- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
Anladım canım korununca da biraz geç oluyormuş ovulasyon gününü biliorsan ona dikkat et bide soğan suyunu dene hani herseye çaba gerekiyor senin gibi bende cabaliyorum 2. Çocuk için :) istemeyen nasıl hamile kalior :) isteyince biraz zor oluyorEvet canm bi 5 6 ay korunduk ama hap kullanmadım ben hapa da karşıyım :)
Sen neden 1 dk attın ki bi 5 dk bekleseydin en azindan
Bu arada kızlar kaç yaşındasınız ve kaç yıllık evlisiniz
2.5 yıllık evliyim 23 yaşındayım 1.5 yaşında kızım var :)
son 2 aydır sık yapıyorum testi aslında. Önceki aylarda pek sık yapmadım bu aylarda da günleri kaçırmayım diye sık yaptım. 5 ay önce gittim doktora kontrollerde doktor bi sorunun yok dedi malum 1 yıl dolmadan müdahale etmiyor doktorlar... akalım u ay da olmazsa önümüzdeki ay tekrar gidicem eşimle beraberPinpirik90 bu kadar sık ovulasyon testi yaptın ,tutmuyor mu benim gibi olmuyor mu ,bı prob. Kontrolün var mı
Suerol sen adetin geçmeden neden bu kadar çok test yapıyorsun
bende 9 aylık evliyken 9 aydır olmuyo dedim 1 sene dediler ,sonra ısrarla daha gittim testleri falan filan oldum ,sağlıklı sorunsuzuz olmuyor işte ,en son 2 ay önce rahim filmi ve hşstereskopi çekindim o da temiz ,sende var mı tahlil bişi yaptırdığınson 2 aydır sık yapıyorum testi aslında. Önceki aylarda pek sık yapmadım bu aylarda da günleri kaçırmayım diye sık yaptım. 5 ay önce gittim doktora kontrollerde doktor bi sorunun yok dedi malum 1 yıl dolmadan müdahale etmiyor doktorlar... akalım u ay da olmazsa önümüzdeki ay tekrar gidicem eşimle beraber
Sende durumlar nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?