cikar sende de belki geç dollenmedir:)

Çıkar bence canım bekle çarşambayı sen inşallah cikar

Ayy çok sevindim Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım

Merhaba 1.5yillik yeni ewliyim tedavi oldum yumurta tembelliği olduğunu öğrendim hamile kalmayı çok istiyorum sizcehamile kalır mıyım yumurta tembelliği beni biraz korkutuyor ne yazikki

Birde bisey yediğim zaman midem sanki ağzıma tırmanıyor gibi oluyor
Bendede var bu sorun canm ama gebemiyim degilmiyim henüz daha bilmiyorum bendekide iyi sabır valla test yapmadan hastaneye gitmeyi bekliyorum sanki midem sürekli bogazimda özellikle yemek yerken yedikten sonra falan canm

Merhaba 1.5yillik yeni ewliyim tedavi oldum yumurta tembelliği olduğunu öğrendim hamile kalmayı çok istiyorum sizcehamile kalır mıyım yumurta tembelliği beni biraz korkutuyor ne yazikki
Bendede aynı sorun var canım hem yumurta tembelliği hemde polikistik over 1.5 yıldır korunmuyoruz bebek istiyoruz maalesef olmuyor ama klomen tedavisiyle yumurta gelişiyor olur inşallah yani dua et sabırlı ol çokta kafana takma canm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…