2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

inş kontrole gittim ra
Ah ah.. Gerçekten çok uzuldum tekrardan çok geçmiş olsun INSALLAH en.kısa zamanda bebek duygusunu tekrar yaşarsın ve sağlıkla kucağına alırsın ..

kontrele gıttim rahim temiz cıktı korunmada vermedi inşalahhhhh en kısa zamanda tekrar o duygu yasarım

inş kontrole gittim ra

kontrele gıttim rahim temiz cıktı korunmada vermedi inşalahhhhh en kısa zamanda tekrar o duygu yasarım
Canım bu tarz olaylardan sonra kolay diyorlar hamile kalmak ama hayırlısı olsun.doktor korunma vermediğine göre belkide önümüzdeki ay tekrar yaşarsınız aynı duyguyu

saol canım hayırlısı böyleymiş demek vardır bunda da bir hayır elden bişey gelmiyor malesef sadece yeni umutlarım var
Kan pıhtılaşması varsa eğer gebelik gerçekleştiğinde hemen ilaca başlaman lazım clexane iğneler var. Abimin eşinin de aynı haftalarda iki gebeliğinde de kalbi durdu lütfen önlem al. Genetik testi yaptır çünkü sonuçları alman epey zaman alıyor

Canım malesef ne hamileyim ne de adet oldum kafayı yememe az kaldı tamam çocuk yok bari adet olsam da yeni çalışmalara başlasak :) senin kaç gün kaldı teste var mı belirtilerin?
Bata 8 gün var cnm

Bilmiyorum ama bugün uyusam hep uyucam.
Sabahleyin kilerimi duzeltiyorum yere comdum kızıma hamileyken ki hissiyat geldi böyle bi rahatsiz oldum kasigim gerildi sanki bisey varmis gibi.
Bilmiyorum geçen ayda kasigimi gerilmesini hep hissettim ama kist çıktı. Bu ayda inşallah kötü bisey çıkmaz.

Hamile olacagimi zannetmiyorum bu ay kendimi de dinlemiyorum ama bu 2 gündür kasik hassasiyetim kafama takılıyor. Ovulasyon olali 11 gun oluyor bu kadar erken belirtide vermez. O yüzden kötü bisey olacak gibi hissediyorum

Senin kaç gün gecti adetin ? Bu ay çok kafana taktinmi eğer taktiysan ondan da gecikmiştir

Bugün ben de garip haller icerisindeyim belim ağrıyor hatta bu agrı kuyruk sokumuma vuruyor..böyle bi belirti yasayaniniz var mı kızlar ??

J jeway canım seninde gaz problemin var mi ya bende çok fena karnım 5 6 aylık hamile gibi sis afedersiniz tutamıyorum da kendimi utanıyorum korkuyorum eşimin yanında olacak diye sürekli koştur koştur lavaboya gidiyorum yemeğin ortasında kalktım koştum az önce tam.bir konu anlatırken

Ayy kiyamammm sal gitsin kız nolcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…