2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Canim inşallah bu sefer düzüne çıkar :) bende hamile oldugumu öğrenmeden önce rüyamda bebek görmüştüm kendi Bebegim.değildi ama olsun yinede bebek görmüştüm :) inşallah sanada nasip olur :)

Canim inşallah bu sefer düzüne çıkar :) bende hamile oldugumu öğrenmeden önce rüyamda bebek görmüştüm kendi Bebegim.değildi ama olsun yinede bebek görmüştüm :) inşallah sanada nasip olur :)
Amin cnm hayirlisi olsun bakalım beklemedeyim:) benim hep tersine çıkar ruyalarim inşallah tam tersi olur bu sefer test yapiyorum çift cizgi çıkıyor hemen buraya koşuyorum size soylemeye:)

Kizlar 21.gunde adet oldumm sogan kürunden midir bilmiyorum ama anatomim bozuldu son 3 aydir gunlerim sasti 3 gunceikiyordu bu ay da boyle oldu yeni bat ne zaman gelir artik bilmiyorum rabbim hersryin hayirlisini versin TurkuazKrampon yeni bati bilmedigim icin tarih veremiyorum canim

Bu adet olduğun gün üstüne sen 27 koy gene ortalama olsun

Tmm cnm allah allah sasirdim bende soğan suyu yaptım ama gerçi yaptigimdan beri adet olmadim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…