2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Cnm Normal de insanda belli bi lh bulunuyormus yumurtlama olmasa da
Test yaptığın zaman hafif koyuluk olurmuş o yüzden ona takılma derim
Tamam canım yani takılmadım ama normalde yumurtlama dışında hayalet çizgi bulunurdu bugün böyle bide adetime 4 gün var Allah Allah dedim :)) ama dediğin gibi 14 günden önce çıkmaz onu hesaplamadan yaptım sen bugün yumurtlama tarihimi sorunca dank etti :)) demek ki hala bi umut var :))

Bide canım adetten bir kaç gün önce gebelik testinde çıkmasada ovu.testinde çıkarmış ya gerçi o zaman ikiside aynı koyulukta pik olması lazımmış benimde 4 gün var fakat evde hiç bi testim kalmadı perşembeyi bekleyip olmazsam direk kan vericem

Tabiki var:)

Gebelik testindemi kalmadı. Benim 7 gebelik testim 5 ovu testim kaldi:)

Aynı benim ovu. Gibi olmuş senin de canım acabaa acaba

Adetten 5 gün sonra başla sen kuzu sabah akşam saraçoğlu sitesenden nasil yapldigna bak öyle uygula ihmal etmeden
Cnm adet olamıyorum tarlusalla olayım inşallah saraçoğlunu dinledim evet diyor ki adetten 2 gün sonra başlanmalı günde 2 defa içilmelidir diyo tadı çok mu kötü canım ya ...?

Son düzenleme:
Bana Dr. Söylüyordu yumurta şu büyüklükte olmuş şu zaman birlikte olun diye ama maalesef yine hamile kalamiyorum ilaçla büyütüyordu tabi sorunu olmayanlar klomenle ikiz gebelik olabilirler bence o yumurtayı büyütüyor çünkü bende yumurta tembelliği var bi tek ilaçla büyüyor maalesef. .

Oooo senin baya varmış canım :)) bende geçenlerde evde 1 tane vardı onu yapmıştım dün aldığımıda bugün yaptım işte bitti :)) bitsin ama ya evde olunca yine duramıycam :))
Doğru diyon cnm ben test yapmak için adet günümu beklicem. Geç döllenme olabilir her ihtimali dusuneyim 29 nisanda yapicam testi. Gerçi hiç zannetmiyorum hamile olacagimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…