- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #9.861
Canım.hic öyle düşünme Allah ne zaman vereceği hic belli olmuyor gerçekten :)
İlk gebeliğimde benim de böyle olmuştu bi test yapmıştım çok sonra çizgi oluşmuştu test bozuk diye ciddiye almamıştım..1hafta sonra tekrar test yaptığımda anında kopkoyu ikinci çizgi çıkmıştı bi kaç gün sonra bir daha yap bence canımKizlaaar bi bakin burayaa. 12 gibi test yaptim ilk 10 dk bisey cikmadi negatifti koydum bi kenara bakmadim sonra.biraz once gordum banyoda atmak icin aldim hafif coook silik ikinci cizgi cikmis gibi.siz bisey goruyo musunuz?
İnşallah öyle olur canım yaa bende test bozuktur diye düşünüyorum ama önceki aylarda bi mikroskopla bakmadığım kalmıştı ama yok hiç 2. çizginin gölgesini bile görememiştim.. Fotoda pek belli olmuyo ama gözle rahat görebiliyorm yani. Bakalım hayırlısı olsunİlk gebeliğimde benim de böyle olmuştu bi test yapmıştım çok sonra çizgi oluşmuştu test bozuk diye ciddiye almamıştım..1hafta sonra tekrar test yaptığımda anında kopkoyu ikinci çizgi çıkmıştı bi kaç gün sonra bir daha yap bence canım
Ayyy Allah iyiliğini versin koptumİnşallah öyle olur canım yaa bende test bozuktur diye düşünüyorum ama önceki aylarda bi mikroskopla bakmadığım kalmıştı ama yok hiç 2. çizginin gölgesini bile görememiştim.. Fotoda pek belli olmuyo ama gözle rahat görebiliyorm yani. Bakalım hayırlısı olsun
Canım ne zaman kan vericeksin? Ve adet günün bugün müydü?İnşallah öyle olur canım yaa bende test bozuktur diye düşünüyorum ama önceki aylarda bi mikroskopla bakmadığım kalmıştı ama yok hiç 2. çizginin gölgesini bile görememiştim.. Fotoda pek belli olmuyo ama gözle rahat görebiliyorm yani. Bakalım hayırlısı olsun
Kaç gün gecikmen olmuştu canım?Merhaba kızlar uzun zamandır yoktum çünkü bu ay düşünmüyordum ki eşimle bazı problemlerimiz vardı aynı zaman eşimin troidi ve bana da Dr pko demişti o yüzden de nasılsa olmaz diyerek korunmadım ve bugün test yaptım pozitif çıktı Allah herkese nasip etsin inşallah
Eğer adet olmazsam yarın tekrar bi test alıp yaparım bakalım ona göre giderim diye düşündüm. 26-28 günde bir olduğum için cumartesiden beri adet olcam diye bekliyorum 28. günü bugün yani bugündü batCanım ne zaman kan vericeksin? Ve adet günün bugün müydü?
Amin cnmRabbim ömür versin evlatlarimiza
Sanki biseyler var gibiii kan versene?? Ben de bugun vercem ama hicc umudum yok hakikaten ya ben de soyle incecik de olsa bi pozitif gorsemmKizlaaar bi bakin burayaa. 12 gibi test yaptim ilk 10 dk bisey cikmadi negatifti koydum bi kenara bakmadim sonra.biraz once gordum banyoda atmak icin aldim hafif coook silik ikinci cizgi cikmis gibi.siz bisey goruyo musunuz?
Hmm anladım hayırlısı olsunEğer adet olmazsam yarın tekrar bi test alıp yaparım bakalım ona göre giderim diye düşündüm. 26-28 günde bir olduğum için cumartesiden beri adet olcam diye bekliyorum 28. günü bugün yani bugündü bat
Verdim canım 2 gün önce 1036 idi bugün 2479 çıktı :)Kan verdin mi canım sen ?melikeecgl
Hayırlı olsun canım çok sevindim :) 15 marttı satCnm senin son adet tarihi ne zamandı
Kese görünüyormuydu canım. .?Verdim canım 2 gün önce 1036 idi bugün 2479 çıktı :)
Yok canım doktor muayenem cumartesi günü ben sadece kan verdim bugünKese görünüyormuydu canım. .?
Maşallah masallahhhhVerdim canım 2 gün önce 1036 idi bugün 2479 çıktı :)
Kasik agrin varmı cnm?Bugun senin gibi hem gecikmem oldu hem basim dondu sanirim bende de kist olustu yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?