- 16 Şubat 2017
- 1.006
- 858
- 43
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #10.081
Canım valla ben 3 ay kullandım tam vazgeçmiştik ben bırakmıştım o ay hamile kaldımKızlar inofolic kullandınız mı hiç. Acaba diyorum klomen kullanmadan bir ay da onu mu denesem
Anladım canım peki belirtilerin neydi :))Onu yazmayı unutmuşum adetime iki gün vardı adet günümde de kan vermiştim
Canom peki toz halinde olanımı kullandın? Yoksa tablet şeklinde mi?Canım valla ben 3 ay kullandım tam vazgeçmiştik ben bırakmıştım o ay hamile kaldım
Şase olanını kullandım canım toz yani. Hamile olduğumu öğrenince bir daha aldım.inofolic başladım yineCanom peki toz halinde olanımı kullandın? Yoksa tablet şeklinde mi?
Ben bu Ay klomenden önce onu değeceğim bakalım . Biraz yorumları okudum baya hamile kaldım diyende var. Klomen içime bir türlü sinmiyor. İnofolic için olumsuz yorum yapanda olmamış hem. Belki bu ay olur..Canım valla ben 3 ay kullandım tam vazgeçmiştik ben bırakmıştım o ay hamile kaldım
Sen kullandın mı canım inofolicCanom peki toz halinde olanımı kullandın? Yoksa tablet şeklinde mi?
9.ayi devirdik kuzumCnm sen ne kadar zamandır düşünüyorsun . Ben de de artık her ay aynı olacak psikolojisi başladı bile
Inofolic tablet kullandim sonra toz olanini aldim oda bitti simdi combi olanindan aldim onu kullaniyorum sirada ne var bilmiyorumKızlar inofolic kullandınız mı hiç. Acaba diyorum klomen kullanmadan bir ay da onu mu denesem
Kızlar inofolic kullandınız mı hiç. Acaba diyorum klomen kullanmadan bir ay da onu mu denesem
Sende benim gibi ne yapacağına dair sürekli düşünenlerdensin demek canım. En son kararın ne? Sen de şu an doğal yollardan olsun diye arayış içinde misin. Benim de sekiz ay oldu hala beklemedeyimValla aklimi okudunuz bende ona bakıyordum 35 tl imis
Aahhh ahhh yaaa ne zormuşInofolic tablet kullandim sonra toz olanini aldim oda bitti simdi combi olanindan aldim onu kullaniyorum sirada ne var bilmiyorum
Yok canım ben başka bi folikasit kullanıyorum dr.yazmıştı ama acaba değiştirip inofolik'mi kullansam diyorumSen kullandın mı canım inofolic
Aslında benim merak ettiğim aralarında ne gibi fark olduğu birde inofolic combi var onun ne farkı var biliyo musun?Şase olanını kullandım canım toz yani. Hamile olduğumu öğrenince bir daha aldım.inofolic başladım yine
Canım peki 3'nünde arasında ki fark nedir biliyomusun?Inofolic tablet kullandim sonra toz olanini aldim oda bitti simdi combi olanindan aldim onu kullaniyorum sirada ne var bilmiyorum
Aynennn zor valla canimAahhh ahhh yaaa ne zormuş
Ya ben solgar folacin kullanıyorumda kafam karıştı acaba inofolicmi kullansam diyorumHic bir fark yok kuzummm hepside ayni sadece biraz gec yumurtladimm ama onu psikolojime veriyorum cok kafaya takmistim cunku
Valla o dedigini duymadim kuzum ilk kez duyuyorum bilemedimki simdiYa ben solgar folacin kullanıyorumda kafam karıştı acaba inofolicmi kullansam diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?