2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

leydii18 canm hayirli olsun..cok dikkat et canm..mutlka gunde 3 litre su ic.maydanoz,greyfurt ve nar icme sakin.agir kaldirma.bunlar gercekten onemli seyler.iki kati seklinde artmasi gerekiyor ...sabret..dua et .masallahh diyorum bir de

leydii18 canm hayirli olsun..cok dikkat et canm..mutlka gunde 3 litre su ic.maydanoz,greyfurt ve nar icme sakin.agir kaldirma.bunlar gercekten onemli seyler.iki kati seklinde artmasi gerekiyor ...sabret..dua et .masallahh diyorum bir de

Allah razı olsun canım inşallah sağlıklı oluur darısı isteyenlerin başına inşallah hep dua ediyorum

Ya kizlar sanirim 8 gun erken gelio adetim suan karnim kasiklarim belim catliyor ve kahverengi leke gelmeye basladi ne oluyo ya bana boyle sogan suyumu yapti acabaa

kızlar adetim 5 gün geçti idrar testlerim negatif bugün boğazım ağrıdı ağrı kesici içtim sonra bi baktım lekelenmişim devamı gelmedi... sanki bebek varmış da ona zarar vermişim gibi düşündüm. yoktur di mi olsa kesin çıkardı?

biraz yüksek ama ben hamilelik sınırını 5 diye biliyorum belki kimyasal gebelik yaşamışsındır ya da hamilelğin daha bir iki gündür kana geçiyodur
İlişki olali daha 11 gun oldu ve adet doneminde üstüne gorme yaşadım.geç döllenme diye tahmin ediyorum bakalım hayirlisi

Aman dikkat bazı ilaçlar düşük tehlikesine neden oluyor.ama düşük yapmış olsanız ciddi kanamanın olurdu diye tahmin ediyorum

yani ilişkiden sonra adet mi yaşadın? daha 11 günse hamile olabilirsin
Tam adet gibi değil.bi kac gun lekeleme oldu.yerlesme kanamasi olabilirmiş.daha dün bitti lekelenmeler.demekki bebek yeni yerleşti bu durumda hgc 4,3 normal değil mı çünkü hgc yerlesmeden sonra salgilaniyor diye biliyorum .

Tam adet gibi değil.bi kac gun lekeleme oldu.yerlesme kanamasi olabilirmiş.daha dün bitti lekelenmeler.demekki bebek yeni yerleşti bu durumda hgc 4,3 normal değil mı çünkü hgc yerlesmeden sonra salgilaniyor diye biliyorum .
evet ben de öyle biliyorum iki gün sonra tekrarla testi canım heveslendirmek istemem ama bunları yaşasam heralde sevinçten çıldırırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…