2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Benim belim agrimaya basladiysa adet geliyor demektir ve belim hafiften agrimaya basladi. Eger adet olmazsak 25i sabahi test yapiyoruz. Gebelik varsa silikte olsa cikar diye düşünüyorum
Canım benim 3 ay önce bende hamileydim bel ağrısı oluyor ona takılma
Bebeğimin kalp atışları alınmadi 8 haftalık Kürtaj oldum

Kızlar kasımda hamile kalmıştım korunmayı bırakalı 2 ay olmuştu folic trio kullanıyordum şükür çabuk hamile kalmıştım hormonlarda da bir sıkıntı yoktu 10 gün önce 14 haftalık bebeğimi kalp atışı durması nedeniyle kaybettik kan pıhtılaşma bozukluğu var büyük ihtimal o Bebek ölümüne sebep oluyormus kış zamanı olduğu için eşimle birlikte o zamanlar adaçayını her gün içiyorduk meğerse onunda hamile kalmaya etkisi varmış yumurtalara iyi geliyormuş Yen'i öğrendim şimdi yumurtalarıma iyi gelsin çabuk iyileşeyim diye dünden beri yeniden içmeye başladım yanı sıra karanfil çiğnemekte yumurtalara iyiymiş bir an önce iyileşip inşallah sağlıkla kucağıma alabileceğim bir bebeğe yeniden hamile kalmak istiyorum tavsiyem beslenmenize dikkat edin mercimek ve yeşillik yiyin bolca kan yapıcı şeyler falan ve öyle gün aşırı ilişkiyede gerek yok yumurtlama gününüze 2 gün önce ve yumurtlama günü yapabilirsiniz çanınız ne zaman isterse o zaman yapın kasınca olmuyor ilk denememizde sırf o yüzden tutmadı nacizane tavsiyemdir Allah herkesin yardımcısı olsun kucaklarımızı boş bırakmasın ve en önemlisi sağlıkla acısını göstermeden kucaklarımıza versin inşallah

Benim yakinimda 4 yaşında olup da konusamayan çocuklar var bitanem üzülme hiç kelimeleri var bak baya da söylüyor sen hiç m.etme üzülme sabır bi anda konusur ki susturamazsin. Kilosuna da takılma canı sağlıklı olsun kilo ne önemi var benim kızıma 2 aya kadar millet gelismiyor deyip beni bunalıma sokuyorlardi psikolojimi bozulur hep yaşadığımız az şeyler deil ama inan bana sağlığı çok dha önemli doktor iyi diyorsa asla düşünme dert etme

Canım benim 3 ay önce bende hamileydim bel ağrısı oluyor ona takılma
Bebeğimin kalp atışları alınmadi 8 haftalık Kürtaj oldum
Canim benim hamilysen bile bel ağrısı olur benim 1 hafta heran hasta olacakmışm gibi benim agriyodu duramiyodum şimdi halen dha olmadım. Irak testi de adetin gecikmesi 4. G550 olunca çıkıyor öncesinde çıkmazsa bile kan testi yaptır

Bende biraz beklenmesi gerektiğini biliyorum. Benimde kafam karıştı şimdi bilemiyorum cnm ama hemen olur diye bir şey yok belki 2 3 aya hamile kalirsin.

Cnm hemen ümitsizliğe kapılma daha önümüzde uzun bi zaman var rabbim kararlamistir. Elbet anne olacaksın. Kafana takmamaya calis

Kızlar bende de bir değişiklik var ama anlamadım durmadan beyaz bi akıntı geliyor dünden beri karnımın sol tarafında batma var baya şiddetli normalde cildim sorunsuzdur ama son 2 3 senedir çıkmadığı kadar sivilce çıktı yuzumun her yerinde 2 gün içerisinde. Nedir bu acaba yumurtlama dönemine falan mi girdim ki

Amin cnm amin. Allah bagislasin evlatlarimizi rabbim nasip ederse ne güzel 3 tane olacak. Şubat mart farketmez. Siz var tarihinizi yazın bana ekliyim hosgeldiniz:)

Benim belim agrimaya basladiysa adet geliyor demektir ve belim hafiften agrimaya basladi. Eger adet olmazsak 25i sabahi test yapiyoruz. Gebelik varsa silikte olsa cikar diye düşünüyorum
Adet olanlar çoğalmaya başladı. Siz ne kadardır istiyorsunuz cnm?

Amin cnm.. tavsiyelerin için çok sağol. Rabbim en kısa zamanda.isteyen herkese versin inşallah.
Adacayi mi içmek gerekiyor şimdi bende başliyim?

Arkadasim benjm ya içimi rahatlattin. Çok sagol beklicem rabbime dua ediyorum inşallah en kısa zamanda konuşmaya başlar hiç sus demicem

Arkadasim benjm ya içimi rahatlattin. Çok sagol beklicem rabbime dua ediyorum inşallah en kısa zamanda konuşmaya başlar hiç sus demicem

canım benim ablamın oğlu 5 yaşında konuştu, doktora götürdüler bazı çocuklarda öyle olabiliyormuş, şimdi maşallah papağan gibi, sağlığı da maşallah çok iyi , ikinci çocuğu oldu iki yıl evvel, o da erkek , yine geç konuşuyor, iki yaşında bi anne ,mama , mama bitti diyor. ablam ilkinde o kadar üzülmüştü ki korkmuştuk bayağı, ama doktorlar ailede geç konuşan var mı demiş, ablam da çok geç olmamakla beraber geç konuşmuş, özellikle erkek çocuklar geç konuşuyormuş. için rahat olsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…