2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Anladım canım hadi bakalım hakkında hayırlısı benimde normalde bugün olmam gerekiyodu ama 2 gün erken olduğum için bugün 3.günüm ana hamile değilsende üzülme vardır bunda da bir hayır
Sağol bitanem desteğin için hakkımızda hayırlısı inşallahhh..yarın test yapasım var bakalimmm

Kızlarrr çenemi bi tutabilsem:) yine 2 gün ceza aldım ondan öyle üzgün yazıyor:)Ama dışarıdan okudum tüm yazdiklarinizi cevap vericem simdi benimde size yazacaklarim var:) ozledim kizz bi daha başka topiklerde dolasmicam:) beni merak etmisiniz canlarim sagolun

Canım merak.ettik yahu ne oldu hayırdır

@mmmerwe
Ben seni yanlış anlamisim ama sende beni yanlış anlamisin:) profil sayfana girdigimde bi kaç secenek eksik olduğu için beni gozardi ettigini düşündüm. Daha öncede 2 3 kere etiketledim ama sen girip yazmayinca bi de gozardi ettigini düşününce öyle sert çıkış yaptim o yüzden kusura bakma yanlış anlamisim.

Senin beni yanlış anladigin olaya gelirsek konuya ister yazarsin ister yazmazsin bu beni ilgilendirmiyo kendi özgür iraden.. etiketlememin sebebi benim topigime yaz diye değil yeni bat tarihini yaz diye. 1.sayfaya baktiysan eğer gormusundur herkesin gelecek olan adet tarihi yazıyor tarihleri gecenleri alintilayip soruyorum seni de alintilamamin sebebi budur. Liste duzenli olsun diye yapıyorum. Kisacasi ikimizde birbirimizi yanlış anlamisiz:) benden yana bi sorun yok hakkını helal et.

Hee bu arada kk'nin kurucusu falan da değilim :)

Kızlar ovulasyonun ustunden 9 gün gecti dün kasigim gerildi kist oldugu aydakine benzemiyor ama yine tuhaf bi agri bu ay yine bende bisey cikmazsa iyidir

Rüyamda hamile oldugumu gordum hemen buraya kosuyorum soylemek icin. Dün akşamda dogurmusum kız bebek oldugunu gördüm adinida serra koymayi düşünüyorum hatta. Rabbim hayirlara cikarsin. Ama söylemeden gecemicem rüyaların tersine çıkar. O yüzden bu aydan umidi tamamen kestim ama yinede test yapicam:) son 8 gun

pinpirik90 cnm üzülme herseyin hayirlisi allah'tan. Sana ara verdi yaziyorum kafani dagit biraz girme buralara hakkında hayırlısı olsun güzel arkadaşım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…