2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Kızlar canlarım meleklerim benim belim çok ağrıyo ama çok çooookkk fazla ve bu yüzden de hamile kalamayan çok kişi var şuan elimde 1 tane yakı var bugün onu koyuyım diyorum sonrasa dr.gidip ne olduğumu anlayıp hacamat yaptırmayı düşünüyorum sizlerden bunları yaptıran varmı? Şuan adet dönemimdeyim sizce yakıyı ne zaman yapmalıyım?

Canım valla ben 3 ay kullandım tam vazgeçmiştik ben bırakmıştım o ay hamile kaldım
Ben bu Ay klomenden önce onu değeceğim bakalım . Biraz yorumları okudum baya hamile kaldım diyende var. Klomen içime bir türlü sinmiyor. İnofolic için olumsuz yorum yapanda olmamış hem. Belki bu ay olur.. kafadan atsam belki de olacak ama psikolojik olarak rahatlarım belki. Adetin beşinci günündeyim acaba etki eder mi ki bu ay için

Hic bir fark yok kuzummm hepside ayni sadece biraz gec yumurtladimm ama onu psikolojime veriyorum cok kafaya takmistim cunku

Burcummmmm123 canm nacizane tavsiyem inofolic kullanmandan yana bende folic trio olarak duydum öncesinde folidoce kullandim ardindan folic trio aldim 10 gun kadar ictim icmedim doktor inofolic e gecmemi söyledi gebe kalmadan 1 ayda inofolic kullandım sukur suan 8 haftalik olacaz ve size tek tavsiyem cok cok zor ama yumurtlama dönemlerinizi kurulmus bir program gibi geçirmeyin 7 ay boyunca bende bu modda dolandım durdum ne zaman dusuncesini stresini kafamdan attım o ay hamile kaldım rabbim en hayirli zamanda sizlerede nasip etsin ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…