2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Burcummmmm123 en cok seni merakediyorum adet olmazsın inşallah canım ya Allah umutlarını boşa çıkarmasın inş.
Canııımmmm sağolasınnn amin inşaAllah bakalım hala beklemedeyim son 5 gün kaldı hayırlısı Rabbim'den canım adet olursamda bunda da vardır bir hayır diycem ama olmazsam aklımdasınız sizi haberdar edicem inşaAllah

Merhaba 1.5yillik yeni ewliyim tedavi oldum yumurta tembelliği olduğunu öğrendim hamile kalmayı çok istiyorum sizcehamile kalır mıyım yumurta tembelliği beni biraz korkutuyor ne yazikki
Bende de yumurta tembelligi var simdi kızım 3 yaşında:) 2.yi istiyoruz rahat olun stres yapmayın her derdin bi çaresi vardir

Iliskiden sonra bacaklarim sizliyordu ve kaşık batmalari oluyordu cnm. Göğüs bel ağrısı hiç yoktu
Heh tamam şimdi hatırladımm canım bende de bunlar oldu bel ağrısı normalde yok ama ayakta biraz kalıyım oluyo ve sağ kasıkta batma var bakalım ya hayırlısı bende çarşamba günü erken gebelik testi yapıyım diyorum normalde bat perşembe ama bilemedim sence yapsam mı?

Canım benim de sağ kasigim batiyor ya inşallah bebektendir seninki de

Prolaktinin kaç ki? Benim de yüksekti ilacla 2 ayda düsürdüm yeni ama yine acaba yükselirmi stresiyle yükseltiyorum bence

Ya ben bata kadar bekle derim umarım vardır var gibi geliyor ama hayırlısı cnm keşke zaman gecsede bende yapsam.bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…