- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #10.181
Canim inşallah bu sefer düzüne çıkar :) bende hamile oldugumu öğrenmeden önce rüyamda bebek görmüştüm kendi Bebegim.değildi ama olsun yinede bebek görmüştüm :) inşallah sanada nasip olur :)Kızlar ovulasyonun ustunden 9 gün gecti dün kasigim gerildi kist oldugu aydakine benzemiyor ama yine tuhaf bi agri bu ay yine bende bisey cikmazsa iyidir
Rüyamda hamile oldugumu gordum hemen buraya kosuyorum soylemek icin. Dün akşamda dogurmusum kız bebek oldugunu gördüm adinida serra koymayi düşünüyorum hatta. Rabbim hayirlara cikarsin. Ama söylemeden gecemicem rüyaların tersine çıkar. O yüzden bu aydan umidi tamamen kestim ama yinede test yapicam:) son 8 gun
Yok canım bugün normale döndü ama bugün tuhaf bir bel ağrısı var adet öncesi hiç böyle ağrımazdi..bata son 2 bu aradaZeze493 cnm dün yazini okudum dün bende de ishal durumu vardı sende hala devam ediyormu
Amin cnm hayirlisi olsun bakalım beklemedeyim:) benim hep tersine çıkar ruyalarim inşallah tam tersi olur bu sefer test yapiyorum çift cizgi çıkıyor hemen buraya koşuyorum size soylemeye:)Canim inşallah bu sefer düzüne çıkar :) bende hamile oldugumu öğrenmeden önce rüyamda bebek görmüştüm kendi Bebegim.değildi ama olsun yinede bebek görmüştüm :) inşallah sanada nasip olur :)
Oo senin daha az varmış hadi bakalim inşallah vardir:)Yok canım bugün normale döndü ama bugün tuhaf bir bel ağrısı var adet öncesi hiç böyle ağrımazdi..bata son 2 bu arada
:)) iyiyim,İzmir de hava kapalı bugün azıcık hüzünlüMrsmelike gulumsettin beni teşekkür ederim güzel düşüncelerin için:) nasılsın?
Bursada da oyle:) nisan yagmurlari diyelim:)) iyiyim,İzmir de hava kapalı bugün azıcık hüzünlü
İki gündür leklenmem var ama adet değil sokulemedim hala yarın dra gidicem. ben ortalama bir tarih vereyim bat 22 Mayıs yazabilirsin eğer değişirse yine haber ederim
Bu adet olduğun gün üstüne sen 27 koy gene ortalama olsunKizlar 21.gunde adet oldumm sogan kürunden midir bilmiyorum ama anatomim bozuldu son 3 aydir gunlerim sasti 3 gunceikiyordu bu ay da boyle oldu yeni bat ne zaman gelir artik bilmiyorum rabbim hersryin hayirlisini versinTurkuazKrampon yeni bati bilmedigim icin tarih veremiyorum canim
Tmm cnm allah allah sasirdim bende soğan suyu yaptım ama gerçi yaptigimdan beri adet olmadim benKizlar 21.gunde adet oldumm sogan kürunden midir bilmiyorum ama anatomim bozuldu son 3 aydir gunlerim sasti 3 gunceikiyordu bu ay da boyle oldu yeni bat ne zaman gelir artik bilmiyorum rabbim hersryin hayirlisini versinTurkuazKrampon yeni bati bilmedigim icin tarih veremiyorum canim
Vala sogan kurunun 14.gunu oldum biraktim bende sastim kaldim saka gibi son bir gunum kalmisti kurun bitmesine onuda yapmayacamTmm cnm allah allah sasirdim bende soğan suyu yaptım ama gerçi yaptigimdan beri adet olmadim ben
İki gündür leklenmem var ama adet değil sokulemedim hala yarın dra gidicem. ben ortalama bir tarih vereyim bat 22 Mayıs yazabilirsin eğer değişirse yine haber ederim
Demek ki bunyeden bünyeye farklilik gosteriyorVala sogan kurunun 14.gunu oldum biraktim bende sastim kaldim saka gibi son bir gunum kalmisti kurun bitmesine onuda yapmayacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?