- 5 Aralık 2015
- 5.125
- 2.976
- 173
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #10.101
Allah razi olsun cnm :)Amin cumlemize nasip etsin kuzummm seni cok iyi anliyorum bi sorun olursa biz buralardayiz allaha emanet ol
Ne demek helal olsun kuzum unutmak olurmu sizde hel aklimdasnz merak etme. Şehir dışına çıktım dün eşim gelmedi yanlizim bu defa bakalim umarım toparlarım dikkat edin ALLAH a emanetsiniz.Ayy suan nasıl üzüldüm anlatamam kuzum yahelal olsun sende helal et. Kafana taktigin için Bu kadar etkileniyorsun kafana takmayi bırak arkadasim gercekten anca kendimizi yıpratıyoruz dedigin gibi
Sana ara verdi yazıyorum bi süre uğrama buralara kafani dagit biraz gez toz alisveris yap biz kadiniz stres atma seklimiz boyle:)
Canım benim seviliyorsun. Dedigim gibi bi süre uğrama buralara desarj ol biraz. Aklımda olacaksin sen unutsanda ben seni etiketleme yapicam birgun:)
Tedavi gördün mü canımBurcummmmm123 canm nacizane tavsiyem inofolic kullanmandan yana bende folic trio olarak duydum öncesinde folidoce kullandim ardindan folic trio aldim 10 gun kadar ictim icmedim doktor inofolic e gecmemi söyledi gebe kalmadan 1 ayda inofolic kullandım sukur suan 8 haftalik olacaz ve size tek tavsiyem cok cok zor ama yumurtlama dönemlerinizi kurulmus bir program gibi geçirmeyin 7 ay boyunca bende bu modda dolandım durdum ne zaman dusuncesini stresini kafamdan attım o ay hamile kaldım rabbim en hayirli zamanda sizlerede nasip etsin ❤
Başla canım farketmez o belkide onun etkisiyle bende hamile kalmışımdır ne kadar bırakmış olsamda vucudumdaki etkileri sürmüştürBen bu Ay klomenden önce onu değeceğim bakalım . Biraz yorumları okudum baya hamile kaldım diyende var. Klomen içime bir türlü sinmiyor. İnofolic için olumsuz yorum yapanda olmamış hem. Belki bu ay olur..kafadan atsam belki de olacak ama psikolojik olarak rahatlarım belki. Adetin beşinci günündeyim acaba etki eder mi ki bu ay için
Canım ben 25 e alıyorum burada şase olanınıValla aklimi okudunuz bende ona bakıyordum 35 tl imis
Canım ben hic bilmiyorum ya ben direk inofolic başladım eczacıya folik.asit demistim iyi birşey mi olsun dedi bende dedim evet iyisinden olsun direk bunu vermiştiAslında benim merak ettiğim aralarında ne gibi fark olduğu birde inofolic combi var onun ne farkı var biliyo musun?
Tatlim ben bu hafta yaşadım ama inan neyden kaynaklı olduğunu bilmiyorum hatta dün öyleydim sanırım bugün de öyle gibiyim karnimda bi ağrı var gerilme gibiHamiş kızlar özellikle size soruyorum..çok afedersiniz ishal bi gebelki belirtisi mi ? Sizde olmuş muydu ?
Sende benim gibi ne yapacağına dair sürekli düşünenlerdensin demek canım. En son kararın ne? Sen de şu an doğal yollardan olsun diye arayış içinde misin. Benim de sekiz ay oldu hala beklemedeyim
Evet canım doğru söylüyosun bende bu ay öyle yapmaya karar verdim kafamdan tamamen attım desem yalan olur ama kürdü ovulasyon testiydi hiç birini bu ay yapmıycam çünkü psikolojik yönden çok etkilendim dış gebelik geçirdim vs.ama bende senin gibi düşünüyorum yani inofolik kullanıcam bakalım hayırlısı AllahtanBurcummmmm123 canm nacizane tavsiyem inofolic kullanmandan yana bende folic trio olarak duydum öncesinde folidoce kullandim ardindan folic trio aldim 10 gun kadar ictim icmedim doktor inofolic e gecmemi söyledi gebe kalmadan 1 ayda inofolic kullandım sukur suan 8 haftalik olacaz ve size tek tavsiyem cok cok zor ama yumurtlama dönemlerinizi kurulmus bir program gibi geçirmeyin 7 ay boyunca bende bu modda dolandım durdum ne zaman dusuncesini stresini kafamdan attım o ay hamile kaldım rabbim en hayirli zamanda sizlerede nasip etsin ❤
Canm hamilesinbu arada testini yarin da tekrar et.gunden gune koyulasicak
İnofolik kullanıcam canım karar verdim :)Valla o dedigini duymadim kuzum ilk kez duyuyorum bilemedimki simdi
Bence hiç hamile kalamayanlara göre şanslısın bir kere de olsa hamile kalmışsın kalabiliyosun yani... Kısa sürede tekrar hamile kalacağını dusunuyorumBen agustosta evlendim kuzum eylulde hamile oldugumu ogrendim ekimde dustu 2 ay korunduk. Bu yilin basindan beri de olmuyor.Kan tahlili yaptirdim tsh cok dusuk bugün ilac yazacak doktor galiba.Esimde keci boynuzu tozu var evde zaten kakao gibi severim oni dedi onu icecek.Birde bu ilaci gördüm ama gercrk mi bilemedim
İnşallah canım çok sağol inşallah doğrudur testCanım hayırlı olsun inşallah kan değerlerin de güzel çıkar Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah
Cnm sonucunu buraylada paylas ins saglilli sekilde kucagina da alirsinİnşallah canım çok sağol inşallah doğrudur test
İnşallah canım 1 saate çıkcak haber veririmm :)Cnm sonucunu buraylada paylas ins saglilli sekilde kucagina da alirsin
Tamam canim combi olanindan al ona iyi diyorlar cunkuİnofolik kullanıcam canım karar verdim :)
Evet canım oncesinde gördüm 2 defa klomen ve ovitrelle tedavisi oldumTedavi gördün mü canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?