- 4 Eylül 2009
- 323
- 308
- 303
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #9.841
Bugün test yaptım negatif maalesef
Teşekkür ederim cnm iyiyim . Beklemedeyim test yapmak için gün sayıyorum son 12 gun:))Günaydın kuzum adet olmadım testler de negatif muhtemelen gecikmeli bir adet yaşayacağım haber veririm yeni bat belli olunca :) sen nasılsın ne zaman test yapacaksın?
Hee not almamisim cnm ara verdi yazarım şimdi bende iyiyim beklemedeyim:)Çok şükür canım sen nasılsın erkenden oldum temizlendim canım ama daha önce yazmıştım ben dr isteği ile bebeğe ara verdik biz maalesef
Herkes aynı soruyu sormuş canlarim:)) bende beklemedeyim cnm bat günümde test yapicam daha 12 gün varBugün test yaptım negatif maalesefGecikmeli adet olcam sanırım bu ay klomen kullanmıştım belkide o geciktirecek bilemiyorum normalde günüm hiç geçmez ve gün önceden ağrılarım başlardı.... Sen ne zaman test yapmayı düşünüyorsun?
Hadi inşallah pozitif olur bana da umut olursun canım :)Teşekkür ederim cnm iyiyim . Beklemedeyim test yapmak için gün sayıyorum son 12 gun:))
Canım aynı durumdayız sanırım son adet tarihin ne zamandı bir de klomen sonrası çatlatma iğnesi oldun mu?Bugün test yaptım negatif maalesefGecikmeli adet olcam sanırım bu ay klomen kullanmıştım belkide o geciktirecek bilemiyorum normalde günüm hiç geçmez ve gün önceden ağrılarım başlardı.... Sen ne zaman test yapmayı düşünüyorsun?
İnşallah canım beklediğin o güzel haberi alırsın bebişin seninledir inşallah sağlıkla hayrla sımsıkı tutunur sana Rabbim üç ayların hürmetine yüzünü güldürsün inşallahHee not almamisim cnm ara verdi yazarım şimdi bende iyiyim beklemedeyim:)
Inşallah cnm beklemedeyim heyecanliyim ama ben bu ay bebek olacağını hiiiccc zannetmiyorum o da bi gerçek:)Hadi inşallah pozitif olur bana da umut olursun canım :)
Amin cnm benim ne güzel yazmissin hayırlısı olsun herkes icinİnşallah canım beklediğin o güzel haberi alırsın bebişin seninledir inşallah sağlıkla hayrla sımsıkı tutunur sana Rabbim üç ayların hürmetine yüzünü güldürsün inşallah
Kuzum zaten mucizeler en ummadığın anda geeçekleşir inşallah senin mucizen de seninledirInşallah cnm beklemedeyim heyecanliyim ama ben bu ay bebek olacağını hiiiccc zannetmiyorum o da bi gerçek:)
Ben de iki gun geciktim test negatif cikti. İnsallah bebektir gecikmemizin nedni. Kist olmasindan korkuyorum. Ben de onumuzdeki ay klomene baslicamBugün test yaptım negatif maalesefGecikmeli adet olcam sanırım bu ay klomen kullanmıştım belkide o geciktirecek bilemiyorum normalde günüm hiç geçmez ve gün önceden ağrılarım başlardı.... Sen ne zaman test yapmayı düşünüyorsun?
Bugun senin gibi hem gecikmem oldu hem basim dondu sanirim bende de kist olustu yaaAmin cnm benim ne güzel yazmissin hayırlısı olsun herkes icin
20 marttı canım 28 günde bir olurum genelde. 26 27 olur ama 28i hiç geçmezdi. Test negatif sanırım klomenden dolayı böyle oldu. Çatlatma iğnesi olmadım ben kendi çatlar dedi doktor sonra çatlamışmı diye baktırmaya fırsatım olmadı hiç. Sen?Canım aynı durumdayız sanırım son adet tarihin ne zamandı bir de klomen sonrası çatlatma iğnesi oldun mu?
Normalde hiç olurmuydu gecikmen? Geç döllenme alan olabiliyor hayırlısı bakalım inşallah bebiştir seninki. Benim kendimden umidim yokBen de iki gun geciktim test negatif cikti. İnsallah bebektir gecikmemizin nedni. Kist olmasindan korkuyorum. Ben de onumuzdeki ay klomene baslicam
Gecikmem olurdu ama o zamanlar 28 gun kabul ediyodum donemimi simdi 32 kabul ediyorum 34. gundeyim. Benim de umudum yok ama hayirlisiiNormalde hiç olurmuydu gecikmen? Geç döllenme alan olabiliyor hayırlısı bakalım inşallah bebiştir seninki. Benim kendimden umidim yok
Canım.hic öyle düşünme Allah ne zaman vereceği hic belli olmuyor gerçekten :)Inşallah cnm beklemedeyim heyecanliyim ama ben bu ay bebek olacağını hiiiccc zannetmiyorum o da bi gerçek:)
Sürpriz olur belki :) olmazsa da devam çalışmaya canım bir gün nasip olur inşallah isteyen herkeseInşallah cnm beklemedeyim heyecanliyim ama ben bu ay bebek olacağını hiiiccc zannetmiyorum o da bi gerçek:)
19 mart son adet canım adetin 10.günü kontrole gittim bana da iğne vermedi adetlerim çok düzensiz benim hiç bilmiyorum yani çatladı mı yumurta onu bile bilmiyorum.inşallah geç döllenme olmuştur canım senin20 marttı canım 28 günde bir olurum genelde. 26 27 olur ama 28i hiç geçmezdi. Test negatif sanırım klomenden dolayı böyle oldu. Çatlatma iğnesi olmadım ben kendi çatlar dedi doktor sonra çatlamışmı diye baktırmaya fırsatım olmadı hiç. Sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?