- 16 Şubat 2017
- 1.006
- 858
- 43
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #9.821
Yarın sabahta kan vermeye gideceğim herşeyin hayırlısı olsun hepimiz içinAynı benimde öyle olmuştu canım hasta olacağım sanıp Gripin tozu icmistim oda kanı sulandirirmis ona rağmen kızıma hiç birşey olmadı yerleşme ağrısı muhtemelen içini rahat tut iyi düşün iyi olsun kuzum
Gebelik sürecinde gebe kadınlarda sık sık görülen şikayet kasık ağrıları, hamileliğin ilk haftasında başlayan ve doğuma kadar hiç bitmeyen bu şikayet bazen göz ardı edilebilecek bazen ise mutlaka takip edilmesi şart olan bir durumdur. Gebe kalmak isteyen kadınlar hamile olup olmadığını hamileliğin ilk belirtilerinden olan kasık, bel ve karın ağrılarından anlayabilirler. Yani daha Hamileliğin en başında meydana gelen bu ağrılar normaldir. Genelde hamile kadında da görülebilir. Gebeliğin ilk haftalarında hissedilen bu ağrılar, fetusun rahme yerleşmesi sırasında kadının vücudunda meydana gelen bu değişikliğe adapte olma sürecidir. Bu süreçte rahmin büyümesiyle rahmi tutan bağ dokular genişleyip uzamaktadır. Gebeliğin başındaki bu tür hafif kasılma ve kramp, şişme gibi ağrılar normaldir. Rahim büyüyen fetusa adapte olmak için kendini yeniliyordur.Yarın sabahta kan vermeye gideceğim herşeyin hayırlısı olsun hepimiz için
Ay canım teşekkür ederim ya bende netten baktım birsuru hep 3.4. Ay için yazmışlardı bu yazıyı hic göremedim çok sağol valla darisi sizlere olsun inşallahGebelik sürecinde gebe kadınlarda sık sık görülen şikayet kasık ağrıları, hamileliğin ilk haftasında başlayan ve doğuma kadar hiç bitmeyen bu şikayet bazen göz ardı edilebilecek bazen ise mutlaka takip edilmesi şart olan bir durumdur. Gebe kalmak isteyen kadınlar hamile olup olmadığını hamileliğin ilk belirtilerinden olan kasık, bel ve karın ağrılarından anlayabilirler. Yani daha Hamileliğin en başında meydana gelen bu ağrılar normaldir. Genelde hamile kadında da görülebilir. Gebeliğin ilk haftalarında hissedilen bu ağrılar, fetusun rahme yerleşmesi sırasında kadının vücudunda meydana gelen bu değişikliğe adapte olma sürecidir. Bu süreçte rahmin büyümesiyle rahmi tutan bağ dokular genişleyip uzamaktadır. Gebeliğin başındaki bu tür hafif kasılma ve kramp, şişme gibi ağrılar normaldir. Rahim büyüyen fetusa adapte olmak için kendini yeniliyordur.
4 - Hamilelikte Kasık ağrıları ani hareketlerle birlikte çoğu kez tek taraflı olan keskin ağrılar olabilir. Bu ağrıların sebebi rahmi yerinde tutan bağların gerilmesidir. Bu ağrıların zararı olmamasına rağmen ani hareketlerden kaçınmak gerekir. Senin İçin araştırdım bak benim dediğim gibi bebek yerleşmeye çalıştığı için ağrılar korkma düşünme canım sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebeğini inşallah
İnsAllah Rabbim hepimize nasip etsin canim tez zamanda.İnşallah olur bu ay canım güzel haberlerini bekliyoruz
Saol canım amin dua et benim içinde umarım benimde yeniden bebisim olur kızım başımın etini yiyor kardes diye kocamda paşam ne zaman gelecek daha diye :))Ay canım teşekkür ederim ya bende netten baktım birsuru hep 3.4. Ay için yazmışlardı bu yazıyı hic göremedim çok sağol valla darisi sizlere olsun inşallah
Kan aldir birde cnmKizlar adetim ovulasyon testine gore hesapladigima gore gecikti yani 14 gun gecti ovulasyonun ustunden ama hala adet olmadim gebelik testi de negatif, bebek olsa kesin cikardi degil mi
Ne bilim sanırım prima sponsor falan oldu o yüzden olabilirTurkuazKrampon evet maviydi pembe olmuş neye göre mavi oluyo geçen meraketmiştim
Kişiden kişiye değişiyor cnm o mesela ben testte piki yakaldiktan 18 gün sonra adet oluyorum bi kaç gün daha bekleKizlar adetim ovulasyon testine gore hesapladigima gore gecikti yani 14 gun gecti ovulasyonun ustunden ama hala adet olmadim gebelik testi de negatif, bebek olsa kesin cikardi degil mi
Kaç yaşında kızın?Saol canım amin dua et benim içinde umarım benimde yeniden bebisim olur kızım başımın etini yiyor kardes diye kocamda paşam ne zaman gelecek daha diye :))
Allah bagislasin canım inşallah prensese gelir bir kardeş :)Saol canım amin dua et benim içinde umarım benimde yeniden bebisim olur kızım başımın etini yiyor kardes diye kocamda paşam ne zaman gelecek daha diye :))
İnşallah canım teşekkür ederimAllah bagislasin canım inşallah prensese gelir bir kardeş :)
8 yaşına girecek haziranda inşallah cnm..Kaç yaşında kızın?
Rabbim ömür versin evlatlarimiza8 yaşına girecek haziranda inşallah cnm..
Günaydın kuzum adet olmadım testler de negatif muhtemelen gecikmeli bir adet yaşayacağım haber veririm yeni bat belli olunca :) sen nasılsın ne zaman test yapacaksın?
Çok şükür canım sen nasılsın erkenden oldum temizlendim canım ama daha önce yazmıştım ben dr isteği ile bebeğe ara verdik biz maalesefZeytin_yesili nasılsın adet oldunmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?