- 6 Ocak 2017
- 1.015
- 1.088
- 53
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #10.061
Amin cumlemize nasip etsin kuzummm seni cok iyi anliyorum bi sorun olursa biz buralardayiz allaha emanet olamin cnm tesekkur ederim insallah Rabbim gonlumuzden gecenin olmasini nasip eder.
ben cok fazla buraya girmiyorum sorunum olursa soruyorum o kadar.cunku eskiden cok sık giriyordum baska bi konuda o zmnda hep kendimden belirtiler ariyordum psikolijik olarak cok yoruluyordum ilaclar da eklenince simdi ise cok sık girmek istemiyorum
insallaj guzel haberler aliriz size de Rabbim hayirli saglikli bebekler nasip etsin cnm
Stresten demek ki birde çok takıyoruz kafaya bişey olsa ay o belirti ay bu belirti diye diye kafayı yicez en sonunda valla :) ben sadece soğan kuru yaptım o da kist için başka bişey yapmadım şu zamana kadar bu ayda Ovulasyon testi yapıcam yarın başlıcam bakalım inşallah tutar bu ay. Allahtan yine ümit kesilmez. Herşey allahtan rabbim çok aratmadan gönderir inşallah bebişlerimizi sağlıcakla :) çok merak ediyorum nasıl bir his :) sen yaptın mi ovulasyon testi bu ayCanim bizimde 9.ayimiz bizdede tik yok stres yuzunden duzensizlesiyor kuzum bnm sasmayan adetm.3 4 gun gecikmeye basladi ama strese bagliyorm ben takilma fazla kuzum yapmadigim sey kalmadi anladimki nasipte oteye gidilmiyor akisina birak kuzummm rabbim tez vakitte versn daha fazla aratmasin
Ben 4 ay ovülasyon testi yaptim kuzum bu ay herseyi biraktimm canimida dinlemiyorumm pekk nasip artik yapmadigim kalmadi cunku bu ay sogan kuru yaptim sadece bide folik asit kullaniyorumStresten demek ki birde çok takıyoruz kafaya bişey olsa ay o belirti ay bu belirti diye diye kafayı yicez en sonunda valla :) ben sadece soğan kuru yaptım o da kist için başka bişey yapmadım şu zamana kadar bu ayda Ovulasyon testi yapıcam yarın başlıcam bakalım inşallah tutar bu ay. Allahtan yine ümit kesilmez. Herşey allahtan rabbim çok aratmadan gönderir inşallah bebişlerimizi sağlıcakla :) çok merak ediyorum nasıl bir his :) sen yaptın mi ovulasyon testi bu ay
Inşallah soğan kürü vesile olur canimBen 4 ay ovülasyon testi yaptim kuzum bu ay herseyi biraktimm canimida dinlemiyorumm pekk nasip artik yapmadigim kalmadi cunku bu ay sogan kuru yaptim sadece bide folik asit kullaniyorum
Canım ben dün adet oldum@bayanbilgepinpirik90 maviucurtma33 @Bejan19 Whowiangirl @zehzeh2 @Zuzupink @Elifimm27 @Sweet03 @kizilcik26 @Nilgunsonernaim @Angelesra81
Hanımlar yeni adet tarihiniz nedir? Batlar geçmiş.
Kesinlikle canım bir de bu topiğin melekleri çok samimi ve candan kopamiyorsun burdan :)Kızlar selam
Ben diğer topiklerde dolaşıp bişeyler okuyup yine buraya geri dönüyorum :) daha samimi ve donanımlı olduğunu düşüyorum
Amin insallah kuzumInşallah soğan kürü vesile olur canim
Peki canım kaç gün geçmişti gününden?Canım bende çok bi belirti yoktu dediklerim vardı benim aklım çok karışıktı iş yerinde de hatalar yapıyodum o ara işten çıkınca akşam test aldım bebek yoksa emin oluyum da aklım kalmasın diye testi yaptım 10 dk mutfakta oyalandım bi baktım silik ama var olan bi çizgi şaşırdım inanamadım bugüne kadar da inandırıcı gelmemişti pek açıkçası
Ayyy tamam canım bu ayda böyle yapıcam flo+burcu :)Evet canım tam 29unu gösteriyordu
Al benden de o kadar ovu.testini bu ay almadım kür falanda yapmıycam hepsini bıraktım sadece takvimden takip yapıcam o kadar gerisi Rabbime kalmışBen 4 ay ovülasyon testi yaptim kuzum bu ay herseyi biraktimm canimida dinlemiyorumm pekk nasip artik yapmadigim kalmadi cunku bu ay sogan kuru yaptim sadece bide folik asit kullaniyorum
Canım ben senin belirtilerini hatırlamıyorum ki :))) belirtilerin nelerdi?Canım bende çok bi belirti yoktu dediklerim vardı benim aklım çok karışıktı iş yerinde de hatalar yapıyodum o ara işten çıkınca akşam test aldım bebek yoksa emin oluyum da aklım kalmasın diye testi yaptım 10 dk mutfakta oyalandım bi baktım silik ama var olan bi çizgi şaşırdım inanamadım bugüne kadar da inandırıcı gelmemişti pek açıkçası
evet canım bat geçti ama bu ay çok fazla seyle karşılaştım o yüzden bat tarihimin artık bir önemi yok herşeyin hayılısı biraz kafamı dinleyeceğim ve bir sürü ilaca başladım ne olacak bilmiyorum@bayanbilgepinpirik90 maviucurtma33 @Bejan19 Whowiangirl @zehzeh2 @Zuzupink @Elifimm27 @Sweet03 @kizilcik26 @Nilgunsonernaim @Angelesra81
Cnm sen ne kadar zamandır düşünüyorsun . Ben de de artık her ay aynı olacak psikolojisi başladı bileBenden umit beklemeyin canlar zerre umidim yok allahta biliyor alistim her ay kirmizi kart yemeye yine gelirsede sasmam
@bayanbilgepinpirik90 maviucurtma33 @Bejan19 Whowiangirl @zehzeh2 @Zuzupink @Elifimm27 @Sweet03 @kizilcik26 @Nilgunsonernaim @Angelesra81
Onu yazmayı unutmuşum adetime iki gün vardı adet günümde de kan vermiştimPeki canım kaç gün geçmişti gününden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?