2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Kızlar size bisey danışmak istiyorum. Batini zamanın da yazanlara teşekkür ederim.
Biliyosunuz listeyi sürekli yeniliyorum. Marttan kalan batlar veya günü geçen batlar var ve ben düZenli olsun istiyorum. Sabahleyin de birkaç kişiye yeni batini sordum 2si girip görmüş ama cevap yazmamış şimdi ben ne yapayım
Inanın üzülüyorum girip mesajı mi okuyorlar bi mesaj atma zahmetinde bulunmuyorlar ne yapayim ben listeden mi cikarayim kötü konu sahibi de olmak istemiyorum ama görüyorsunuz napayim? Bi fikir verin bana

Uzun zamandır girmedim sırf kafamı dağıtmak için ama sen bu bat lari yazıyorsun diye uğraş veriyorsun diye sana bilgi vermek adına girdim. Okuyup donmedilerse naçizane fikrim ben olsam hiç uğraşmam silerdim

Uzun zamandır girmedim sırf kafamı dağıtmak için ama sen bu bat lari yazıyorsun diye uğraş veriyorsun diye sana bilgi vermek adına girdim. Okuyup donmedilerse naçizane fikrim ben olsam hiç uğraşmam silerdim
Cnm ben zaten sürekli buraya yazsinlar demiyorum beni eklermisiniz diye batini yazanlari ekliyorum sonra bat zamanı geçince etiketleme yapıyorum ona da cevap yok. Bende burada liste yapıyorum duzenliyorum o kadar çok kişi sildim ki cevap vermeyen. Bi size de danisayim dedim artık. Zamanın da batini bildirmiyecek olan ya hiç ekle falan demesin ya da sikildiysa beni sil desin. Burada beni çıkart diyenler de oldu bisey mi dedim? Herkesjn kendi özgür iradesi bisey diyemem zorla değil ya.
Burada eski batlari olanlar var uzun zaman girmemisler bekliyorum girip gormelerini. Daha ben ne yapayım?

Canım sen günü gelince yazarsın, görüpte cevaplamayanları çıkar bence.. Sonra gelip söylerler se eklersin. Sen bilirsin yine de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…