2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Canım artışına bağlı belki 2 kat değilde 3 kat artmış.olacak bence sen 2 3 gün sonra gidip tekrarla kan testini kendin bi bak bakalım yükselmiş mi diye inşallah yükselir

Canım artışına bağlı belki 2 kat değilde 3 kat artmış.olacak bence sen 2 3 gün sonra gidip tekrarla kan testini kendin bi bak bakalım yükselmiş mi diye inşallah yükselir

İnşallah cnm ya Perşembe sağlık Ocağı'na gidip kan vermeyi düşünüyorum sonuçlar cuma çıkar cuma verirsem pazartesiyi beklemek zor olacak

İnşallah cnm ya Perşembe sağlık Ocağı'na gidip kan vermeyi düşünüyorum sonuçlar cuma çıkar cuma verirsem pazartesiyi beklemek zor olacak
Aynen canım perşembe ver sen.bak kendin burayada yaz 1 hafta sonra doktora gitmeyi bekleme yine gidersin zaten 1 hafta sonra inşallah yükselmiş olur

Sen bu kadar uğraşıyosun o kişiler bi bat yazmaya üşeniyor bencede çıkar canım sen kendin için bişey yapmıyosun sonuçta

Neredeyse aynı zamanlar . İnş gelecek ay ikimizde olmayız:) sen tedavi oluyor Musun canım
Öylemi canım senin bat ne zaman? İnşaAllah canım ya ben tedavi görüyodum ama bu ay hag filmi çektirdim ve herşey temiz o yüzden tedavim bitti şuan beklemedeyiz canım sen tedavi görüyomusun?

Kızlar bişey sorucam ben bu adet takvimini anlamadım flo diye bi uygulama bütün döngüm uzunluğum vs.ayarlı şimdi adet tarihimi girdim hani otomatik ayarlanıyo ya bu takvim ovu.12.gün gösteriyo neden öyle yapıyo ki acaba? Diğer kullandığım uygulamalar fix 14.günü gösterirdi bi bilgisi olan varmı?

Öylemi canım senin bat ne zaman? İnşaAllah canım ya ben tedavi görüyodum ama bu ay hag filmi çektirdim ve herşey temiz o yüzden tedavim bitti şuan beklemedeyiz canım sen tedavi görüyomusun?
Benim 13 mayıs şu an tahmini. Ben genel muayene oldum bişey Yok görünürde dedi. Hsg klomenle olmazsa çekeriz dedi. Ben daha klomene başlamadım bu ay başlayacağım. Sekiz aydır istiyoruz biz. Sen ne yaptın bu süreçte tedavi olarak.

Evet canım hemde 2 gün erken oldum ne vardı hislerin %90 hamile olaydı :)
Ah be kuZum inşallah o günleri de görürüz kafana fazla takmadigini görüyorum ne güzel allah'a teslim oldun üzülmedin. Bende öyleyim daha dogrusu ben Bu Ay hamile falan kalmicam öyle dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…