2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Kızlar hasta oldum sanırımmm offf her ay umutlanıp sonra böyle olmasından nefret ediyorum ufak bi kan gelmişti dün saat 10:35 de ama pembe rengidi hafıf tam kırmızı değildi sonra pet koydum sabah kalktım bişey Yok şimdide işteyim müsait olamıyorum sürekli lavaboya gideyim ayıptır söylemesi bi akıntı geliyor ama kesin Kan geliyor hasta oldum
Maalesef off kızlar nolcak böyle ya çok sıkıldı canım

Insallah hamilesindir canim. Gönlünü ferah tut. Duanin gücüne inan ve sabırlı ol. 2 yil bitti 3. Yila girdik hala sabrediyorum. Sizin icin de dua ediyorum :)

Ayyyy canımm çok kötü bi durum ya bende de aynı durum benim fazla gecikmemişti gerçi ama insan yinede umutlanıyor işte her seferinde de

Ne yapmamız gerekiyor hiç anlamıyorum ya bi sürü arkadaşım komşularım var hepsi çatir çatir doğuruyor Allah bağişlasın ama neden bizde öyle olmuyoruz ya ben çok sıkıldım artık hüsrana uğramakdan

Canım lütfen umitlerinizi kesmeyin daha durun bakalım herşeyin hayırlısı olsun her zaman için inşallah en kısa zamanda nasip eder Allah

merhaba kızlar ben de 15 aydır istiyorum . öncesinde bir düşüğüm var . bu aralar çok taktım bu gebeliğe . . olması için çok uğraşıyorum dün regli günümdü 30 günde düzenli oluyorum ama şu saate kadar gelen yok .
kasık ağrım . sık idrara çıkma baş ağrısı ve mide bulantım var gecen hafta salı kan testi negatifdi..

KIZLAR REGL GÜNÜ 24 ŞUBAT OLANLAR ÖZELLİKLE EĞER ADET OLMAZSAK 25 ŞUBATTA TEST YAPACAKMIYIZ YOKSA BİKAÇ GÜN DAHA BEKLEYECEK MIYIZ

Haklısın zaten benim sağlık problemim de var arkadaşım süt hormonum yüksek çikti yumurtalarda kist varmış küçük doktor çocuk olmaz diyor işte kimilerinde olur diyor, çok sıkıldım artık napıcam bilmiyorum ‍

Benim belim agrimaya basladiysa adet geliyor demektir ve belim hafiften agrimaya basladi. Eger adet olmazsak 25i sabahi test yapiyoruz. Gebelik varsa silikte olsa cikar diye düşünüyorum

Yaa yuh 3 gun gecikmeden sonra... nasıl da umutlandirdi kimbilir uuffff...
Biz 3 aydır çocuk istiyoruz bu 3.ayımız. İlk ay çok takmadım ama olmadıkça ve süre uzadıkça insanın canı çok sıkılıyor gerçekten. Herşeyde bir hayır vardır evet ama nebileyim kızlar bu ay 3 gün gecikince oldu galiba demiştim..

aynen öyle, sivilceler tamam, karın ağrısı tamam , karın gurultusu tamam,
Benim belim agrimaya basladiysa adet geliyor demektir ve belim hafiften agrimaya basladi. Eger adet olmazsak 25i sabahi test yapiyoruz. Gebelik varsa silikte olsa cikar diye düşünüyorum

aynen benim de dün seviniyodum eve gittim belim ağrımaya başladı, sabah bir iki sivilce çıkmış, karnım gurulduyor, çift taraflı batmalar var yani hepsi adet belirtisi ya aslında testi 7 gün önceden yapanda bile çıkıomuş erken gebelik testlerinde(yes /no olanlarda) ahh bi şaşırsak naparım bilmeem , Allah bir güzel sürpriz gönderse keşkee

Canım benim bende bebeğim olsun istiyorum 3 hafta önce Kürtaj oldum bebeğimin kalp atışları alınmadi inşallah mart ayında hamile olurum
Rabbim herkese hayırlısıyla sağlığıyla imanlı güzel huylu evlatlar nasip etsin adetimi bekliyorum sonrasında çalışmalara başlayacağım Şubat listesinde değilde mart listesine benide eklermisin canım benim inşallah hepimizde güzel haberler alırız

Kendimi tanitayim 38 yaşındayım mayısta 19 yıllık evli olacağım iki kızım var büyüğü 18 küçüğü 13 yaşında üçüncüyü düşünüyoruz rabbim hayırlısını versin inşallah umudumu umut bebeğimi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…