2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Ne demek helal olsun kuzum unutmak olurmu sizde hel aklimdasnz merak etme. Şehir dışına çıktım dün eşim gelmedi yanlizim bu defa bakalim umarım toparlarım dikkat edin ALLAH a emanetsiniz.

Tedavi gördün mü canım

Bugün başka bir doktora gittim . Diğer doktor hiç bişeyin Yok demişti. Bu overlarda multifoliküler görüntü var dedi. Klomeni kullan günde bi tane dedi on gün sonra gel dedi. Kafam karıştı

Hamiş kızlar özellikle size soruyorum..çok afedersiniz ishal bi gebelki belirtisi mi ? Sizde olmuş muydu ?

Başla canım farketmez o belkide onun etkisiyle bende hamile kalmışımdır ne kadar bırakmış olsamda vucudumdaki etkileri sürmüştür

Valla aklimi okudunuz bende ona bakıyordum 35 tl imis
Canım ben 25 e alıyorum burada şase olanını

Aslında benim merak ettiğim aralarında ne gibi fark olduğu birde inofolic combi var onun ne farkı var biliyo musun?
Canım ben hic bilmiyorum ya ben direk inofolic başladım eczacıya folik.asit demistim iyi birşey mi olsun dedi bende dedim evet iyisinden olsun direk bunu vermişti
Hamiş kızlar özellikle size soruyorum..çok afedersiniz ishal bi gebelki belirtisi mi ? Sizde olmuş muydu ?
Tatlim ben bu hafta yaşadım ama inan neyden kaynaklı olduğunu bilmiyorum hatta dün öyleydim sanırım bugün de öyle gibiyim karnimda bi ağrı var gerilme gibi

Sende benim gibi ne yapacağına dair sürekli düşünenlerdensin demek canım. En son kararın ne? Sen de şu an doğal yollardan olsun diye arayış içinde misin. Benim de sekiz ay oldu hala beklemedeyim

Ben agustosta evlendim kuzum eylulde hamile oldugumu ogrendim ekimde dustu 2 ay korunduk. Bu yilin basindan beri de olmuyor.Kan tahlili yaptirdim tsh cok dusuk bugün ilac yazacak doktor galiba.Esimde keci boynuzu tozu var evde zaten kakao gibi severim oni dedi onu icecek.Birde bu ilaci gördüm ama gercrk mi bilemedim

Evet canım doğru söylüyosun bende bu ay öyle yapmaya karar verdim kafamdan tamamen attım desem yalan olur ama kürdü ovulasyon testiydi hiç birini bu ay yapmıycam çünkü psikolojik yönden çok etkilendim dış gebelik geçirdim vs.ama bende senin gibi düşünüyorum yani inofolik kullanıcam bakalım hayırlısı Allahtan

Bence hiç hamile kalamayanlara göre şanslısın bir kere de olsa hamile kalmışsın kalabiliyosun yani... Kısa sürede tekrar hamile kalacağını dusunuyorum

Kızlar hamileyim galibaa çok heyecanlıyım. Aslında yarın adet günümdü ama ovülasyon yaptım geç yumurtladım p.tesi yada salı olmam lazımdı test yaptım bakın
Canım hayırlı olsun inşallah kan değerlerin de güzel çıkar Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…