2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Hee anladım canım iyi bakalım ne güzel peki normalde adet tarihin kaçındaydı?

Klomen kullansam mı kullanmasam mı bilemiyorum kızlar. Olumsuz çok yorum da okuyorum kafam çok karıştı . Ama o ay bu ay derken sekiz dokuz ay oldu

Kizlar ovulasyon testi alnayi planliyorum..marka oneriniz var mi..bir de yumurtlama gününü nasil hesapliyoruz

Yaa ne güzel darısı isteyen herkesin başına. Ben bu ay klomen başlayacağım. Sen tedavi olmuş muydun. Çok kararsızım yakı deneyim diyorum bu ay ama her ay öyle böyle gidiyor olmuyo

Cnm Dr bana sende pko var klomen yazdı adetin 5. Günü kullanmaya başla yumurta takibine geleceksin dedi ben de eşimin troidi var ama henüz tedavi olmadı deyince troidle olmaz dedi yani ikimize de sorun var dedi ben de bunun üzerine eşimden de kaynaklıysa tek taraflı tedavinin bi fayda etmeyeceğini düşünerek klomen kullanmadım şu an dolapta duruyo sadece sabah akşam 5/6 tane incir yedim başkada bişey yapmadım üstelik eşimi işi gereği sadece 2 defa birlikte olabildik o da 10 gün arayla izne geldiğinde yani bnm için büyük sürpriz oldu hala da şaka gibi geliyor Allah böyle güzel sürprizleri isteyip bekleyen herkese nasip etsin inşallah

Yaaa işte canım Allah büyük ol desin yeter ki gerisi teferruat

Amiiiin.... aslında nasip oldu mu bir sebep oluyor... bende bu ay sadece incir ve yakı mı denesem. İlaca hiç sıcak bakamıyorum

Sen ne kadar zamandan beri deniyordunuz canım

Amiiiin.... aslında nasip oldu mu bir sebep oluyor... bende bu ay sadece incir ve yakı mı denesem. İlaca hiç sıcak bakamıyorum

Bilmiyorum ki cnm ya bişey diyemiyorum bu ay dene istersen inşallah tutar tutmasa da bi iki ay ara verirsin o arada da incir falan bişeyler denersiniz ha bu arada yazmayı unuttum bi de eşime keçiboynuzu özü verdim ama kısa bi sür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…