2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Kizlar ovulasyon testi alnayi planliyorum..marka oneriniz var mi..bir de yumurtlama gününü nasil hesapliyoruz
Adet dongun kaç gün cnm? Gittigidiyordan bak derim marka laboquik çoğu kişi kullanıyor herkes memnun. Bende ondan aldım 30 ovu 10 gebelik testini 30 tl aldım

Kizlar benim adet olmam gereken gunlerde adet agrim oldu ama adet olmadim simdi o agri da gecti kan vermeye korkuyorum negatif gelcek diye yaa her ay kan verilir mi hastanedeki sekreterler bile gulcek ama boyle de agri kesici gerekse bile icemiyorum...

Masallah ne guzel saglikla kucagina al insallah
sagoll canimm.darisi topikteki herkesee.
bnce buyuk ihtimalle vardir canimm.

Ne zor işmiş bu hamile kalmak insan her şeyi düşünüyor . Zararlı mı değil mi ni ay daha beklesem mi sonra Yok yok o ayda olmaz sürekli bu düşünceler beyni kemiriyor

Evde testin varsa test yap sana cnm

Adet dongun kaç gün cnm? Gittigidiyordan bak derim marka laboquik çoğu kişi kullanıyor herkes memnun. Bende ondan aldım 30 ovu 10 gebelik testini 30 tl aldım
Adet dongum 30 gun..ama bu ay kimyasal gebelik gecirdim o yuzden adetim 5 gun gecikti 11 nisanda adet oldum yumurtlama ne zamana denk geliyor

Cnm bnm de sat 16 Mart yarın Dr gidicem acaba kese görünür mü dersin
Valla benimki görünmedi canım doktor çarşamba günü görünür dedi ama ben cumartesi gideceğim belki kalp atışlarını da duyarız diye

kizlar saglik ocagi sonucum 8554 cikmis. sizcee nasil
Canım maşallah değerin çok.güzel inşallah katlanarak devam eder :) kaç haftalıksin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…