- 17 Şubat 2017
- 39
- 31
- 3
- 36
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #10.121
Hayirlisi olsun canim tamamiyle zaten kafadan atamiyoruz ama dusunceyi en aza indirgemek en iyisi hayirlisi olsun gonlunuzce olsun herşeyEvet canım doğru söylüyosun bende bu ay öyle yapmaya karar verdim kafamdan tamamen attım desem yalan olur ama kürdü ovulasyon testiydi hiç birini bu ay yapmıycam çünkü psikolojik yönden çok etkilendim dış gebelik geçirdim vs.ama bende senin gibi düşünüyorum yani inofolik kullanıcam bakalım hayırlısı Allahtan
Tamam canımTamam canim combi olanindan al ona iyi diyorlar cunku
Canım çıktı mi sonucunİnşallah canım çok sağol inşallah doğrudur test
Canım şase içmek daha kolay oluyormuş hamilelikte sürekli.kullandığın için hap biraz mide bulandirabiliyormus şase de tat yok zaten suya karistirdiginda suyun ne rengini ne tadını etkiliyorMucize2107 canım yalnız şöyle bişey var inofolik combi toz halinde değil tablet şeklinde ama melikeecgl inofolik toz olanından kullanmış bunu bilemedim
Şimdi baktım canımda inofolikle inofolikcombi arasında fark yok içindeki bileşenler aynıymış o yüzden rahatlıkla alabilirimCanım şase içmek daha kolay oluyormuş hamilelikte sürekli.kullandığın için hap biraz mide bulandirabiliyormus şase de tat yok zaten suya karistirdiginda suyun ne rengini ne tadını etkiliyor
Eğer değişen birşey yoksa sen hangisini daha rahat kullanırım diyorsan onu al canımŞimdi baktım canımda inofolikle inofolikcombi arasında fark yok içindeki bileşenler aynıymış o yüzden rahatlıkla alabilirimMucize2107 fakat farklı etkisi olmaz dimi çünkü genelde pko hastalarına veriliyomış yani öyle yazıyo nette
Aynen bide canım netten baktım farklı farklı kutular hangisini alıcam ben ya baksana fotolaraEğer değişen birşey yoksa sen hangisini daha rahat kullanırım diyorsan onu al canım
Şimdi aldım sonç 11.59 gebelik var canım. Ama düşük ya tırstım daha adetime 4 gün var gerçii. P.tesi kan vercem tekraarCanım çıktı mi sonucun
Hayırlı olsun canım sağlıklı yükselir inşallah değerin :)Şimdi aldım sonç 11.59 gebelik var canım. Ama düşük ya tırstım daha adetime 4 gün var gerçii. P.tesi kan vercem tekraar
Hangi marka test kullandin bu kadar düşük değeri nasıl ölçtü biz de ondan kullanlimŞimdi aldım sonç 11.59 gebelik var canım. Ama düşük ya tırstım daha adetime 4 gün var gerçii. P.tesi kan vercem tekraar
İnofolic için olumsuz yorum mu okudun canımmelikeecgl yok canım ya başka forumlarada baktım kiminin adetini geciktirmiş falan şimdi ona başlarsam tekrar tedavilik olmak istemiyorum tam herşey düzelmişken neyse ben zaten başka folik asit kullanıyorum dr.vermişti ona devam ediyim
Laboquick canım bu marka zaten erken çıkarıyo sonucuHangi marka test kullandin bu kadar düşük değeri nasıl ölçtü biz de ondan kullanlim
Ay hadi inşaAllah hamilesindir senin ne zamandı bat ben erken olduğum için şaşırdımYok canım henüz gelmediBurcummmmm123
Evet canım inofolik kullananlar diye yazdım kadınlar kulubünde yazmışlar bende pko olmadığı için bide bu ay dr.bana başka folik asit yazdığı için değiştirmiyim diyorum nede olsa dr.yazardı diye düşünüyorumİnofolic için olumsuz yorum mu okudun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?