- 5 Ocak 2017
- 785
- 2.123
- 113
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #1.021
Bilmiyorum kızlar çok takıyorum kafama Ne yapmam lazım takmamam için ???
Sağlıklı olmuyor benim işte ilk oğlum 1.5 yaşadı yoğun bakımda vafeat etti.en son 4 ay önce 10 haftalık kürtaj oldum .rabbim sağlik sihhat versin çocuklarimıza en azından çocuğumuz var önce hiç olmayan allah nasip etsin sonra bize biz o duyguyu tattıkMasallah cnm ben 5 senede 1.kere kaldım. Kızım var 1 tane
Çocuk isteyinve hemen olacak diye sandığımız için oluyor hep bunlar. Sonra felek bize bir çarpıyor oyle kolay mi sandin diye kendimize geliyoruz. Hicbirsey bizim elimizde degil hersey Allah in elinde o ol derse olur. Biz kendimizi ne kadar parcalasak nafile. Ilk basta çocuğumuz olsaydi hamile kalsaydik hangimiz Allah in adini alacaktik. Hamileyim diyecektik. Ama hic Alah nasip etti de öyle oldu demiyecektik. Allah in sopasi yok bize farkli türde cevaplar veriyor anlayabilirsek tabi. Allah yardimcimiz olsun.Biz 3 aydır çocuk istiyoruz bu 3.ayımız. İlk ay çok takmadım ama olmadıkça ve süre uzadıkça insanın canı çok sıkılıyor gerçekten. Herşeyde bir hayır vardır evet ama nebileyim kızlar bu ay 3 gün gecikince oldu galiba demiştim..
Çocuk isteyinve hemen olacak diye sandığımız için oluyor hep bunlar. Sonra felek bize bir çarpıyor oyle kolay mi sandin diye kendimize geliyoruz. Hicbirsey bizim elimizde degil hersey Allah in elinde o ol derse olur. Biz kendimizi ne kadar parcalasak nafile. Ilk basta çocuğumuz olsaydi hamile kalsaydik hangimiz Allah in adini alacaktik. Hamileyim diyecektik. Ama hic Alah nasip etti de öyle oldu demiyecektik. Allah in sopasi yok bize farkli türde cevaplar veriyor anlayabilirsek tabi. Allah yardimcimiz olsun.
Ya Allah sana sabir versin. Allah rahmet eylesin iki cocugun icinbde. Senin icin cok zor ama sakın isyan etme. Allah büyüktur. Sen hayirlisini Allah tan istediysen bu vefatlar hayirlisi senin icin böyle oldugu icindir. Allah en yakin zamanda dualrini kabul etsin inşallahSağlıklı olmuyor benim işte ilk oğlum 1.5 yaşadı yoğun bakımda vafeat etti.en son 4 ay önce 10 haftalık kürtaj oldum .rabbim sağlik sihhat versin çocuklarimıza en azından çocuğumuz var önce hiç olmayan allah nasip etsin sonra bize biz o duyguyu tattık
Benim bel agrim her adet oncesi oluyor ama. Tabi hic hamile olmadigimiz icin kestiremiyoruz.Canım benim 3 ay önce bende hamileydim bel ağrısı oluyor ona takılma
Bebeğimin kalp atışları alınmadi 8 haftalık Kürtaj oldum
cnm benim diger ay sansin daha yuksek olabilir adet gecikince vucut kendini hamilelige hazirliyormus belki sende diger ay hamis olabilirsinBiz 3 aydır çocuk istiyoruz bu 3.ayımız. İlk ay çok takmadım ama olmadıkça ve süre uzadıkça insanın canı çok sıkılıyor gerçekten. Herşeyde bir hayır vardır evet ama nebileyim kızlar bu ay 3 gün gecikince oldu galiba demiştim..
Akinti seffaf renksiz ve iki parmak arasinda uzuyor ise yumurtlama belirtisi canim. Hadi aksami bos gecirmeyin :)Kızlar bende de bir değişiklik var ama anlamadımdurmadan beyaz bi akıntı geliyor dünden beri karnımın sol tarafında batma var baya şiddetli normalde cildim sorunsuzdur ama son 2 3 senedir çıkmadığı kadar sivilce çıktı yuzumun her yerinde 2 gün içerisinde. Nedir bu acaba yumurtlama dönemine falan mi girdim ki
Bu 27.ay canim.Adet olanlar çoğalmaya başladı. Siz ne kadardır istiyorsunuz cnm?
konuşur kuzum konuşur :) inş sende bana haber verirsin :) bu arada bende hamileleigim kesinleşti canım ya hayırlısı ile :)Arkadasim benjm ya içimi rahatlattin. Çok sagol beklicem rabbime dua ediyorum inşallah en kısa zamanda konuşmaya başlar hiç sus demicem
aynen canım napalım beklicezHayirlisi olsun cnm. Tarihler yakın ya adet olanlar cogaliyor
Sagol cnm allah razi olsun oğlum var şükürler olsun rabbime hepimizin hakkında hayırlisı olsun herkesin gönlüne göre versinYa Allah sana sabir versin. Allah rahmet eylesin iki cocugun icinbde. Senin icin cok zor ama sakın isyan etme. Allah büyüktur. Sen hayirlisini Allah tan istediysen bu vefatlar hayirlisi senin icin böyle oldugu icindir. Allah en yakin zamanda dualrini kabul etsin inşallah
Ko
konuşur kuzum konuşur :) inş sende bana haber verirsin :) bu arada bende hamileleigim kesinleşti canım ya hayırlısı ile :)
Canim bu topikteki ilk hamile olan sen misin?Ko
konuşur kuzum konuşur :) inş sende bana haber verirsin :) bu arada bende hamileleigim kesinleşti canım ya hayırlısı ile :)
Ay hadi insallah tutar gün aşırı devam ediyoruz zaten ama asla bebek için yapıyoruz psikolojisine girmemeye çalışıyorum umarım olur hayirlisiysa tabi hepimiz için :)Akinti seffaf renksiz ve iki parmak arasinda uzuyor ise yumurtlama belirtisi canim. Hadi aksami bos gecirmeyin :)
Canım hamile misinKo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?