- 10 Ekim 2016
- 1.262
- 948
- 43
- 35
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #9.901
Hee anladım canım iyi bakalım ne güzel peki normalde adet tarihin kaçındaydı?Cnm bnm adet düzensiz bi kaç gün erken veya geç olabiliyorum en geç 20 sine kadar olmam gerekiyordu ama bu sabah bulantı falan olunca bekleyemedim ilk testi aç karna kanlı olarak yaptım çizgiler çıktı yine de inanamadım kahvaltıdan sonra bi daha eczaneye gittim test aldım normal yaptım yine pozitif çıktı Allah nasip ederse yarın Dr gidecem
Amin canım inşallah darisi sizlerin başına :)Sağol cnm uzun zamandır girmediğim için yeni gördüm hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah
He tmm cnm unutmusumdur:)TurkuazKrampon Canim hasta oldum demistim anlamamissin sanirim yeni gordum bende
Yaa ne güzel darısı isteyen herkesin başına. Ben bu ay klomen başlayacağım. Sen tedavi olmuş muydun. Çok kararsızım yakı deneyim diyorum bu ay ama her ay öyle böyle gidiyor olmuyo
Canm arkdsim kullandgi ay hemen hamile kaldi.iki yildir olmuyordu.dene bence bir iki ayKlomen kullansam mı kullanmasam mı bilemiyorum kızlar. Olumsuz çok yorum da okuyorum kafam çok karıştı . Ama o ay bu ay derken sekiz dokuz ay oldu
Yok canım doktor muayenem cumartesi günü ben sadece kan verdim bugün
Hee anladım canım iyi bakalım ne güzel peki normalde adet tarihin kaçındaydı?
Yaaa işte canım Allah büyük ol desin yeter ki gerisi teferruatCnm Dr bana sende pko var klomen yazdı adetin 5. Günü kullanmaya başla yumurta takibine geleceksin dedi ben de eşimin troidi var ama henüz tedavi olmadı deyince troidle olmaz dedi yani ikimize de sorun var dedi ben de bunun üzerine eşimden de kaynaklıysa tek taraflı tedavinin bi fayda etmeyeceğini düşünerek klomen kullanmadım şu an dolapta duruyo sadece sabah akşam 5/6 tane incir yedim başkada bişey yapmadım üstelik eşimi işi gereği sadece 2 defa birlikte olabildik o da 10 gün arayla izne geldiğinde yani bnm için büyük sürpriz oldu hala da şaka gibi geliyor Allah böyle güzel sürprizleri isteyip bekleyen herkese nasip etsin inşallah
Anladım canım benimde bat bu çarşamba yada perşembe ama ben perşembe Allah nasip ederse kan tahlili yaptırıcam inşaAllah kırmızıları görmemNormalde bugündü günüm 20 ye kadar da yolu vardı yani
Aynen öyle cnm Rabbim isteyen herkese ol deyivrir inşallah en kısa zamandaYaaa işte canım Allah büyük ol desin yeter ki gerisi teferruat
Anladım canım benimde bat bu çarşamba yada perşembe ama ben perşembe Allah nasip ederse kan tahlili yaptırıcam inşaAllah kırmızıları görmem
Amiiiin.... aslında nasip oldu mu bir sebep oluyor... bende bu ay sadece incir ve yakı mı denesem. İlaca hiç sıcak bakamıyorumCnm Dr bana sende pko var klomen yazdı adetin 5. Günü kullanmaya başla yumurta takibine geleceksin dedi ben de eşimin troidi var ama henüz tedavi olmadı deyince troidle olmaz dedi yani ikimize de sorun var dedi ben de bunun üzerine eşimden de kaynaklıysa tek taraflı tedavinin bi fayda etmeyeceğini düşünerek klomen kullanmadım şu an dolapta duruyo sadece sabah akşam 5/6 tane incir yedim başkada bişey yapmadım üstelik eşimi işi gereği sadece 2 defa birlikte olabildik o da 10 gün arayla izne geldiğinde yani bnm için büyük sürpriz oldu hala da şaka gibi geliyor Allah böyle güzel sürprizleri isteyip bekleyen herkese nasip etsin inşallah
Sen ne kadar zamandan beri deniyordunuz canımCnm Dr bana sende pko var klomen yazdı adetin 5. Günü kullanmaya başla yumurta takibine geleceksin dedi ben de eşimin troidi var ama henüz tedavi olmadı deyince troidle olmaz dedi yani ikimize de sorun var dedi ben de bunun üzerine eşimden de kaynaklıysa tek taraflı tedavinin bi fayda etmeyeceğini düşünerek klomen kullanmadım şu an dolapta duruyo sadece sabah akşam 5/6 tane incir yedim başkada bişey yapmadım üstelik eşimi işi gereği sadece 2 defa birlikte olabildik o da 10 gün arayla izne geldiğinde yani bnm için büyük sürpriz oldu hala da şaka gibi geliyor Allah böyle güzel sürprizleri isteyip bekleyen herkese nasip etsin inşallah
Peki arkadaşının öyle görünürde bir problemi var mıydı ya da ne zamandan beri düşünüyorduCanm arkdsim kullandgi ay hemen hamile kaldi.iki yildir olmuyordu.dene bence bir iki ay
Can'ım sorduğumu tekrar sordum yanlışlıkla kusura bakmaSen ne kadar zamandan beri deniyordunuz canım
Amiiiin.... aslında nasip oldu mu bir sebep oluyor... bende bu ay sadece incir ve yakı mı denesem. İlaca hiç sıcak bakamıyorum
Pko vardi canm.evlendginden beri hic korunmamistiPeki arkadaşının öyle görünürde bir problemi var mıydı ya da ne zamandan beri düşünüyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?