2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Hayırlı olsun cnm bebeğin çok sevindim:)

Maşallah masallahhhh Allah bize de göstersin binleri 10binlerı
Amin canım inşallah inşallah böyle devam eder artışı şimdide onun derdine düştüm :)

ozel hastanede mi yoksa d

ozel hastane mi yoksa devlet hastanesinde mi kn verdin acabaa.
Özel canım evime yakın özel var burada ona gidiyorum 1 saatte çıkıyor sonuç

Amin canım inşallah inşallah böyle devam eder artışı şimdide onun derdine düştüm :)

Özel canım evime yakın özel var burada ona gidiyorum 1 saatte çıkıyor sonuç
bn bugun ozel hastaneye gittim. hic ilgilbmediler bnimle. hic bakmadi . 5 gun gecti dedim. 5 gun cok kisa bir sure dedi. kn ver dedi. yarin cikar sonuc dedi. cok umutlnma dedi. 10 gun sonra da gel ultrasonla bakarim dedi. bn de ciktim eve geldim. kn vermedim. zaten saglik ocaginda bugun vermistim yarin cikacak... ay ne kadar sanssizim yaa. cok moralim bozuldu. devlet hastanesinde de randevu aldim ayin 28 ine. nasil dayanacmm hic bilmyorumm. bi fikir verir misin canoo

O nasıl bi doktor mus ya Öyle bir daha gitme sakın . inşallah vardır hamilelik 5 gün kısa bir süre değil Allah korusun herşey olabilir ayrıntılı bir muayene yapması gerekirdi.. Özeller de 1 saat içerisinde çıkıyor sonuç ultrasonla bakması gerekirdi rahim kalınlaşması olup olmadığına.. Sen bence başka bir hastane ve doktor bul canım yok mu başka özel alternatifin yada yakinsa devlet hastanesi ve temizse doktorlar iyiyse devlete de gidebilirsin ama kesinlikle bir daha gitme bu gittigine . eğer hamileysen (inşallah öyledir) doktor motivasyonu çok önemli daha şimdiden böyle davranan öyle bir durumda ne kadar verimli olabilir ki bozma sen moralini doktorun terbiyesizliği :)

Hayırlı olsun böyle şeyleri duyunca çok mutlu oluyorum. Ne zamandır deniyordunuz bi de yaş kaç acaba

Kaç gün gecikmen olmuştu canım?

Cnm bnm adet düzensiz bi kaç gün erken veya geç olabiliyorum en geç 20 sine kadar olmam gerekiyordu ama bu sabah bulantı falan olunca bekleyemedim ilk testi aç karna kanlı olarak yaptım çizgiler çıktı yine de inanamadım kahvaltıdan sonra bi daha eczaneye gittim test aldım normal yaptım yine pozitif çıktı Allah nasip ederse yarın Dr gidecem

Yaa ne güzel darısı isteyen herkesin başına. Ben bu ay klomen başlayacağım. Sen tedavi olmuş muydun. Çok kararsızım yakı deneyim diyorum bu ay ama her ay öyle böyle gidiyor olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…