2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

tinyrose beni çıkart diyebilirsiniz. Gozardi etmenize gerek yok.
anlamadim cnm neyi goz ardi etmisim...
ben sinava hazirlaniyorum kpss o yuzden girmiyorum
ayrica psikolojik etkilendigim icin girmek istemiyorum
sasirdim acikcasi boyle bi mesaj gorunce
tartisma yaratmak istemiyorim
ama kendi kendine anlamk yüklemissin
ben bu konuya uzun zamandjr girmiyorum bil

Masallh canm guzel cikmis ...kalp atisini duyarsin birdaha gittiginde
ayyy ins canimm. 28 inde randevumm var.. cok heyecnliyizz.

kokulu tas pano, isimlik ,bebek sekeri faln olabilir. bnim yengem ugrasiyor o islee. bayagi talep var yNii.

Bazıları beni gozardi etmiş nasıl üzüldüm anlatamam beni çıkart demek bu kadar mi zor ki? Bundan sonra bi kere bat soru cam yazmayani direkt silicem
bu kadar kafana taktiysan cikart cnm sorun degil yani ben zirt birt giremem cunku
ne kadar abartmissin ya..
burasi sosyal bi platform sonucta habjre giremeyiz oyle degil mi...
hem belki bem cok etkileniyorum kendimde belirti ariyorum o yuzden bakmiyorumdur..
ayrica sinav calisiyorum bir ayim kaldi girmek istemiyorimdur
yani illa girmek mi lazim
sanki kk kurucusu senmissin gibi yazmissin
kusura bakma da cok abartmissjn
ne gerek var boyle seylere
uzulecek biseh yok bunda.
o zmn bi cok kisi girmiyo yani durduk yere polemige de girmek istemiyorum bu konuda
hepimizim hassas oldugu bi konu bu konu sonucta
ben de hatta bugun yunurtlamayla alakali bi sorunjm vardi tamda buraya soru yazcaktim ama yazmicam
hepinize iyi gunler kizlar

Canim polemik diyorsun goruyorumki sert konusan sen olmussun TurkuazKrampon emek veriyor ve uzun zamandir girmedigin icin takip etmiyor olabilirsin ama bu kadin burada bir cok kisiye cevap veriyor yani konusuna sahip ayrica uzulmektede hakli diye dusunuyorum beni de ekleyin diyorlar sonra ortadan kayboluyorlar aktif olmayacaksan bunu daha naif bi dille ifade edebilirdin bende sen gibi kpssye hazirlaniyorum stresini yogunlugunu anliyorum az cok ama keske belirtseydin zor bisey degil yani 2 dk almazdi kalp kirmaya degmez

ben siteye giriyorum ara sira ama bu konuya hic girmedim
dun girdim bildirim isaretim vardi geceydi dedim simdi hic bakmayim yarin aorumu sorarim kizlara dedim
ben kalp kirdigimi zannetmiyorum
cunku boyle bi durumla ilk kez karsi karsiya kaldim kk da
yani illa girmek zorundaymisiz gibi beni etiket yaparak "göz ardi etmenize gerek yok beni cikart diyebilirsiniz " diyerek asil benim kalbim kirilmis oluyo
cunku ben mecbur degilim buna..
ayrica ben seni goz aedi ediyorum beni cikart gibi bi dusuncem olmadi hatta bugun bi sorunumdan bahsetcektim vazgectim yani
bu polemigi ben baslaatmadim zaten farkindaysaniz
cok abarti buldum ben bu durumu bi cok siteye konuya giriyoruz sonucta kkda heosine illa bugun gircez diye bisey soz konusu oluyor mu hayir
cok sacma geldi bana

Canım sende sakın ol lütfen. Konu sahibi arkadaşımız konusunu ve sizi.önemsediği.için böyle düşünüyor hergun bıkmadan usanmadan soruyor ediyor ilgilenmeye çalışıyor sorusuna cevap gelmeyince de doğal.olarak.üzülüyor çünkü emek veriyor gayet sakın bir tavırla eğer gözardı ediyorsanız beni listeden çıkartın diyebilirsiniz demiş bunda abartı bir durum yok ki açtığı konuya verdiği önemi gösteriyor bu. Senide anlıyorum hem bebek isteği hem sınav psikolojisi gerçekten zor kendimden biliyorum Allah yardımcın olsun emeklerinin karşılığını versin inşallah Allah herkesin gönlüne göre versin . sadece sakın olalım gözardı etmek.değil canım.sınava hazırlandıgim için fırsatım olmuyor demek yeterli ki konu sahibi arkadaş zaten anlayışlı bir insan hic bir şekilde sorun.çıkartacağını sanmıyorum dediğim.gibi Allah yardımcın olsun seninde inşallah alırsın emeklerinin karşılığını :)

sagolasin cnm Allah razi olsun.insallah semde hayirli saglikli bi sekilde bebegini kucagina alirsin senjn de emegin bosa cikmaz insallah cnm
zaten hepimiz hassasiz biliyorum hem sinav hem baska sorunlar hem bebek istegi.
ben de uzatmak istemiyorum zaten cnm direk beni etiketleyince benimde durduk yere moralim bozuldu
herneyse cnm tekrar tesekkurler

Sağol canım darisi başınıza olsun inşallah :) evet hassas dönemler bunlar moralleri bozmayalım kafana takılan ne olursa olsun sorabilirsin bu topik te ki herkesin tüm bilgisiyle sana yardım edeceğine eminim ben teşekkür ederim gönlünce olsun herşey :)

çok tesekkur cnm senin de Rabbim gonlune gore versin insallah

Ay ne güzel canım hayırlı uğurlu olsun seninlede belirtiler aynıydı heralde ama ben dün adet oldum senin belirtiler neydi? Kaç gün geciktin gecikmedinmi? Nasıl öğrendin anlatasana :))
Canım bende çok bi belirti yoktu dediklerim vardı benim aklım çok karışıktı iş yerinde de hatalar yapıyodum o ara işten çıkınca akşam test aldım bebek yoksa emin oluyum da aklım kalmasın diye testi yaptım 10 dk mutfakta oyalandım bi baktım silik ama var olan bi çizgi şaşırdım inanamadım bugüne kadar da inandırıcı gelmemişti pek açıkçası

Sen konuya dahil omadigin icin abarti bulmakta haklisin canim ama gorundugu gibi degil ben sahsen burayi aile ortami gibi goruyorum yuzlerini tanimadigimiz insanlarla dualasiyoruz dertlerimizi paylasiyoruz bundan guzel bi mutluluk yok cunku hepimiz bebek konusundan muzdarip insanlariz ben seni iyi anliyorum ama dusundugun gibi degil sana ozel degil yani kiz hergun takip ediyor listeyi duzenliyor cunku allah hepimizinde gonlune gore versin insallah bu yil hem kpss hemde bebislerimiz olur kal saglicakla

Benden umit beklemeyin canlar zerre umidim yok allahta biliyor alistim her ay kirmizi kart yemeye yine gelirsede sasmam
Bende senin gibi düşünüyorum bu ay ümit yok içimde artık denememizin 7.ayı olacak belki zaman olarak çok az gelebilir ama beklemek bir omur gibi geliyor hele adetim gecikip kırmızı kartı görünce .. Bekarken yılda en fazla 2 veya 3 kere düzensiz gelen adetim evlendikten sonra nerdeyse her ay duzensizleşti ocak ayına kadar kistim vardı hadi o geciktiriyodu soğan kuru yaptım o ay sonraki kontrolümde kist yoktu ondan sonra niye düzensiz geldi anlamadım stresten herhalde.. O yüzden benimde hic umudum yok artık önceden buraya hep girer okurdum yazardım ederdim topik topik gezerdim artık onu bile yapmıyorum içimden gelmiyor ama burda hamile olan arkadaşları görünce çok seviniyorum maşallah rabbim hepsinin sağ salim kucaklarına almayı nasip etsin hayırlısıyla.

amin cnm tesekkur ederim insallah Rabbim gonlumuzden gecenin olmasini nasip eder.
ben cok fazla buraya girmiyorum sorunum olursa soruyorum o kadar.cunku eskiden cok sık giriyordum baska bi konuda o zmnda hep kendimden belirtiler ariyordum psikolijik olarak cok yoruluyordum ilaclar da eklenince simdi ise cok sık girmek istemiyorum
insallaj guzel haberler aliriz size de Rabbim hayirli saglikli bebekler nasip etsin cnm

Canim bizimde 9.ayimiz bizdede tik yok stres yuzunden duzensizlesiyor kuzum bnm sasmayan adetm.3 4 gun gecikmeye basladi ama strese bagliyorm ben takilma fazla kuzum yapmadigim sey kalmadi anladimki nasipte oteye gidilmiyor akisina birak kuzummm rabbim tez vakitte versn daha fazla aratmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…