- 6 Şubat 2017
- 2.801
- 6.397
- 78
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #1.001
Canım benim 3 ay önce bende hamileydim bel ağrısı oluyor ona takılmaBenim belim agrimaya basladiysa adet geliyor demektir ve belim hafiften agrimaya basladi. Eger adet olmazsak 25i sabahi test yapiyoruz. Gebelik varsa silikte olsa cikar diye düşünüyorum
Benim yakinimda 4 yaşında olup da konusamayan çocuklar var bitanem üzülme hiç kelimeleri var bak baya da söylüyor sen hiç m.etme üzülme sabır bi anda konusur ki susturamazsin. Kilosuna da takılma canı sağlıklı olsun kilo ne önemi var benim kızıma 2 aya kadar millet gelismiyor deyip beni bunalıma sokuyorlardi psikolojimi bozulur hep yaşadığımız az şeyler deil ama inan bana sağlığı çok dha önemli doktor iyi diyorsa asla düşünme dert etmeMaşallah cnn bebisine yaa.
Benim kizim 12.300 boy 90.
Yok kesilme falan olmadı konuşmasında. 2 yaşındayken 10.5 kiloydu 83 cm di. Ve 20 ye yakın kelimesi vardı. Sonra her ay her ay kelime sayısı arttı 150 oldu.
Ne zaman konuşacak bilmiyorum
Çok üzülüyorum bu duruma anlatamam
Sabaha kadar agladigim uyumadigim zamanlar oluyor düşün halimi
Yaşıtları çatır catir konuşurken benim yavrum bakiyorbir ve
Canim benim hamilysen bile bel ağrısı olur benim 1 hafta heran hasta olacakmışm gibi benim agriyodu duramiyodum şimdi halen dha olmadım. Irak testi de adetin gecikmesi 4. G550 olunca çıkıyor öncesinde çıkmazsa bile kan testi yaptırCanım benim 3 ay önce bende hamileydim bel ağrısı oluyor ona takılma
Bebeğimin kalp atışları alınmadi 8 haftalık Kürtaj oldum
Bende biraz beklenmesi gerektiğini biliyorum. Benimde kafam karıştı şimdi bilemiyorum cnm ama hemen olur diye bir şey yok belki 2 3 aya hamile kalirsin.cok tesekkur ederim, ben yurtdisinda yasiyorum burda sistem biraz farkli anladigim doktorlar hicbirsey soylemedi sormama ragmen. bana tek dedikleri gorunen hicbir sorun yok kurtaj islemi cok temiz gerceklesti rahimde bir sorun olusmadi adet periodundada tam zamaninda oldum boyle durumlar da biz karari hastaya birakiyoruz.oyuzden bende kararsiz kaldim turkiyede bazi doktorlar 6 ay bekleyin diyorlar bazilari 3 ay, ama ben gercekten beklemek istemiyorum insan birkere yasayinca hamileligi tekrar kavusmak istiyor hemen.
Hayirlisi olsun cnm. Tarihler yakın ya adet olanlar cogaliyorREGL OLDUM ŞUBAT TIRT ÇIKTI :) OVÜLASYON GÜNÜ ARTIK KISMET OLURSA
Sabahtan beri anca girebildim düzelttim cnm:)yeni bat 18 mart
Cnm hemen ümitsizliğe kapılma daha önümüzde uzun bi zaman var rabbim kararlamistir. Elbet anne olacaksın. Kafana takmamaya calisKızlar hasta oldum sanırımmmofff her ay umutlanıp sonra böyle olmasından nefret ediyorum ufak bi kan gelmişti dün saat 10:35 de ama pembe rengidi hafıf tam kırmızı değildi sonra pet koydum sabah kalktım bişey Yok şimdide işteyim müsait olamıyorum sürekli lavaboya gideyim ayıptır söylemesi bi akıntı geliyor ama kesin Kan geliyor hasta oldum
Maalesef off kızlar nolcak böyle ya çok sıkıldı canım
Benimde öyle daha koyulaşmadı bügün 9.gün 13 gün kaldı regle bakıyım testlerineHosgeldiniz.
Bende ovu kullanıyorum ama 5 gündür 2.
Çizgi hep aynı neden anlamadım. Ekleyim mı sizi de? Batınız? Ne güzel kalabaliklasiyoruz:)
Amin cnm amin. Allah bagislasin evlatlarimizi rabbim nasip ederse ne güzel 3 tane olacak. Şubat mart farketmez. Siz var tarihinizi yazın bana ekliyim hosgeldiniz:)Canım benim bende bebeğim olsun istiyorum 3 hafta önce Kürtaj oldum bebeğimin kalp atışları alınmadi inşallah mart ayında hamile olurum
Rabbim herkese hayırlısıyla sağlığıyla imanlı güzel huylu evlatlar nasip etsin adetimi bekliyorum sonrasında çalışmalara başlayacağım Şubat listesinde değilde mart listesine benide eklermisin canım benim inşallah hepimizde güzel haberler alırız
Kendimi tanitayim 38 yaşındayım mayısta 19 yıllık evli olacağım iki kızım var büyüğü 18 küçüğü 13 yaşında üçüncüyü düşünüyoruz rabbim hayırlısını versin inşallah umudumu umut bebeğimi bekliyorum
Adet olanlar çoğalmaya başladı. Siz ne kadardır istiyorsunuz cnm?Benim belim agrimaya basladiysa adet geliyor demektir ve belim hafiften agrimaya basladi. Eger adet olmazsak 25i sabahi test yapiyoruz. Gebelik varsa silikte olsa cikar diye düşünüyorum
Amin cnm.. tavsiyelerin için çok sağol. Rabbim en kısa zamanda.isteyen herkese versin inşallah.Kızlar kasımda hamile kalmıştım korunmayı bırakalı 2 ay olmuştu folic trio kullanıyordum şükür çabuk hamile kalmıştım hormonlarda da bir sıkıntı yoktu 10 gün önce 14 haftalık bebeğimi kalp atışı durması nedeniyle kaybettik kan pıhtılaşma bozukluğu var büyük ihtimal o Bebek ölümüne sebep oluyormus kış zamanı olduğu için eşimle birlikte o zamanlar adaçayını her gün içiyorduk meğerse onunda hamile kalmaya etkisi varmış yumurtalara iyi geliyormuş Yen'i öğrendim şimdi yumurtalarıma iyi gelsin çabuk iyileşeyim diye dünden beri yeniden içmeye başladım yanı sıra karanfil çiğnemekte yumurtalara iyiymiş bir an önce iyileşip inşallah sağlıkla kucağıma alabileceğim bir bebeğe yeniden hamile kalmak istiyorum tavsiyem beslenmenize dikkat edin mercimek ve yeşillik yiyin bolca kan yapıcı şeyler falan ve öyle gün aşırı ilişkiyede gerek yok yumurtlama gününüze 2 gün önce ve yumurtlama günü yapabilirsiniz çanınız ne zaman isterse o zaman yapın kasınca olmuyor ilk denememizde sırf o yüzden tutmadı nacizane tavsiyemdir Allah herkesin yardımcısı olsun kucaklarımızı boş bırakmasın ve en önemlisi sağlıkla acısını göstermeden kucaklarımıza versin inşallah
Arkadasim benjm ya içimi rahatlattin. Çok sagol beklicem rabbime dua ediyorum inşallah en kısa zamanda konuşmaya başlar hiç sus demicemBenim yakinimda 4 yaşında olup da konusamayan çocuklar var bitanem üzülme hiç kelimeleri var bak baya da söylüyor sen hiç m.etme üzülme sabır bi anda konusur ki susturamazsin. Kilosuna da takılma canı sağlıklı olsun kilo ne önemi var benim kızıma 2 aya kadar millet gelismiyor deyip beni bunalıma sokuyorlardi psikolojimi bozulur hep yaşadığımız az şeyler deil ama inan bana sağlığı çok dha önemli doktor iyi diyorsa asla düşünme dert etme
Bak bakalım cnm bugün akintim fazla yine yapicam test paylasirim buradaBenimde öyle daha koyulaşmadı bügün 9.gün 13 gün kaldı regle bakıyım testlerine
Masallah cnm ben 5 senede 1.kere kaldım. Kızım var 1 taneKızlar ben 5 yıllık evliyim 5 kere hamile kaldım 1 tane çocugum var rekor sanirım :))
Arkadasim benjm ya içimi rahatlattin. Çok sagol beklicem rabbime dua ediyorum inşallah en kısa zamanda konuşmaya başlar hiç sus demicem
Tamam paylaş takvime göre yarin benim ovulasyon ama ben anlıyorum çatladığı zaman çok ağrı yapıyorBak bakalım cnm bugün akintim fazla yine yapicam test paylasirim burada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?