- 16 Şubat 2017
- 1.006
- 858
- 43
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #9.761
Bozma canım moralini lütfen hayırlısıyla olur inşallah sen.güzel düşün güzel.olsunİnşallah cnm 1.5 yıldır her ay böyle oluyor psikolojim bozuldu valla
İnşallah olur bu ay canım güzel haberlerini bekliyoruzbu ay yine calismalarabasliyorum sahalara donus.TurkuazKrampon canim listeye ekler misin bat 8 mayis canim.
Aynen cnm hayırlısı olsun soğan kürüne başlayıp önce hastalığımı düzene sokmak gerek galiba..Bozma canım moralini lütfen hayırlısıyla olur inşallah sen.güzel düşün güzel.olsun
Adetten 5 gün sonra başla sen kuzu sabah akşam saraçoğlu sitesenden nasil yapldigna bak öyle uygula ihmal etmedenAynen canım bende yapayım tarlusal içeceğim hasta olayım sonra soğan kürü yaparım inşallah ne zaman başlım canım ..?
Taşınma telaşından giremedim kuzum pek 4 mayıs Yeni bat@meraklilarca @Tekirdagli4259 @berser34 @Bejan19 @bayanbilgeYemyesilbirdeniz @GorTuu @venuskelebek @kafamdasorular_ @mmmerwe @Elifimm27 @befer @Angelesra81 @drepsi76
Böyle siteye girip yazdigimi görüp cevap vermeyince inanın çok üzülüyorum
Nasılsınız hanımlar yeni batlar nedir?
Kız valla sana olanları ben anlamiyorum:) hayırlısı bakalım kizzzİyi geceler kuzu bisey diyicm artık yarn görür cevaplarsın. Kızkardeşim geldi 2 gündür yanımda pek kendimle meşgul olmadm bugün böyle göğsümden omuzlarma bide sol koluma arkadan bir ağrı girdi sorma şimdi gittim bakim dedim göğüs uçları bir kararmış ilk defa oldu bende 4 aydır bakıyorum hemde hergun hiç böyle olmadı biraz heyecn yaptım kuzu yaaa ne olur dua edin çok çok
Cnm benim bende biraz kafani dinle diye bisey yaZmadım aklimdaydin ama hoşgeldin cnmm inşallah gönlüne göre olur hersey:)bu ay yine calismalarabasliyorum sahalara donus.TurkuazKrampon canim listeye ekler misin bat 8 mayis canim.
Cnm üzülme hayırlısı olsun bende soğan suyu yaptım bu ay 12 gün boyunca beklemedeyim bakalim:)Aynen cnm hayırlısı olsun soğan kürüne başlayıp önce hastalığımı düzene sokmak gerek galiba..
Tmm cnm tesekkurlerTaşınma telaşından giremedim kuzum pek 4 mayıs Yeni bat
Bekle bakalım cnm ya beklemekten başka çare yokDün göğüs uçlarım haddinden fazla koyuydu ve biraz büyümüşler ama bugün koyulaşma gitmiş normal mi bu hiçbişey anlamadmTurkuazKrampon
Aynen ben de sasirdimKızlar bu bölüm mavi renkli değil miydi şimdi kırmızıya dönmüş nedn ki?
Amin insAllah canim.Cnm benim bende biraz kafani dinle diye bisey yaZmadım aklimdaydin ama hoşgeldin cnmm inşallah gönlüne göre olur hersey:)
İnşaAllah canımmmmCanım benim de sağ kasigim batiyor ya inşallah bebektendir seninki de
Canım ayın 3'ünde (nisanın) pozitifi gördüm 24-36 saat içinde yumurtlama gerçekleşeceğini düşünürsek ayın 5'inde yumurtlama olmuştur diye hesaplıyorum canım yani bugün itibariyle 11 gün olmuşOvulasyon gercekleseli kaç gün oluyor burcu
Ben bekleyemedin yaptım canım ama negatif artık adete kadar beklerim ypmamYa ben bata kadar bekle derim umarım vardır var gibi geliyor ama hayırlısı cnm keşke zaman gecsede bende yapsam.bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?