2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Günaydın kuzum adet olmadım testler de negatif muhtemelen gecikmeli bir adet yaşayacağım haber veririm yeni bat belli olunca :) sen nasılsın ne zaman test yapacaksın?
Teşekkür ederim cnm iyiyim . Beklemedeyim test yapmak için gün sayıyorum son 12 gun:))

Herkes aynı soruyu sormuş canlarim:)) bende beklemedeyim cnm bat günümde test yapicam daha 12 gün var

Canım aynı durumdayız sanırım son adet tarihin ne zamandı bir de klomen sonrası çatlatma iğnesi oldun mu?

Hee not almamisim cnm ara verdi yazarım şimdi bende iyiyim beklemedeyim:)
İnşallah canım beklediğin o güzel haberi alırsın bebişin seninledir inşallah sağlıkla hayrla sımsıkı tutunur sana Rabbim üç ayların hürmetine yüzünü güldürsün inşallah

İnşallah canım beklediğin o güzel haberi alırsın bebişin seninledir inşallah sağlıkla hayrla sımsıkı tutunur sana Rabbim üç ayların hürmetine yüzünü güldürsün inşallah
Amin cnm benim ne güzel yazmissin hayırlısı olsun herkes icin

Ben de iki gun geciktim test negatif cikti. İnsallah bebektir gecikmemizin nedni. Kist olmasindan korkuyorum. Ben de onumuzdeki ay klomene baslicam

Merhaba benim adetim 1 haftadır gecikti gebemiyim acba dye dsnyrm'da herhanqi bir belirti yok kasık ağrısı sabah miqde bulantısı gibi belirti yok sadece akntim ve sık idrara cikmam var kimisinde HC belirti yokken bile gebe klyo acaba adet dznszlgndn dolayısı böyle test yapmak istyrm ama ckmynca çok uzulyorum

Canım aynı durumdayız sanırım son adet tarihin ne zamandı bir de klomen sonrası çatlatma iğnesi oldun mu?
20 marttı canım 28 günde bir olurum genelde. 26 27 olur ama 28i hiç geçmezdi. Test negatif sanırım klomenden dolayı böyle oldu. Çatlatma iğnesi olmadım ben kendi çatlar dedi doktor sonra çatlamışmı diye baktırmaya fırsatım olmadı hiç. Sen?

19 mart son adet canım adetin 10.günü kontrole gittim bana da iğne vermedi adetlerim çok düzensiz benim hiç bilmiyorum yani çatladı mı yumurta onu bile bilmiyorum.inşallah geç döllenme olmuştur canım senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…