- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #10.221
Ah ah.. Gerçekten çok uzuldum tekrardan çok geçmiş olsun INSALLAH en.kısa zamanda bebek duygusunu tekrar yaşarsın ve sağlıkla kucağına alırsın ..
Cok cok uzuldum cnm hayirlisi olsun geçmiş olsunyeni batım 3 mayıs
saol canım hayırlısı böyleymiş demek vardır bunda da bir hayır elden bişey gelmiyor malesef sadece yeni umutlarım varCok cok uzuldum cnm hayirlisi olsun geçmiş olsun
Canım malesef ne hamileyim ne de adet oldum kafayı yememe az kaldı tamam çocuk yok bari adet olsam da yeni çalışmalara başlasak :) senin kaç gün kaldı teste var mı belirtilerin?
Yaş 27 canım evet olursa inşaAllah ilk çocuğum olucak dış gebelik hariçİnşallah canım benim :) senin yaş kaçtı ilk çocuk mu olacak
Canım bu tarz olaylardan sonra kolay diyorlar hamile kalmak ama hayırlısı olsun.doktor korunma vermediğine göre belkide önümüzdeki ay tekrar yaşarsınız aynı duyguyuinş kontrole gittim ra
kontrele gıttim rahim temiz cıktı korunmada vermedi inşalahhhhh en kısa zamanda tekrar o duygu yasarım
inşallahhhhhhhh canımCanım bu tarz olaylardan sonra kolay diyorlar hamile kalmak ama hayırlısı olsun.doktor korunma vermediğine göre belkide önümüzdeki ay tekrar yaşarsınız aynı duyguyu
Kan pıhtılaşması varsa eğer gebelik gerçekleştiğinde hemen ilaca başlaman lazım clexane iğneler var. Abimin eşinin de aynı haftalarda iki gebeliğinde de kalbi durdu lütfen önlem al. Genetik testi yaptır çünkü sonuçları alman epey zaman alıyorsaol canım hayırlısı böyleymiş demek vardır bunda da bir hayır elden bişey gelmiyor malesef sadece yeni umutlarım var
Hadi hayırlısı canım inşallah olur :)Yaş 27 canım evet olursa inşaAllah ilk çocuğum olucak dış gebelik hariç
merhabaa. cok uzuldum okutken. allh bur daga yasatmasin canimm. bizim eskiler boyle durumlarda erken gebelik olur derlerr.. allb tez zamnda doldursun kucaginii.herkese selam turkuaz benim gebeliğim malesef 3 nisanda son buldu melegimin kalbi durdu
Ne güzel cnm umudunu kaybetme zaten ..insallah en kısa sürede tekrar hamile kalirsinsaol canım hayırlısı böyleymiş demek vardır bunda da bir hayır elden bişey gelmiyor malesef sadece yeni umutlarım var
Bata 8 gün var cnmCanım malesef ne hamileyim ne de adet oldum kafayı yememe az kaldı tamam çocuk yok bari adet olsam da yeni çalışmalara başlasak :) senin kaç gün kaldı teste var mı belirtilerin?
Benim de 8+3te kalbi durmuştu canım seni çok iyi anlıyorum...ama üzülme Rabbim inşallah sağlıklı bi bebek sağlıklı bi hamilelik nasip eder hepimizeherkese selam turkuaz benim gebeliğim malesef 3 nisanda son buldu melegimin kalbi durdu
Tovbeler olsun noluyor bize:) batlar gelsede ne var ne yok ogrensekBugün ben de garip haller icerisindeyim belim ağrıyor hatta bu agrı kuyruk sokumuma vuruyor..böyle bi belirti yasayaniniz var mı kızlar ??
Ayy kiyamammm sal gitsin kız nolcak
Kız hic sorma ya gündüz eşim işteyken herşey rahat birde hafta sonuna girdik bakalım nasıl olcak vallahi utanıyorumAyy kiyamammm sal gitsin kız nolcak
Sen kaç senelik evlisin cnm? Ilk zamanlar bende senin gibiydim:)Kız hic sorma ya gündüz eşim işteyken herşey rahat birde hafta sonuna girdik bakalım nasıl olcak vallahi utanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?