- 26 Ocak 2017
- 556
- 612
- 23
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #10.021
15 mayis canim@bayanbilge @pinpirik90 @maviucurtma33 @Bejan19 @Whowiangirlzehzeh2 @Zuzupink @Elifimm27 Sweet03 @kizilcik26 @Nilgunsonernaim @Angelesra81
Hanımlar yeni adet tarihiniz nedir? Batlar geçmiş.
Ama takvim nerden bilcek kırmızılari gördüğünü:)))
Tmm cnm olursan haber etCanim henuz adet olmadim idrar testleri de negatif
Son 9 gun :)Son 10 gun:)
Benim de son 20 günnnSon 9 gun :)
Ben adet oldum.Bazıları beni gozardi etmiş nasıl üzüldüm anlatamambeni çıkart demek bu kadar mi zor ki? Bundan sonra bi kere bat soru cam yazmayani direkt silicem
Masallh canm guzel cikmis ...kalp atisini duyarsin birdahakizlar saglik ocagi sonucum 8554 cikmis. sizcee nasil
Canım regli gününü tarih olarak giriyosun ya takvimde olmam gereken günden 2 gün önce olduğum için takvim otomatik kendi ayarlıyo işte ama ben baya sevdim bu takvimi diğerleri gibi değil yaniAma takvim nerden bilcek kırmızılari gördüğünü:)))
Canım flo bende geçen ay indirmiştim tam 29 martı yumurtlama tarihim gösteriyordu 29 martta ilişki oldu ovu testi yaptım baktim o gün yumurtlama günümdü yani güzel bi takvim gebelik şansının olduğu bütün günleri gösteriyorCanım regli gününü tarih olarak giriyosun ya takvimde olmam gereken günden 2 gün önce olduğum için takvim otomatik kendi ayarlıyo işte ama ben baya sevdim bu takvimi diğerleri gibi değil yani
Evet canım gerçekten bende çok beğendim :) flo bu aydan sonrA benim herşeyim oldu :)) bu ayda ona göre takip yapıcam ovu.testi falan almıycam canım bide şuda var kimi gün aşırı ilişki olsun kimi hergün olsun bende karar veremedim biraz özel ama sen naptın bu durumda? :))Canım flo bende geçen ay indirmiştim tam 29 martı yumurtlama tarihim gösteriyordu 29 martta ilişki oldu ovu testi yaptım baktim o gün yumurtlama günümdü yani güzel bi takvim gebelik şansının olduğu bütün günleri gösteriyor
Ayy canım çok sevindim sağlıkla alın.kucağınıza inşallah darisi bizlere olsunnMerhaba kızlarnasılsınız? Ben bu sabah doktora gittim yeniden bu sefer bebişi de gördük kalp atışını da duyduk Çok güzel bi duyguymuş Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah. Bu arada yazmıyorum ben pek ama hergün tek tek okuyorum yazılanları hepinizden haberim var buralardayım yani
Canım şöyle anlatayım. Biz normalde bu ay vazgeçmiştik korunmaya başlayacaktık 6 ay kadar çünkü benim is mevzusu falan ortaya çıkmıştı kafam başka şeylerle çok meşguldü. Biz bu ay doğru düzgün bi yakınlaşma yaşayamadık tam.yumurtlama gunumde korunmayı unutup ilişki yaşadık sonradan aklımıza geldi korunmamiz gerektiği:) sonra cenazemiz oldu ben memlekete gittim 2bucuk hafta memlekette kaldım falan yani eşimle pek.yakinlasmamiz olmadı. Birtek yumurtlama gunumde oldu onda da tutmuş demekki :) yani ben öyle hergun günaşırı takibi falan yapamadım bu ay yumurtlama takibi de yapamamıştm:)Evet canım gerçekten bende çok beğendim :) flo bu aydan sonrA benim herşeyim oldu :)) bu ayda ona göre takip yapıcam ovu.testi falan almıycam canım bide şuda var kimi gün aşırı ilişki olsun kimi hergün olsun bende karar veremedim biraz özel ama sen naptın bu durumda? :))
Anladım canım peki yumurtlama günün flo uygulamasında gösterilen günmüydü?Canım şöyle anlatayım. Biz normalde bu ay vazgeçmiştik korunmaya başlayacaktık 6 ay kadar çünkü benim is mevzusu falan ortaya çıkmıştı kafam başka şeylerle çok meşguldü. Biz bu ay doğru düzgün bi yakınlaşma yaşayamadık tam.yumurtlama gunumde korunmayı unutup ilişki yaşadık sonradan aklımıza geldi korunmamiz gerektiği:) sonra cenazemiz oldu ben memlekete gittim 2bucuk hafta memlekette kaldım falan yani eşimle pek.yakinlasmamiz olmadı. Birtek yumurtlama gunumde oldu onda da tutmuş demekki :) yani ben öyle hergun günaşırı takibi falan yapamadım bu ay yumurtlama takibi de yapamamıştm:)
Canım valla ben bebeklerde şimdi moda olan altın emzikleri çok seviyorum ama maliyet bakımından ne kadardır bütçene uyarmı bilemiyorum :)Şimdi kızlar bir konuda sizden yardım.isteyeceğim size güveniyorum :) benim yakın arkadasim yakın zamanda doğum yapacak inşallah kız bebisi olacak uzakta yaşıyor şehir olarak bende ona bir hediye göndermek.istiyorum ama öyle kıyafet falan gibi değil cok özel çok anlamlı bir hediye olsun istiyorum sizin varmı fikirleriniz varsa ve paylasirsaniz çok sevinirim. önemli bir konu benim için ama henüz ne yapabileceğimi bulamadım
İnşallah canım ben hamile olduğumu bugün anladım :))Ayy canım çok sevindim sağlıkla alın.kucağınıza inşallah darisi bizlere olsunn
Ay ne güzel canım hayırlı uğurlu olsun seninlede belirtiler aynıydı heralde ama ben dün adet oldum senin belirtiler neydi? Kaç gün geciktin gecikmedinmi? Nasıl öğrendin anlatasana :))İnşallah canım ben hamile olduğumu bugün anladım :))
Canım şuan bende anlayamıyorum annem de az önce söyledi sen kalp atışlarını duy o zaman görürsün dedi inşallah nasip eder Allah im :)İnşallah canım ben hamile olduğumu bugün anladım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?