2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Masallah cnm ben 5 senede 1.kere kaldım. Kızım var 1 tane
Sağlıklı olmuyor benim işte ilk oğlum 1.5 yaşadı yoğun bakımda vafeat etti.en son 4 ay önce 10 haftalık kürtaj oldum .rabbim sağlik sihhat versin çocuklarimıza en azından çocuğumuz var önce hiç olmayan allah nasip etsin sonra bize biz o duyguyu tattık

Çocuk isteyinve hemen olacak diye sandığımız için oluyor hep bunlar. Sonra felek bize bir çarpıyor oyle kolay mi sandin diye kendimize geliyoruz. Hicbirsey bizim elimizde degil hersey Allah in elinde o ol derse olur. Biz kendimizi ne kadar parcalasak nafile. Ilk basta çocuğumuz olsaydi hamile kalsaydik hangimiz Allah in adini alacaktik. Hamileyim diyecektik. Ama hic Alah nasip etti de öyle oldu demiyecektik. Allah in sopasi yok bize farkli türde cevaplar veriyor anlayabilirsek tabi. Allah yardimcimiz olsun.

o kadar güzel anlatmışssın ki kesinlikle doğru, herşeyim tamam olacaktı ..belki bu kadar şükretmeyecektim

Ya Allah sana sabir versin. Allah rahmet eylesin iki cocugun icinbde. Senin icin cok zor ama sakın isyan etme. Allah büyüktur. Sen hayirlisini Allah tan istediysen bu vefatlar hayirlisi senin icin böyle oldugu icindir. Allah en yakin zamanda dualrini kabul etsin inşallah

Ancak duygular bu kadar guzel anlatilabilir oturup tevekkul etmekten gayri elden birsey gelmiyor 7 aydir caabaliyoruz ama nafile rabbimin nasip ettigi vakit zamani bekliyoruz ama bu ay okadar belirti yasadimki kesin gozuyle bakmistim ama betahcg negatif cikti suan yikilmis durumdayimmmmm ne olur rabbim bizlerede nasip et

cnm benim diger ay sansin daha yuksek olabilir adet gecikince vucut kendini hamilelige hazirliyormus belki sende diger ay hamis olabilirsin

Akinti seffaf renksiz ve iki parmak arasinda uzuyor ise yumurtlama belirtisi canim. Hadi aksami bos gecirmeyin :)

Ko
Arkadasim benjm ya içimi rahatlattin. Çok sagol beklicem rabbime dua ediyorum inşallah en kısa zamanda konuşmaya başlar hiç sus demicem
konuşur kuzum konuşur :) inş sende bana haber verirsin :) bu arada bende hamileleigim kesinleşti canım ya hayırlısı ile :)

Sagol cnm allah razi olsun oğlum var şükürler olsun rabbime hepimizin hakkında hayırlisı olsun herkesin gönlüne göre versin

Bende öyle canım bende öyle takmayın dıyorlar ama nasıl takmayalım ya etrafımdakilerin hamile olduğunu duyunca daha da üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…