- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #9.941
İki gun once negatifti idrar tsti bugun kan vermeye gittim ozele test ucreti 100 lira olmus ben de yaptirmadim. Aksam yine idrardan bakicamEvde testin varsa test yap sana cnm
Nasıl 100 lira olmuş hangi hastane o yahu.. Ben burda 15 liraya yaptiriyorum ozeldeİki gun once negatifti idrar tsti bugun kan vermeye gittim ozele test ucreti 100 lira olmus ben de yaptirmadim. Aksam yine idrardan bakicam
Ben de gecen ay 20 ye yaptirmistim simdi fiyat guncellenmis esimle hic yorum yapmadan geri donduk vallaNasıl 100 lira olmuş hangi hastane o yahu.. Ben burda 15 liraya yaptiriyorum ozelde
20 den 100 e baya abartmışlar soygun resmenBen de gecen ay 20 ye yaptirmistim simdi fiyat guncellenmis esimle hic yorum yapmadan geri donduk valla
Canım herşeyin hayırlısı olsun Allah nasip eder inşallah en kısa zamandaKızlar ben bugün adet oldumTurkuazKrampon yeni bat 14 mayıs
Canım geçmiş olsun senin kimyasalın olmuş Allah bir daha yaşatır inşallah bebiş duygusunu en kısa zamanda her zaman HAYIRLISI diye düşünmek lazımAdet dongum 30 gun..ama bu ay kimyasal gebelik gecirdim o yuzden adetim 5 gun gecikti 11 nisanda adet oldum yumurtlama ne zamana denk geliyor
bn 35 odemistim ozel e. ama sadece kan hsteyince ve doktorun davranidi hosuma gitmeyince gittim kasadan geri aldim parayi.Nasıl 100 lira olmuş hangi hastane o yahu.. Ben burda 15 liraya yaptiriyorum ozelde
Amin canım inşaAllah biraz içim burkuldu ama o kadarda üzülmedim Rabbim en doğru zamanı bilir bakalım hakkımızda hayırlısıCanım herşeyin hayırlısı olsun Allah nasip eder inşallah en kısa zamanda
Belirti arkadaşım yalnız mı bıraktın beni :) üzülme kuzum en doğru en hayırlı zamanda gelsin bebislerimiz bizeAmin canım inşaAllah biraz içim burkuldu ama o kadarda üzülmedim Rabbim en doğru zamanı bilir bakalım hakkımızda hayırlısı
İki gun once negatifti idrar tsti bugun kan vermeye gittim ozele test ucreti 100 lira olmus ben de yaptirmadim. Aksam yine idrardan bakicam
Uzun zamandır girmedim sırf kafamı dağıtmak için ama sen bu bat lari yazıyorsun diye uğraş veriyorsun diye sana bilgi vermek adına girdim. Okuyup donmedilerse naçizane fikrim ben olsam hiç uğraşmam silerdimKızlar size bisey danışmak istiyorum. Batini zamanın da yazanlara teşekkür ederim.
Biliyosunuz listeyi sürekli yeniliyorum. Marttan kalan batlar veya günü geçen batlar var ve ben düZenli olsun istiyorum. Sabahleyin de birkaç kişiye yeni batini sordum 2si girip görmüş ama cevap yazmamış şimdi ben ne yapayım
Inanın üzülüyorum girip mesajı mi okuyorlar bi mesaj atma zahmetinde bulunmuyorlar ne yapayim ben listeden mi cikarayimkötü konu sahibi de olmak istemiyorum ama görüyorsunuz napayim? Bi fikir verin bana
Cnm ben zaten sürekli buraya yazsinlar demiyorum beni eklermisiniz diye batini yazanlari ekliyorum sonra bat zamanı geçince etiketleme yapıyorum ona da cevap yok. Bende burada liste yapıyorum duzenliyorum o kadar çok kişi sildim ki cevap vermeyen. Bi size de danisayim dedim artık. Zamanın da batini bildirmiyecek olan ya hiç ekle falan demesin ya da sikildiysa beni sil desin. Burada beni çıkart diyenler de oldu bisey mi dedim? Herkesjn kendi özgür iradesi bisey diyemem zorla değil ya.Uzun zamandır girmedim sırf kafamı dağıtmak için ama sen bu bat lari yazıyorsun diye uğraş veriyorsun diye sana bilgi vermek adına girdim. Okuyup donmedilerse naçizane fikrim ben olsam hiç uğraşmam silerdim
Canım sen günü gelince yazarsın, görüpte cevaplamayanları çıkar bence.. Sonra gelip söylerler se eklersin. Sen bilirsin yine de :)Kızlar size bisey danışmak istiyorum. Batini zamanın da yazanlara teşekkür ederim.
Biliyosunuz listeyi sürekli yeniliyorum. Marttan kalan batlar veya günü geçen batlar var ve ben düZenli olsun istiyorum. Sabahleyin de birkaç kişiye yeni batini sordum 2si girip görmüş ama cevap yazmamış şimdi ben ne yapayım
Inanın üzülüyorum girip mesajı mi okuyorlar bi mesaj atma zahmetinde bulunmuyorlar ne yapayim ben listeden mi cikarayimkötü konu sahibi de olmak istemiyorum ama görüyorsunuz napayim? Bi fikir verin bana
Neredeyse aynı zamanlar . İnş gelecek ay ikimizde olmayız:) sen tedavi oluyor Musun canımKızlar ben bugün adet oldumTurkuazKrampon yeni bat 14 mayıs
ismimiz aktindaki gebelik takvimini nasil yapiyoruzz acabaa.
Yapmışsın canım :) canım sen kaç haftalık hamilesin günün nedir yaniismimiz aktindaki gebelik takvimini nasil yapiyoruzz acabaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?