2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Ay ne bilim heyecn oldm ya ins vardir yoksa bu mutlulugm fos cikacak sabah olsn hemen bi test daha yapcm

Evet canm bi 5 6 ay korunduk ama hap kullanmadım ben hapa da karşıyım :)
Anladım canım korununca da biraz geç oluyormuş ovulasyon gününü biliorsan ona dikkat et bide soğan suyunu dene hani herseye çaba gerekiyor senin gibi bende cabaliyorum 2. Çocuk için :) istemeyen nasıl hamile kalior :) isteyince biraz zor oluyor

Bende mayıs 2015te evlendim 25 yaşındayım. Zaten bir süredir ovulasyon testleriyle kafamı bozmuş bulunmaktayım Busra-drnk. Sabah akşam yapıyorum testi neredeyse. Ovulasyon zamanım geçti Bat 23 şubat beklemedeyim :) suerol daha çok yeniymişşin inşallah bekletmeden gelir seninde hepimizinde bebişleri :)

Pinpirik90 bu kadar sık ovulasyon testi yaptın ,tutmuyor mu benim gibi olmuyor mu ,bı prob. Kontrolün var mı
son 2 aydır sık yapıyorum testi aslında. Önceki aylarda pek sık yapmadım bu aylarda da günleri kaçırmayım diye sık yaptım. 5 ay önce gittim doktora kontrollerde doktor bi sorunun yok dedi malum 1 yıl dolmadan müdahale etmiyor doktorlar... akalım u ay da olmazsa önümüzdeki ay tekrar gidicem eşimle beraber
Sende durumlar nasıl

Kızlar bende 25 yaşındayım 5 yıllık evliyim 2.5 yaşında kızım var.
Kızları olan anneler kizlarinizin ismi ne?:)

bende 9 aylık evliyken 9 aydır olmuyo dedim 1 sene dediler ,sonra ısrarla daha gittim testleri falan filan oldum ,sağlıklı sorunsuzuz olmuyor işte ,en son 2 ay önce rahim filmi ve hşstereskopi çekindim o da temiz ,sende var mı tahlil bişi yaptırdığın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…