- 2 Mart 2017
- 1.523
- 819
- 53
- 44
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #10.161
İnşallah hepimiz bebeklerimızı kucağımıza alırız. Anne olmayı Allah hepimize yaşatsın.evet ben de öyle biliyorum iki gün sonra tekrarla testi canım heveslendirmek istemem ama bunları yaşasam heralde sevinçten çıldırırdım
Insallahhhh canımm 2 gün var bataAy hadi inşaAllah hamilesindir senin ne zamandı bat ben erken olduğum için şaşırdım
Anladım canım hadi bakalım hakkında hayırlısı benimde normalde bugün olmam gerekiyodu ama 2 gün erken olduğum için bugün 3.günüm ana hamile değilsende üzülme vardır bunda da bir hayırInsallahhhh canımm 2 gün var bata
Sağol bitanem desteğin için hakkımızda hayırlısı inşallahhh..yarın test yapasım var bakalimmmAnladım canım hadi bakalım hakkında hayırlısı benimde normalde bugün olmam gerekiyodu ama 2 gün erken olduğum için bugün 3.günüm ana hamile değilsende üzülme vardır bunda da bir hayır
Canım merak.ettik yahu ne oldu hayırdırKızlarrr çenemi bi tutabilsem:) yine 2 gün ceza aldım ondan öyle üzgün yazıyor:)Ama dışarıdan okudum tüm yazdiklarinizi cevap vericem simdi benimde size yazacaklarim var:) ozledim kizz bi daha başka topiklerde dolasmicam:) beni merak etmisiniz canlarim sagolun
Dini içerikli konuya yazdım da cnm o yuzden:)Canım merak.ettik yahu ne oldu hayırdır
leydii18 cnm inan çok sevindim rabbim sağlıkla kucaginada almayı nasip etsin insallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?