- 19 Mart 2017
- 277
- 139
- 23
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #9.981
Ah be kuZum inşallah o günleri de görürüz kafana fazla takmadigini görüyorum ne güzel allah'a teslim oldun üzülmedin. Bende öyleyim daha dogrusu ben Bu Ay hamile falan kalmicam öyle dusunuyorum[/QUOTE
Ben son dakikaya kadar ümitli oluyorum niyeyse... umutsuzluğa kapıldım iyice
Canım biz seninle tam aynıymışız ya :) benimde sat 15 mart 12sinde hasta olmam lazımdı olmadım :) senin değerin maşallah çok güzel 8binlerde benim ki 2binlerde. Senin kesen görünmedi mi ultrasonda görünmesi için 5000 değer olması gerekiyor muşcanim benjm sat 14 mart ti. 28 gunde bif dongum oluyor. ysni bu ay 12 sinde regl olmam gerekiyordu. olmadim.. bugun saglikocagi sonuclarimi aldim.
bn hastaneye gitmedim halâ. doktorum sadece randevulu hasta baktigi icin en yakin 28 ine alabildim. devlet hastanesine gidiyorumm.Canım biz seninle tam aynıymışız ya :) benimde sat 15 mart 12sinde hasta olmam lazımdı olmadım :) senin değerin maşallah çok güzel 8binlerde benim ki 2binlerde. Senin kesen görünmedi mi ultrasonda görünmesi için 5000 değer olması gerekiyor muş
O zaman gittiğinde inşallah hem bebisini görürsün hem de kalp atışlarını dinlersinbn hastaneye gitmedim halâ. doktorum sadece randevulu hasta baktigi icin en yakin 28 ine alabildim. devlet hastanesine gidiyorumm.
ins. canimm. cok heyecnliyizzz. kizimm abla olacakkk.O zaman gittiğinde inşallah hem bebisini görürsün hem de kalp atışlarını dinlersin
Ay maşallah Allah bagislasin ya ne kadar güzel birşey ablalık duygusu Allah gönlünüze göre versin inşallahins. canimm. cok heyecnliyizzz. kizimm abla olacakkk.
-cok mutluyumm anne diyo. neden mutlusun derin diyorum. abla oluyorum da ondann. diyor.
ben yeni batimi soylemek isterdim cnm ama henuz adet olmadim cnm batb13 nisandiKızlar size bisey danışmak istiyorum. Batini zamanın da yazanlara teşekkür ederim.
Biliyosunuz listeyi sürekli yeniliyorum. Marttan kalan batlar veya günü geçen batlar var ve ben düZenli olsun istiyorum. Sabahleyin de birkaç kişiye yeni batini sordum 2si girip görmüş ama cevap yazmamış şimdi ben ne yapayım
Inanın üzülüyorum girip mesajı mi okuyorlar bi mesaj atma zahmetinde bulunmuyorlar ne yapayim ben listeden mi cikarayimkötü konu sahibi de olmak istemiyorum ama görüyorsunuz napayim? Bi fikir verin bana
aminn canimmm cok sagoll.Ay maşallah Allah bagislasin ya ne kadar güzel birşey ablalık duygusu Allah gönlünüze göre versin inşallah
Bencede canımÖyle yapicam artık çünkü gerçekten yoruldum bi kere uyaricam ha girip yazmiyormu cikaricam
İnşaAllah canım yani sonuçta bi problem yok bunu biliyorum gönlüm rahat gerisi Rabbime kalmış bişey o en doğru zamanı bilir ama inşaAllah sen bu ay hamilesindir hakkımızda hayırlısıAh be kuZum inşallah o günleri de görürüz kafana fazla takmadigini görüyorum ne güzel allah'a teslim oldun üzülmedin. Bende öyleyim daha dogrusu ben Bu Ay hamile falan kalmicam öyle dusunuyorum
Canım valla ben ekimde dış gebelik geçirdim ondan sonra iğneyle sonlandırıldı sonrasında bu aya kadar korunma verdi onun haricinde hsg çekildi ve sonuç temiz çıktı bu kadar canım bakalım önümüzde ki aylar neler göstericekBenim 13 mayıs şu an tahmini. Ben genel muayene oldum bişey Yok görünürde dedi. Hsg klomenle olmazsa çekeriz dedi. Ben daha klomene başlamadım bu ay başlayacağım. Sekiz aydır istiyoruz biz. Sen ne yaptın bu süreçte tedavi olarak.
Tamam cnm adet olunca soylersin:)ben yeni batimi soylemek isterdim cnm ama henuz adet olmadim cnm batb13 nisandi
Evwt cnm hakkimizda hayirlisiİnşaAllah canım yani sonuçta bi problem yok bunu biliyorum gönlüm rahat gerisi Rabbime kalmış bişey o en doğru zamanı bilir ama inşaAllah sen bu ay hamilesindir hakkımızda hayırlısı
oldum cnm hayirli olsun insaallah :)az once adet oldum bu ayda kismet degilmisTamam cnm adet olunca soylersin:)
yeni bat 16 mayis cnmTamam cnm adet olunca soylersin:)
Benim bilgim yok cnmKızlar bişey sorucam ben bu adet takvimini anlamadım flo diye bi uygulama bütün döngüm uzunluğum vs.ayarlı şimdi adet tarihimi girdim hani otomatik ayarlanıyo ya bu takvim ovu.12.gün gösteriyo neden öyle yapıyo ki acaba? Diğer kullandığım uygulamalar fix 14.günü gösterirdi bi bilgisi olan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?