- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #9.921
Adet dongun kaç gün cnm? Gittigidiyordan bak derim marka laboquik çoğu kişi kullanıyor herkes memnun. Bende ondan aldım 30 ovu 10 gebelik testini 30 tl aldımKizlar ovulasyon testi alnayi planliyorum..marka oneriniz var mi..bir de yumurtlama gününü nasil hesapliyoruz
Tebrik ederim cnm. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin:) belirtilerin neydi?TurkuazKrampon canım ben 6 haftalik gebeyim rabbim isteyen herkese en yakın zamanda nasip etsin
hayrli olsun canimm. allh saglikla kucagina aldiirsinn. :)TurkuazKrampon canım ben 6 haftalik gebeyim rabbim isteyen herkese en yakın zamanda nasip etsin
Masallah ne guzel saglikla kucagina al insallahkizlar saglik ocagi sonucum 8554 cikmis. sizcee nasil
sagoll canimm.darisi topikteki herkesee.Masallah ne guzel saglikla kucagina al insallah
bnce buyuk ihtimalle vardir canimm.Kizlar benim adet olmam gereken gunlerde adet agrim oldu ama adet olmadim simdi o agri da gecti kan vermeye korkuyorum negatif gelcek diye yaa her ay kan verilir mi hastanedeki sekreterler bile gulcek ama boyle de agri kesici gerekse bile icemiyorum...
Ne zor işmiş bu hamile kalmakBilmiyorum ki cnm ya bişey diyemiyorum bu ay dene istersen inşallah tutar tutmasa da bi iki ay ara verirsin o arada da incir falan bişeyler denersiniz ha bu arada yazmayı unuttum bi de eşime keçiboynuzu özü verdim ama kısa bi sür
Ayy senin benden daha az kalmış:)Son 5 gün
Evde testin varsa test yap sana cnmKizlar benim adet olmam gereken gunlerde adet agrim oldu ama adet olmadim simdi o agri da gecti kan vermeye korkuyorum negatif gelcek diye yaa her ay kan verilir mi hastanedeki sekreterler bile gulcek ama boyle de agri kesici gerekse bile icemiyorum...
Adet dongum 30 gun..ama bu ay kimyasal gebelik gecirdim o yuzden adetim 5 gun gecikti 11 nisanda adet oldum yumurtlama ne zamana denk geliyorAdet dongun kaç gün cnm? Gittigidiyordan bak derim marka laboquik çoğu kişi kullanıyor herkes memnun. Bende ondan aldım 30 ovu 10 gebelik testini 30 tl aldım
11 nisansa 24 nisanda yapma ya basla hergun düzenli yap idrarini 3 saat tutup öyle yap.Adet dongum 30 gun..ama bu ay kimyasal gebelik gecirdim o yuzden adetim 5 gun gecikti 11 nisanda adet oldum yumurtlama ne zamana denk geliyor
Valla benimki görünmedi canım doktor çarşamba günü görünür dedi ama ben cumartesi gideceğim belki kalp atışlarını da duyarız diyeCnm bnm de sat 16 Mart yarın Dr gidicem acaba kese görünür mü dersin
Canım maşallah değerin çok.güzel inşallah katlanarak devam eder :) kaç haftalıksin canımkizlar saglik ocagi sonucum 8554 cikmis. sizcee nasil
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım :)TurkuazKrampon canım ben 6 haftalik gebeyim rabbim isteyen herkese en yakın zamanda nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?