2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

canim benjm sat 14 mart ti. 28 gunde bif dongum oluyor. ysni bu ay 12 sinde regl olmam gerekiyordu. olmadim.. bugun saglikocagi sonuclarimi aldim.
Canım biz seninle tam aynıymışız ya :) benimde sat 15 mart 12sinde hasta olmam lazımdı olmadım :) senin değerin maşallah çok güzel 8binlerde benim ki 2binlerde. Senin kesen görünmedi mi ultrasonda görünmesi için 5000 değer olması gerekiyor muş

Merhaba kızlar bende 4 gün erken adet oldum. Zaten bu ay umudum yoktu beklemeden erken gelmesi de iyi oldu. Bu ay dostinex kullandım onun etkisi olabilir mi acaba ?

bn hastaneye gitmedim halâ. doktorum sadece randevulu hasta baktigi icin en yakin 28 ine alabildim. devlet hastanesine gidiyorumm.

ben yeni batimi soylemek isterdim cnm ama henuz adet olmadim cnm batb13 nisandi

Ah be kuZum inşallah o günleri de görürüz kafana fazla takmadigini görüyorum ne güzel allah'a teslim oldun üzülmedin. Bende öyleyim daha dogrusu ben Bu Ay hamile falan kalmicam öyle dusunuyorum
İnşaAllah canım yani sonuçta bi problem yok bunu biliyorum gönlüm rahat gerisi Rabbime kalmış bişey o en doğru zamanı bilir ama inşaAllah sen bu ay hamilesindir hakkımızda hayırlısı

Canım valla ben ekimde dış gebelik geçirdim ondan sonra iğneyle sonlandırıldı sonrasında bu aya kadar korunma verdi onun haricinde hsg çekildi ve sonuç temiz çıktı bu kadar canım bakalım önümüzde ki aylar neler göstericek

Hasta oldum kızlarrrrr tuvalete kanla birlikte bir parça gibi birşey düşdü kızlar sonra kasıtlarım çok ağrıdı şimdide normel adet başlangısı gibi birşey geliyor o yüzden pek anlamadımm. Sinir oluyorum böyle şeyler olunca kafam karişiyor bu ay sanırım yine olmadı, bi sonraki bat: 15 mayıs evlilik yıl dönümüz :)

Kızlar bişey sorucam ben bu adet takvimini anlamadım flo diye bi uygulama bütün döngüm uzunluğum vs.ayarlı şimdi adet tarihimi girdim hani otomatik ayarlanıyo ya bu takvim ovu.12.gün gösteriyo neden öyle yapıyo ki acaba? Diğer kullandığım uygulamalar fix 14.günü gösterirdi bi bilgisi olan varmı?

Benim bilgim yok cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…