- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #9.801
Canm bende en son adetimi tarlusal kullanıp oldum zaten adetimin 3. Günü basladm ben zaten 3 ve 7 gün arası başlanması gerekiyor sabah aksam ac karına ve taze yapcn her seferince. Kuzum valla ben burnumu kapatmadan icemiyordm burnumu açınca tadı geliyor ve kokusu icemiyrdm sonra burnumu kapatm denedm ama bitene kadar burnumu hiç acmiyrsm tadını bile almiyrdm ardndan ağzıma tat versn diye biseyler atardm 10 dk sonra yemek yerdim kolay oldu benim içinCnm adet olamıyorum tarlusalla olayım inşallah saraçoğlunu dinledim evet diyor ki adetten 2 gün sonra başlanmalı günde 2 defa içilmelidir diyo tadı çok mu kötü canım ya ...?
Kaçıncı günündesin kürün canım ..Canm bende en son adetimi tarlusal kullanıp oldum zaten adetimin 3. Günü basladm ben zaten 3 ve 7 gün arası başlanması gerekiyor sabah aksam ac karına ve taze yapcn her seferince. Kuzum valla ben burnumu kapatmadan icemiyordm burnumu açınca tadı geliyor ve kokusu icemiyrdm sonra burnumu kapatm denedm ama bitene kadar burnumu hiç acmiyrsm tadını bile almiyrdm ardndan ağzıma tat versn diye biseyler atardm 10 dk sonra yemek yerdim kolay oldu benim için
Öyle deme canım her zaman bir umut vardır bak hiç beklemeyenler hamile çıktı :))Doğru diyon cnm ben test yapmak için adet günümu beklicem. Geç döllenme olabilir her ihtimali dusuneyim 29 nisanda yapicam testi. Gerçi hiç zannetmiyorum hamile olacagimi
Aynen cnm soğan kürüne başlayacam inşallah polikistik overin tek tedavisi diyor saraçoğlu. .İnşallah ALLAHiM gönlümüze göre versin aynen sabır ve kafaya takmamak lazım
Ben bitirdim canm 1 haftadan fazla oldu eğer adet olursm bidahaki adet tarihindan 10 gun once 1 hafta daha kullanicm İnşAllahKaçıncı günündesin kürün canım ..
İnşallah canım teşekkür ederimİnşallah sogan kuru yararlı olur senn için Canim :)
İyi canım inşallah olmazsın inşallah Bebişin olurBen bitirdim canm 1 haftadan fazla oldu eğer adet olursm bidahaki adet tarihindan 10 gun once 1 hafta daha kullanicm İnşAllah
İnşAllah kuzuİyi canım inşallah olmazsın inşallah Bebişin olur
Hamile Değilim ama 8 yaşına girecek bi kızım var canım bebek yerleşmeye çalıştığı için o ağrı muhtemelen kızın olur sağ taraf kız derler sol erkek yinede allah bilir tabi kuzu endişelenme kendini fazla yorma arada uzan ayaklarını kaldır hasta olacak gibi sancin olur o bebek yerleştiği içindir bu dünyada yiyecek ekmeği varsa hiç birşey olmaz allahın izniyle rahat ol çok Esirgeme derler ya esirgeyen göze çöp batar o yüzden rahat ol ayaklarını kaldır uzan arada çok yorma kendini birde ilişkiden sakın canm bebek yeni yerleşiyor çünkü bende yeni hamile kaldigimda hasta olcam sanmıştım tecrübesizdım çok küçüktüm Gripin tozu adet sancimi keserdi yine öyle yapmıştım oda kanı sulandirirmis daha çok sancilanmaya baslamistim yiyecek ekmeği varmış birsey olmadı kızıma sonra test yaptım hamile olduğu mu ogrenmistim 2009 da olmuştu buHamile arkadaşlar nolur bi yardım edin benim dünden beri sağ kasigimda hic bitmeyen bir ağrı var otururken yürürken uzanırken ve korkmaya başladım geçmedi bi türlü batıyor sürekli başka da hic bir belirti yok ne goguslerim şişti ne midem bulanıyor sadece halsizlik var neden bu ağrı ters bisey mi var
İnşallah birşey olmaz canım ya dünle bugün yürüdüm biraz acaba ondan mi diyorum dışarı çıkmıştık eve geldim yine beyaz şeffaf akıntı gelmiş camasirima bulaşmıştı ödüm kopuyor böyle ağrıdığı içinHamile Değilim ama 8 yaşına girecek bi kızım var canım bebek yerleşmeye çalıştığı için o ağrı muhtemelen kızın olur sağ taraf kız derler sol erkek yinede allah bilir tabi kuzu endişelenme kendini fazla yorma arada uzan ayaklarını kaldır hasta olacak gibi sancin olur o bebek yerleştiği içindir bu dünyada yiyecek ekmeği varsa hiç birşey olmaz allahın izniyle rahat ol çok Esirgeme derler ya esirgeyen göze çöp batar o yüzden rahat ol ayaklarını kaldır uzan arada çok yorma kendini birde ilişkiden sakın canm bebek yeni yerleşiyor çünkü bende yeni hamile kaldigimda hasta olcam sanmıştım tecrübesizdım çok küçüktüm Gripin tozu adet sancimi keserdi yine öyle yapmıştım oda kanı sulandirirmis daha çok sancilanmaya baslamistim yiyecek ekmeği varmış birsey olmadı kızıma sonra test yaptım hamile olduğu mu ogrenmistim 2009 da olmuştu bu
Korkma canım ben sancidan duramamistim yeni olduğu için hiç birşey olmaz allahın izniyle normal yani cok yorma yinede kendini kuzum ..İnşallah birşey olmaz canım ya dünle bugün yürüdüm biraz acaba ondan mi diyorum dışarı çıkmıştık eve geldim yine beyaz şeffaf akıntı gelmiş camasirima bulaşmıştı ödüm kopuyor böyle ağrıdığı için
Çok sağol canım darisi sizlere inşallah sağlıklı gebelikler sağlıkla bebekler nasip etsin Allah tüm.isteyenlere. bende adetim 2 gün gecikince öğrendimSelam kızlar buralarda yoktum bir süredir telden giriyordm arada. Yazılanların hepsini okuyamadım ama yeni yeni hamişler var sanırım aramızda. Darısı bana ve tüm bekleyenlere inşallaaaah...melikeecgl canım sende hamileymişsin hayırlı olsun çok sevindim...
Benim bat yarın bayaa belirtim var aslında amaa geçtiğimiz iki ayda da fazlasıyla belirti yaşadığım için heveslenemiyorum bat geçerse test yapıcam bakalım
İnşallah yerleşme ağrısıdır canım hic kesilmeden devam.ettiği için panikledim biraz çok sağol biraz içimi rahatlattinKorkma canım ben sancidan duramamistim yeni olduğu için hiç birşey olmaz allahın izniyle normal yani cok yorma yinede kendini kuzum ..
Aynı benimde öyle olmuştu canım hasta olacağım sanıp Gripin tozu icmistim oda kanı sulandirirmis ona rağmen kızıma hiç birşey olmadı yerleşme ağrısı muhtemelen içini rahat tut iyi düşün iyi olsun kuzumİnşallah yerleşme ağrısıdır canım hic kesilmeden devam.ettiği için panikledim biraz çok sağol biraz içimi rahatlattin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?