- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #9.881
Hayırlı olsun cnm bebeğin çok sevindim:)Merhaba kızlar uzun zamandır yoktum çünkü bu ay düşünmüyordum ki eşimle bazı problemlerimiz vardı aynı zaman eşimin troidi ve bana da Dr pko demişti o yüzden de nasılsa olmaz diyerek korunmadım ve bugün test yaptım pozitif çıktı Allah herkese nasip etsin inşallah
ozel hastane mi yoksa devlet hastanesinde mi kn verdin acabaa.Verdim canım 2 gün önce 1036 idi bugün 2479 çıktı :)
Amin canım inşallah inşallah böyle devam eder artışı şimdide onun derdine düştüm :)Maşallah masallahhhhAllah bize de göstersin binleri 10binlerı
Özel canım evime yakın özel var burada ona gidiyorum 1 saatte çıkıyor sonuçozel hastanede mi yoksa d
ozel hastane mi yoksa devlet hastanesinde mi kn verdin acabaa.
İyi bakalım değeri baya iyi olmuş maşallah canım :)Yok canım doktor muayenem cumartesi günü ben sadece kan verdim bugün
Sağol canım darisi sizlere inşallah böyle devam eder artmaya :)İyi bakalım değeri baya iyi olmuş maşallah canım :)
bn bugun ozel hastaneye gittim. hic ilgilbmediler bnimle. hic bakmadi . 5 gun gecti dedim. 5 gun cok kisa bir sure dedi. kn ver dedi. yarin cikar sonuc dedi. cok umutlnma dedi. 10 gun sonra da gel ultrasonla bakarim dedi. bn de ciktim eve geldim. kn vermedim. zaten saglik ocaginda bugun vermistim yarin cikacak... ay ne kadar sanssizim yaa. cok moralim bozuldu. devlet hastanesinde de randevu aldim ayin 28 ine. nasil dayanacmm hic bilmyorumm. bi fikir verir misin canooAmin canım inşallah inşallah böyle devam eder artışı şimdide onun derdine düştüm :)
Özel canım evime yakın özel var burada ona gidiyorum 1 saatte çıkıyor sonuç
O nasıl bi doktor mus ya Öyle bir daha gitme sakın . inşallah vardır hamilelik 5 gün kısa bir süre değil Allah korusun herşey olabilir ayrıntılı bir muayene yapması gerekirdi.. Özeller de 1 saat içerisinde çıkıyor sonuç ultrasonla bakması gerekirdi rahim kalınlaşması olup olmadığına.. Sen bence başka bir hastane ve doktor bul canım yok mu başka özel alternatifin yada yakinsa devlet hastanesi ve temizse doktorlar iyiyse devlete de gidebilirsin ama kesinlikle bir daha gitme bu gittigine . eğer hamileysen (inşallah öyledir) doktor motivasyonu çok önemli daha şimdiden böyle davranan öyle bir durumda ne kadar verimli olabilir ki bozma sen moralini doktorun terbiyesizliği :)bn bugun ozel hastaneye gittim. hic ilgilbmediler bnimle. hic bakmadi . 5 gun gecti dedim. 5 gun cok kisa bir sure dedi. kn ver dedi. yarin cikar sonuc dedi. cok umutlnma dedi. 10 gun sonra da gel ultrasonla bakarim dedi. bn de ciktim eve geldim. kn vermedim. zaten saglik ocaginda bugun vermistim yarin cikacak... ay ne kadar sanssizim yaa. cok moralim bozuldu. devlet hastanesinde de randevu aldim ayin 28 ine. nasil dayanacmm hic bilmyorumm. bi fikir verir misin canoo
Bende dün oldum
Griplilerde hamile kalıyor cnm merak etme:) adet oldun mu?
Hayırlı olsun böyle şeyleri duyunca çok mutlu oluyorum. Ne zamandır deniyordunuz bi de yaş kaç acabaMerhaba kızlar uzun zamandır yoktum çünkü bu ay düşünmüyordum ki eşimle bazı problemlerimiz vardı aynı zaman eşimin troidi ve bana da Dr pko demişti o yüzden de nasılsa olmaz diyerek korunmadım ve bugün test yaptım pozitif çıktı Allah herkese nasip etsin inşallah
Sağol canım inşallah böyle devam eder artış. İnşallah bebiş vardır canım yamelikeecgl canım maşaAllah ne güzel artış olmuş nazar değmesin çok mutlu oldum benimde bugün hafiften sancım var bi oluyo bi geçiyo inşaAllah adet olmam canım ya (
Kaç gün gecikmen olmuştu canım?
Hayırlı olsun canım çok sevindim :) 15 marttı sat
Hayırlı olsun böyle şeyleri duyunca çok mutlu oluyorum. Ne zamandır deniyordunuz bi de yaş kaç acaba[/QUOTE
Yaklaşık 1 buçuk sene yaş 29
İnşaAllah canımmmmmSağol canım inşallah böyle devam eder artış. İnşallah bebiş vardır canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?