2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Amin cumlemize nasip etsin kuzummm seni cok iyi anliyorum bi sorun olursa biz buralardayiz allaha emanet ol

Stresten demek ki birde çok takıyoruz kafaya bişey olsa ay o belirti ay bu belirti diye diye kafayı yicez en sonunda valla :) ben sadece soğan kuru yaptım o da kist için başka bişey yapmadım şu zamana kadar bu ayda Ovulasyon testi yapıcam yarın başlıcam bakalım inşallah tutar bu ay. Allahtan yine ümit kesilmez. Herşey allahtan rabbim çok aratmadan gönderir inşallah bebişlerimizi sağlıcakla :) çok merak ediyorum nasıl bir his :) sen yaptın mi ovulasyon testi bu ay

Ben 4 ay ovülasyon testi yaptim kuzum bu ay herseyi biraktimm canimida dinlemiyorumm pekk nasip artik yapmadigim kalmadi cunku bu ay sogan kuru yaptim sadece bide folik asit kullaniyorum

Canım ben dün adet oldum Sabah da ayağımı burktum çok fena seke seke yürüyorum
yeni bat 16 mayıs sanırım ama bu ay tamda yumurtlama zamanlarımda yatılı misafirlerim geleccek bu ayı es geçtim ara verdim diye düşünüyorum artık yoruldumda zaten beklemekten

Peki canım kaç gün geçmişti gününden?

Ben 4 ay ovülasyon testi yaptim kuzum bu ay herseyi biraktimm canimida dinlemiyorumm pekk nasip artik yapmadigim kalmadi cunku bu ay sogan kuru yaptim sadece bide folik asit kullaniyorum
Al benden de o kadar ovu.testini bu ay almadım kür falanda yapmıycam hepsini bıraktım sadece takvimden takip yapıcam o kadar gerisi Rabbime kalmış

Kızlar canlarım meleklerim benim belim çok ağrıyo ama çok çooookkk fazla ve bu yüzden de hamile kalamayan çok kişi var şuan elimde 1 tane yakı var bugün onu koyuyım diyorum sonrasa dr.gidip ne olduğumu anlayıp hacamat yaptırmayı düşünüyorum sizlerden bunları yaptıran varmı? Şuan adet dönemimdeyim sizce yakıyı ne zaman yapmalıyım?

Canım ben senin belirtilerini hatırlamıyorum ki :))) belirtilerin nelerdi?

merhaba kizlar...isinize yarar mi bilmiyorumm. ama ben son ay inofolik combi kullnmistim. internetten okumustumm onu da. pko lular kullniyormus genelde ama hic skintisi olmayanlardada erken gebelik sagliyormus. bnde azicik arastirdim ve mntikli geldi. bi de dedim bhnu da deneyeyim. aldim denedim ve onun etkisiyle mi oldu bilmiyorum ama kullandigim ay hamile kaldimm. ve tahlillerde de folik asitim cok iyi cikmisti. doktor oyle dedi. ama inofolik mi ise yaradi yinede emin degilimmm.

En iyisini yaparsin kuzum zaten oylede olmuo boylede yumurtlama gununude bilmiyorm takip etmedim sadece gun asiri iliski

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…