- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #10.201
Oyle yapiyorum kuzum zatennnnMucize2107 17-20 mayıs arası gelmesi lazım inşlh bu ay düzene girer dinlendir bedenini bu ay hiç bişey yapma folikasitin dışında
Demekki canim ne yapalim hayirlisi boyleymisDemek ki bunyeden bünyeye farklilik gosteriyor
Bizide merakta bıraktın kız bir daha yapma böyle :) başka bi topikte yazdında öyle cezalı olunca giremiyo musun? İlk defa duydumDini içerikli konuya yazdım da cnm o yuzden:)
Ahh ahhh benim rüyalarım normalde hepsi çıkar ama bugüne kadar kendimi hamile gördüğüm o kadar rüya gördüm ki bi o çıkmadı :)) inşaAllah bigün çıkıcak hayırlısıylaCanim inşallah bu sefer düzüne çıkar :) bende hamile oldugumu öğrenmeden önce rüyamda bebek görmüştüm kendi Bebegim.değildi ama olsun yinede bebek görmüştüm :) inşallah sanada nasip olur :)
İnşallah canım benim :) senin yaş kaçtı ilk çocuk mu olacakAhh ahhh benim rüyalarım normalde hepsi çıkar ama bugüne kadar kendimi hamile gördüğüm o kadar rüya gördüm ki bi o çıkmadı :)) inşaAllah bigün çıkıcak hayırlısıyla
Al benden de o kadar:)Ahh ahhh benim rüyalarım normalde hepsi çıkar ama bugüne kadar kendimi hamile gördüğüm o kadar rüya gördüm ki bi o çıkmadı :)) inşaAllah bigün çıkıcak hayırlısıyla
Benim bu 1424 falan:)) evet siteye giremiyosun disaridan okuyabiliyorum amaBizide merakta bıraktın kız bir daha yapma böyle :) başka bi topikte yazdında öyle cezalı olunca giremiyo musun? İlk defa duydum
28nisan canm@bayanbilge @pinpirik90 @maviucurtma33Bejan19 @Whowiangirl @zehzeh2 @Zuzupink @Elifimm27 @Sweet03 @kizilcik26 @Nilgunsonernaim @Angelesra81
Hanımlar yeni adet tarihiniz nedir? Batlar geçmiş.
Canım çok.uzuldum kaç haftalık ti... Geçmiş olsun basın sağolsun inşallah yaşarsın bir daha bebek duygusunuherkese selam turkuaz benim gebeliğim malesef 3 nisanda son buldu melegimin kalbi durdu
Amin canım inşallah .. Gerçekten çok.uzuldum en kısa zamanda tekrar sahip olursun inşallah.. Sebebi var miydi..saol canım rabbim kimseye yaşatmasın böyle bişeyi 8+3 haftalıktı kontrole gıttıgımde ögrendım dünyam başıma yıkıldı
Az kalmış cnm hadi bakalim:)28nisan canm
Ah ah.. Gerçekten çok uzuldum tekrardan çok geçmiş olsun INSALLAH en.kısa zamanda bebek duygusunu tekrar yaşarsın ve sağlıkla kucağına alırsın ..henuz belli degil ama kan pıhtılaşmasından dolayı olabilir dedi patolojı sonucu beklıyoruz
Canım 5 üstü gebelik ama yüksek çıkmış bence 2 3 gün.sonra tekrarla senKızlar yumurtlamadan 11 gun sonra beta hgc 4,5 sizce gebelik var mıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?