- 6 Nisan 2017
- 189
- 52
- 13
- 32
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #9.721
Benim geçikiyor cnm ama düzensiz normaldede ama hiç bu kadar geçikmemiştiAdeti geciken yok mu hiç kızlar
İnşallah sebebi bebektir canım :)Bendede var bu sorun canm ama gebemiyim degilmiyim henüz daha bilmiyorum bendekide iyi sabır valla test yapmadan hastaneye gitmeyi bekliyorum sanki midem sürekli bogazimda özellikle yemek yerken yedikten sonra falan canm
Canııımmmm sağolasınnn amin inşaAllah bakalım hala beklemedeyim son 5 gün kaldı hayırlısı Rabbim'den canım adet olursamda bunda da vardır bir hayır diycem ama olmazsam aklımdasınız sizi haberdar edicem inşaAllahBurcummmmm123 en cok seni merakediyorum adet olmazsın inşallah canım ya Allah umutlarını boşa çıkarmasın inş.
Biraz kafa dagit cnm gez dolaş iyi geliyorBen adet oldum ya adetliyken yazcak bişey bulamıyom artık ovülasyona
Kız valla artık cok morelim bozuluyor şaka bi yana kısır döngü gibi yahu...
Ben geciktim suanda bir gun gibi gozukuyo ama aslinda ben yumurtlama kanamasini takvimdeki yumurtlama gununden once yasadim. Aslinda bir kac gun gecikmis durumdayim sn de mi geciktinAdeti geciken yok mu hiç kızlar
Bende de yumurta tembelligi var simdi kızım 3 yaşında:) 2.yi istiyoruz rahat olun stres yapmayın her derdin bi çaresi vardirMerhaba 1.5yillik yeni ewliyim tedavi oldum yumurta tembelliği olduğunu öğrendim hamile kalmayı çok istiyorum sizcehamile kalır mıyım yumurta tembelliği beni biraz korkutuyor ne yazikki
Canım bi test yapsaydın bi kan vereydin bari ay nasıl duruyosunuz yaaaaa :))Benim geçikiyor cnm ama düzensiz normaldede ama hiç bu kadar geçikmemişti
Canım kızında ki belirtiler neydi?Bende de yumurta tembelligi var simdi kızım 3 yaşında:) 2.yi istiyoruz rahat olun stres yapmayın her derdin bi çaresi vardir
Iliskiden sonra bacaklarim sizliyordu ve kaşık batmalari oluyordu cnm. Göğüs bel ağrısı hiç yoktuCanım kızında ki belirtiler neydi?
Heh tamam şimdi hatırladımm canım bende de bunlar oldu bel ağrısı normalde yok ama ayakta biraz kalıyım oluyo ve sağ kasıkta batma var bakalım ya hayırlısı bende çarşamba günü erken gebelik testi yapıyım diyorum normalde bat perşembe ama bilemedim sence yapsam mı?Iliskiden sonra bacaklarim sizliyordu ve kaşık batmalari oluyordu cnm. Göğüs bel ağrısı hiç yoktu
Aynen geziyom valla canım antibiyotik de başladım bitcek hatta 5 güneBiraz kafa dagit cnm gez dolaş iyi geliyor
Canım benim de sağ kasigim batiyor ya inşallah bebektendir seninki deHeh tamam şimdi hatırladımm canım bende de bunlar oldu bel ağrısı normalde yok ama ayakta biraz kalıyım oluyo ve sağ kasıkta batma var bakalım ya hayırlısı bende çarşamba günü erken gebelik testi yapıyım diyorum normalde bat perşembe ama bilemedim sence yapsam mı?
Prolaktinin kaç ki? Benim de yüksekti ilacla 2 ayda düsürdüm yeni ama yine acaba yükselirmi stresiyle yükseltiyorum benceAminnnn canım benim aminnn Allah cümlemize nasip etsinnn inşallah, ya bende prolaktin hormonu var çok yüksek doktor onu düşürmeye çaliş düşürmesen çocuk olmaz dedi biandan da o yüzden umudumu kestim aynı zamanla hem uğraşıyorum olsun diye hemde olmayacak Diyorum kendi kendime
Heh tamam şimdi hatırladımm canım bende de bunlar oldu bel ağrısı normalde yok ama ayakta biraz kalıyım oluyo ve sağ kasıkta batma var bakalım ya hayırlısı bende çarşamba günü erken gebelik testi yapıyım diyorum normalde bat perşembe ama bilemedim sence yapsam mı?
İnşallah canım dayanamadım şimdi hastaneye gittim ultrasonda birsey göremedi Dr. Kan aldılar bakalım 1 saat sonra sonuç çıkacak canımİnşallah sebebi bebektir canım :)
ayy ne bilim cnm kaç tane testin var?TurkuazKrampon yoksa senin gibi 4 gün kalamı yapsam yani benim adete yarın 4 gün kalmış oluyo yapsam mı çıkarmı ki? :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?