2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Kızlar ben yatiyorum çook.yorgunum inşallah.guzel haberlerinizi okurum yarın iyi geceler

Kızlar ben yatiyorum çook.yorgunum inşallah.guzel haberlerinizi okurum yarın iyi geceler
İyi geceler kuzu bisey diyicm artık yarn görür cevaplarsın. Kızkardeşim geldi 2 gündür yanımda pek kendimle meşgul olmadm bugün böyle göğsümden omuzlarma bide sol koluma arkadan bir ağrı girdi sorma şimdi gittim bakim dedim göğüs uçları bir kararmış ilk defa oldu bende 4 aydır bakıyorum hemde hergun hiç böyle olmadı biraz heyecn yaptım kuzu yaaa ne olur dua edin çok çok

Göğüs ucu koyulasmasi genelde gebeliğe işaret canm inşallah hamilesindir

Ağzın bal yesin kız keşke olsa pek umudum yok yumurta takibi yaptm çatlama olmadığı için umutlanmadm ama ne biliym yaaa çok istiyorum
Olur inşallah rabbim şu güzel aylar yüzü gözü hürmetine isteyen herkeze nasip etsin bende dayanamadım birazdan gidip acilden sonuç alacağım canım senin ne zamandan beri olmuyordu..?

Olur inşallah rabbim şu güzel aylar yüzü gözü hürmetine isteyen herkeze nasip etsin bende dayanamadım birazdan gidip acilden sonuç alacağım canım senin ne zamandan beri olmuyordu..?
Amin kuzu yaaa InşAllah sende hayırlı haberler alırsın. Ben 1 buçuk yıldır evliyim ilk gunden istiyorum canm 3 ay ilaç tedavisi gordm pko dn dolayı adetm düzensiz diye bekliyrm işte artk nasip

Amin kuzu yaaa InşAllah sende hayırlı haberler alırsın. Ben 1 buçuk yıldır evliyim ilk gunden istiyorum canm 3 ay ilaç tedavisi gordm pko dn dolayı adetm düzensiz diye bekliyrm işte artk nasip
Bende 1.5 yıldır istiyorum hem pko hemde yumurta tembelliği var canm adet düzensizliği var aynen tedavi oldum olmadı tedaviyi bıraktım bakalım kısmet artık cnm.. inşallah olur ikimizinde

Bende 1.5 yıldır istiyorum hem pko hemde yumurta tembelliği var canm adet düzensizliği var aynen tedavi oldum olmadı tedaviyi bıraktım bakalım kısmet artık cnm.. inşallah olur ikimizinde
Aynen canm pko ve yumurta tembelliği aynı dertten yakınıyoruz canm RABBİM nasip etsin isteyen herkese kuzum

Amin cnm en son ocak 26da hasta oldum dahada olmadim demin kan aldirdim sonucu aldım demin yine hamile değilim maalesef. .
Canım soğan kürü yaptım ben çok işe yarıyor diyorlr benim biteli 1 hafta falan oldu adet olursam bidahaki tarihte 1 hafta daha yapcm sende dene derm çok etkisini gören var şayet ben hamile kalirsm bu ay onun sayesinde olck ve tabiki dualarla İnşAllah

58,9 canım çokkk yüksek ya ben bundan 4 ay önce gittim o zaman bu ilaçı verdi 2 ay sonra geri geldedi fakat 4-5 ay geçti ben hala gitmedim ilacım da bitti hem boşveriyorum oysaki gitmem gerek

Aynen canım bende yapayım tarlusal içeceğim hasta olayım sonra soğan kürü yaparım inşallah ne zaman başlım canım ..?

58,9 canım çokkk yüksek ya ben bundan 4 ay önce gittim o zaman bu ilaçı verdi 2 ay sonra geri geldedi fakat 4-5 ay geçti ben hala gitmedim ilacım da bitti hem boşveriyorum oysaki gitmem gerek
Tedaviyi bırakma canım git Dr. Üzerinde dur bende bıraktım bak aylardır hasta bile olamıyorum. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…