- 10 Ekim 2016
- 1.262
- 948
- 43
- 35
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #10.001
Bende anlamadım canım vardır bunda da bir hayır :) acaba diyorum ki 2 gün erken oldum ya 2 gün öncemi yumurtlama olucak kiBenim bilgim yok cnm
Yani eger iki gun erken olduysan yumurtlama tarihinden 2 gun once yumurtlamissindir bu ay dongun kisalmistir diye takvim erken gostermistir canim ben boyle biliyorm ama yanlis yonlendirmekte istememBende anlamadım canım vardır bunda da bir hayır :) acaba diyorum ki 2 gün erken oldum ya 2 gün öncemi yumurtlama olucak ki
Evet canım olabilir mantıklı çünkü ben o tarihlerde rahim filmi çektirmiştim o yüzdende ilişki olmamıştı demek ki takvimim güzel işliyo diğer takvimler gibi değil diğer takvimler fix 14.gün yumurtlama diye gösteriyodu neyse bu ay daha temkinli olucam inşaAllahYani eger iki gun erken olduysan yumurtlama tarihinden 2 gun once yumurtlamissindir bu ay dongun kisalmistir diye takvim erken gostermistir canim ben boyle biliyorm ama yanlis yonlendirmekte istemem
Olabilir cnm:)Bende anlamadım canım vardır bunda da bir hayır :) acaba diyorum ki 2 gün erken oldum ya 2 gün öncemi yumurtlama olucak ki
Ama takvim nerden bilcek kırmızılari gördüğünü:)))Yani eger iki gun erken olduysan yumurtlama tarihinden 2 gun once yumurtlamissindir bu ay dongun kisalmistir diye takvim erken gostermistir canim ben boyle biliyorm ama yanlis yonlendirmekte istemem
Ayy suan nasıl üzüldüm anlatamam kuzum yaBenimde bu ay yattı gibi yine adet olucm bütün belirtilr vardi ama ne hikmektir ki hepsi bianda yok oldu hicbir ümidim kalmadi herseyi oluruna biraktm artk adetimi takip etmycm ve ovulasyonu biraktm moralim alt üst oldu ve galiba yoruldum zihnen bedenen ruhen yıprandım olursa olur olmazsa RABBİM in bileceği iş. Hakkınızı helal edin kızlar umarım birgun topige baktigimda hepinizin güzel haberini alırım.TurkuazKrampon @Saman Alevi kızlar özellikle size cok teşekkür ederim hakkınızı helal edin az yormadm sizi sayenizde birsuru dua topiklerine katildm umarm en kısa zamanda öyle guzel bebisleriniz olur ki bugunler hep bi anı kalır öpüyorum ALLAH a emanetsinz
Canım biz seninle tam aynıymışız ya :) benimde sat 15 mart 12sinde hasta olmam lazımdı olmadım :) senin değerin maşallah çok güzel 8binlerde benim ki 2binlerde. Senin kesen görünmedi mi ultrasonda görünmesi için 5000 değer olması gerekiyor muş
Canım profilinde kişisel bilgiler kısmında var aşağılarda biraz oraya istediği tarihi girip en alttan kaydet dediğinde oluyorCnm şu hamilelik takvimini nasıl yapıyorsunuz ben yapamadım da
Noldu cnm adet oldun mu? Enfeksiyon gitti mi?Herkese hayirli aksamlar. Ben buranin ilklerindenim ama yazamiyorum epeydir :) benim bat 1 nisan ama umut sifir diye hic takmiyorum :) adetim bittikten sonra bir defa iliski oldu sonra enfeksiyon tedavisi gordum iki hafta. Yumurtlama gunumu kacirmadik ama olmaz biliyorum :) o yuzden bata 4 gun kaldi ama bende stres sifir :)
Canım sen neden moralini bozuyorsun boşver takma kafana ya bi kere sor cevap gelmezse yineleme hic çıkart listeden. Sonradan gören olursa bile söyler şimdi gördüm diye tekrar eklersin ne sıkıyorsun tatlı canınıBazıları beni gozardi etmiş nasıl üzüldüm anlatamambeni çıkart demek bu kadar mi zor ki? Bundan sonra bi kere bat soru cam yazmayani direkt silicem
Öyle cnm ama acaba çok mu ısrar ediyorum sanırım ondan gozardi ediyorlar ama bende düzen hastalığı var. Hani hep düzenli olucak o liste :) o yüzden takiyorum kafaya istemeyen soylesin cikarayimCanım sen neden moralini bozuyorsun boşver takma kafana ya bi kere sor cevap gelmezse yineleme hic çıkart listeden. Sonradan gören olursa bile söyler şimdi gördüm diye tekrar eklersin ne sıkıyorsun tatlı canını
Canim henuz adet olmadim idrar testleri de negatifB bayanbilgepinpirik90 maviucurtma33 Bejan19 Whowiangirl zehzeh2 @Zuzupink Elifimm27 Sweet03 NasilYarDiyeyim N Nilgunsonernaim @Angelesra81
Hanımlar yeni adet tarihiniz nedir? Batlar geçmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?