- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #9.961
Valla benimki görünmedi canım doktor çarşamba günü görünür dedi ama ben cumartesi gideceğim belki kalp atışlarını da duyarız diye
Cnm ben de bugün Dr gittim kanda hcg 185 çıktı Dr çok azdeyip ultrasona gerek duymadı bi hafta sonra tekrar gel değerlerine yine bakacaz yükselme var mı varsa nasıl bu değer düşede bilir dedi bana da çok az geldi ya sat 16 Mart ve 185 çok gibi
Canım artışına bağlı belki 2 kat değilde 3 kat artmış.olacak bence sen 2 3 gün sonra gidip tekrarla kan testini kendin bi bak bakalım yükselmiş mi diye inşallah yükselir
Aynen canım perşembe ver sen.bak kendin burayada yaz 1 hafta sonra doktora gitmeyi bekleme yine gidersin zaten 1 hafta sonra inşallah yükselmiş olurİnşallah cnm ya Perşembe sağlık Ocağı'na gidip kan vermeyi düşünüyorum sonuçlar cuma çıkar cuma verirsem pazartesiyi beklemek zor olacak
Dur bakalım kırmızılari gormedenBen az az birşeyler gördüm bugün.
Yani yine iptal.
Moraller bozuk.
Peçeteue kırmızı biraz geldi.Dur bakalım kırmızılari gormeden
Hayirlisi olsun cnm yaPeçeteue kırmızı biraz geldi.
(
Yapmışsın canım :) canım sen kaç haftalık hamilesin günün nedir yani
YEni bat 18 Mayıs diyelimDur bakalım kırmızılari gormeden
Evet canım malesef bu kırmızılar bu ayda peşimi bırakmadı :) aynen öyle en hayırlısını Rabbim bilir tamamen Allaha teslimimBelirti arkadaşım yalnız mı bıraktın beni :) üzülme kuzum en doğru en hayırlı zamanda gelsin bebislerimiz bize
Evet canım hemde 2 gün erken oldum ne vardı hislerin %90 hamile olaydı :)Aaaaaahayırlısı kuzum
Sen bu kadar uğraşıyosun o kişiler bi bat yazmaya üşeniyor bencede çıkar canım sen kendin için bişey yapmıyosun sonuçtaKızlar size bisey danışmak istiyorum. Batini zamanın da yazanlara teşekkür ederim.
Biliyosunuz listeyi sürekli yeniliyorum. Marttan kalan batlar veya günü geçen batlar var ve ben düZenli olsun istiyorum. Sabahleyin de birkaç kişiye yeni batini sordum 2si girip görmüş ama cevap yazmamış şimdi ben ne yapayım
Inanın üzülüyorum girip mesajı mi okuyorlar bi mesaj atma zahmetinde bulunmuyorlar ne yapayim ben listeden mi cikarayimkötü konu sahibi de olmak istemiyorum ama görüyorsunuz napayim? Bi fikir verin bana
Öylemi canım senin bat ne zaman? İnşaAllah canım ya ben tedavi görüyodum ama bu ay hag filmi çektirdim ve herşey temiz o yüzden tedavim bitti şuan beklemedeyiz canım sen tedavi görüyomusun?Neredeyse aynı zamanlar . İnş gelecek ay ikimizde olmayız:) sen tedavi oluyor Musun canım
Evet canım hemde 2 gün erken oldum ne vardı hislerin %90 hamile olaydı :)
İnşaAllah canımmmhayirlisi olsun canimm. uzme kndinii. hayirli zamnda hayrlisiyla gelir ins. bebegin.
Benim 13 mayıs şu an tahmini. Ben genel muayene oldum bişey Yok görünürde dedi. Hsg klomenle olmazsa çekeriz dedi. Ben daha klomene başlamadım bu ay başlayacağım. Sekiz aydır istiyoruz biz. Sen ne yaptın bu süreçte tedavi olarak.Öylemi canım senin bat ne zaman? İnşaAllah canım ya ben tedavi görüyodum ama bu ay hag filmi çektirdim ve herşey temiz o yüzden tedavim bitti şuan beklemedeyiz canım sen tedavi görüyomusun?
Ah be kuZum inşallah o günleri de görürüz kafana fazla takmadigini görüyorum ne güzel allah'a teslim oldun üzülmedin. Bende öyleyim daha dogrusu ben Bu Ay hamile falan kalmicam öyle dusunuyorumEvet canım hemde 2 gün erken oldum ne vardı hislerin %90 hamile olaydı :)
Öyle yapicam artık çünkü gerçekten yoruldum bi kere uyaricam ha girip yazmiyormu cikaricamSen bu kadar uğraşıyosun o kişiler bi bat yazmaya üşeniyor bencede çıkar canım sen kendin için bişey yapmıyosun sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?