- 16 Şubat 2017
- 1.006
- 858
- 43
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
Canım hayırlısı olsun herzaman içinn bu ay takipte kal bakalımREGL OLDUM ŞUBAT TIRT ÇIKTI :) OVÜLASYON GÜNÜ ARTIK KISMET OLURSA
Insallah hamilesindir canim. Gönlünü ferah tut. Duanin gücüne inan ve sabırlı ol. 2 yil bitti 3. Yila girdik hala sabrediyorum. Sizin icin de dua ediyorum :)Merhaba hanımlar bu ayın 27'de 6 aylık evli olacam hiç korunmadık geçen ay hamile olduğumu öğrendim ertesi gün düşük oldu kimyasalmış mayısta 32 yaşında olacam benim regl düzenim çok garip ilk bir hafta kahve rengi lekelenmem oluyor sonra regle dönüyor 3 gün sonra lekeye çeviyor 15 günü tamamlatıyor yumurtlama belirtisi olarak yumurta akı kıvamında akıntı oluyo diye biliyorum bu ay uzayan akıntım 4 gün geldi adetimin 21 günü son geldi bu 4 günün 2 gününü değerlendirdik ertesi gün normal akıntıya döndü göğüs uçlarımda acıma ve dolgunluk var kendimi çok dinliyorum sanırım ara sıra kasıklarımda iğnelenme oluyo takvim hesabına göre 26 şubat batım ama 21 yum olduysa ayın 1-2 olurum sanırım
Yaa yuh 3 gun gecikmeden sonra... nasıl da umutlandirdi kimbilir uuffff...Günaydın kızlarrrrr 3 gün gecikmeyleee adet oldumKısmetse birdahaki aya artık
Canım lütfen umitlerinizi kesmeyin daha durun bakalım herşeyin hayırlısı olsun her zaman için inşallah en kısa zamanda nasip eder AllahNe yapmamız gerekiyor hiç anlamıyorum ya bi sürü arkadaşım komşularım var hepsi çatir çatir doğuruyor Allah bağişlasın ama neden bizde öyle olmuyoruz ya ben çok sıkıldım artık hüsrana uğramakdan
Kizlar teker teker düşmeye başladık yaa((
Benim belim agrimaya basladiysa adet geliyor demektir ve belim hafiften agrimaya basladi. Eger adet olmazsak 25i sabahi test yapiyoruz. Gebelik varsa silikte olsa cikar diye düşünüyorum
Biz 3 aydır çocuk istiyoruz bu 3.ayımız. İlk ay çok takmadım ama olmadıkça ve süre uzadıkça insanın canı çok sıkılıyor gerçekten. Herşeyde bir hayır vardır evet ama nebileyim kızlar bu ay 3 gün gecikince oldu galiba demiştim..Yaa yuh 3 gun gecikmeden sonra... nasıl da umutlandirdi kimbilir uuffff...
Benim belim agrimaya basladiysa adet geliyor demektir ve belim hafiften agrimaya basladi. Eger adet olmazsak 25i sabahi test yapiyoruz. Gebelik varsa silikte olsa cikar diye düşünüyorum
Canım benim bende bebeğim olsun istiyorum 3 hafta önce Kürtaj oldum bebeğimin kalp atışları alınmadi inşallah mart ayında hamile olurumSelam anne adaylari:)
Benim 2.5 yaşında bir kızım var. 2. Bebeği istiyorum kismetse inşallah mart ayında hepimiz hamis oluruz.
Heyecanimizi mutlulugumuzu paylasiriz. Birlikte büyütüruz:)))
Hepinizi bekliyorum
Bebis bekleyenler
TurkuazKrampon bat 3 mart
@pinpirik90 bat 23 subat
suerol bat 24 subat
@meraklilarca bat 17 mart
S sngl cnsz bat 21 subat
@busraangell bat 8 mart
@Tekirdagli4259
@tugsem_10 bat 9 mart
@Busra-drnk beklemede
@Pembe Ada
@maviturna bat 24 şubat
@berser34 bat 23 subat
melikeecgl bat 15 mart
@banukrc bat 15 mart
@mmavi_21 bat 21 subat
@zehzeh2 bat 15 mart
@Bebegimgelsene bat 27 subat
@Bejan19 bat 26 şubat
@abceee bat 28 subat
@esmer58 bat 16 mart
@Ebrarr60 bat 3 mart
@Kelebek090 bat 1 mart
@denizyildizi00 bat 26 mart
@Mucize2107 bat 28 subat
@bayanbilge bat 18-24 subat
@maviucurtma33 bat 18 mart
@Yemyesilbirdeniz bat 25 şubat
@tulinkrc bat 2 mart
@Kismetim1234 bat 10 mart
@Elonee bat 16 mart
@nefesimsin gokce bat 25 subat
@Bekleyenkiz bat 19 subat
@Mertege123 bat 18 mart
@ezott bat 19 mart
@Frdglr bat 24 subat
@Whiteandblue bat 20 mart
@melindaaa01 bat 25 subat
@mervem-metem bat 17 mart
@GorTuu bat 5 mart
@yagmur_20 bat 19 mart
@Nurnur71 bat 28 şubat
@kapadokyam bat 26 subat
G gokyuzundekiturna bat 27 subat
T Tuma479 bat 24 subat
@GCA18 bat 24 subat
Dykdyk bat 22 mart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?