- 1 Aralık 2016
- 599
- 262
- 103
- 35
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #10.241
Hadi inşallah yine bebişin belirtisidir canım kasık ağrıların ovulasyonun üzerinden 11 gün geçmiş kuzu belki de çoktan yerleşmiştir sana sinyal vermeye başlıyordurBata 8 gün var cnm
Bilmiyorum ama bugün uyusam hep uyucam.
Sabahleyin kilerimi duzeltiyorum yere comdum kızıma hamileyken ki hissiyat geldi böyle bi rahatsiz oldum kasigim gerildi sanki bisey varmis gibi.
Bilmiyorum geçen ayda kasigimi gerilmesini hep hissettim ama kist çıktı. Bu ayda inşallah kötü bisey çıkmaz.
Hamile olacagimi zannetmiyorum bu ay kendimi de dinlemiyorum ama bu 2 gündür kasik hassasiyetim kafama takılıyor. Ovulasyon olali 11 gun oluyor bu kadar erken belirtide vermez. O yüzden kötü bisey olacak gibi hissediyorum
Valla hiç bilmiyorum cnm ya bebis var yoksa da başka bisey varHadi inşallah yine bebişin belirtisidir canım kasık ağrıların ovulasyonun üzerinden 11 gün geçmiş kuzu belki de çoktan yerleşmiştir sana sinyal vermeye başlıyorduraklına kötü bişey getirme en kötü ihtimal adet olmak diye düşünelim
Ayy cnm cok guldum yaa sal valla ben hamileyom deyip siyril isin icinden nolcakmis sanki hehehehhe@jeway canım seninde gaz problemin var mi ya bende çok fena karnım 5 6 aylık hamile gibi sis afedersiniz tutamıyorum da kendimi utanıyorum korkuyorum eşimin yanında olacak diyesürekli koştur koştur lavaboya gidiyorum yemeğin ortasında kalktım koştum az önce tam.bir konu anlatırken
10 aylık evliyim canımSen kaç senelik evlisin cnm? Ilk zamanlar bende senin gibiydim:)
Cnm senden umutluyum bu ay ben var sende biseyler ins rabbim sagsalim hayirli evlat nasip etmistir bu ayValla hiç bilmiyorum cnm ya bebis var yoksa da başka bisey var
Dün ishaldim şimdi de kabiz olmuşum. Biraz önce yemek yedik ben yine aciktim sana su mesaji göndereyim yemeye dalcam:) hazirladim onumde duruyor:)
Biliyorum cnm patoloji sonucumu bekliyorum net sonuc yok suan ama ben gene genetik test için randevumu aldım ilgin için teşekkür ederimKan pıhtılaşması varsa eğer gebelik gerçekleştiğinde hemen ilaca başlaman lazım clexane iğneler var. Abimin eşinin de aynı haftalarda iki gebeliğinde de kalbi durdu lütfen önlem al. Genetik testi yaptır çünkü sonuçları alman epey zaman alıyor
Canım zaten koştuktan sonra geldim 'kusura bakma ama ben hamileyim arada bir istemeden yanlış sesler çıkartabilirim duymamazlıktan gel lütfen' dedimAyy cnm cok guldum yaa sal valla ben hamileyom deyip siyril isin icinden nolcakmis sanki hehehehhe
Ondan cnm:) bende senin gibiydim ilk zamanlar sonra saliyon gitsin10 aylık evliyim canım
Saka bi tarafa ben 2.5 yillik evliyim bende hala utaniyom ve yapamam sanirim bole seyler bende de olsaCanım zaten koştuktan sonra geldim 'kusura bakma ama ben hamileyim arada bir istemeden yanlış sesler çıkartabilirim duymamazlıktan gel lütfen' dedim
Ay herkes öyle soyluyor bilmiyorum vallahi cnmCnm senden umutluyum bu ay ben var sende biseyler ins rabbim sagsalim hayirli evlat nasip etmistir bu ay
Insan belli bi yerden sonra bosveriyo:)Saka bi tarafa ben 2.5 yillik evliyim bende hala utaniyom ve yapamam sanirim bole seyler bende de olsa
Allah razı olsun cnm inşallah öyle olur benimde tez zamanda meleğim gelirmerhabaa. cok uzuldum okutken. allh bur daga yasatmasin canimm. bizim eskiler boyle durumlarda erken gebelik olur derlerr.. allb tez zamnda doldursun kucaginii.
Cnm bu ay bende hic dinlemiyom kendimi ve bende allahtan hayirlisi deyip bu ayda olmazsa asilamaya gidecem zaten gozuyle bakiyom ve hic kafama takmiyom valla hatta biraz once ayin kaci diye baktigimda gordum yarin benim bat sanirim dedimKızlar bana inanin Bu aydan hiç umudum yok kendimi hiç dinlemiyorum hiç kafama takmiyorum hayırlısı allah'tan diyorum ama bu olan şeyler de normal değil. Umarım geçen ayki gibi olmaz
Saol cnm tekrar ne zamn hamile kaldınBenim de 8+3te kalbi durmuştu canım seni çok iyi anlıyorum...ama üzülme Rabbim inşallah sağlıklı bi bebek sağlıklı bi hamilelik nasip eder hepimize
Hahahah canım alemsin yaOndan cnm:) bende senin gibiydim ilk zamanlar sonra saliyon gitsin
Canım banada hic yapamam gibime geliyor 2 3 gecedir koltukta totom eşime dönük uyuyakaliyorum umarım yapmamışımdır biseySaka bi tarafa ben 2.5 yillik evliyim bende hala utaniyom ve yapamam sanirim bole seyler bende de olsa
Ay yok cnm ben bati gün gün takip ediyorum doğrusu. Benimkide merak diyelim:) bi de test yapmak hoşuma gidiyo:) ay psikopat miyim neyimCnm bu ay bende hic dinlemiyom kendimi ve bende allahtan hayirlisi deyip bu ayda olmazsa asilamaya gidecem zaten gozuyle bakiyom ve hic kafama takmiyom valla hatta biraz once ayin kaci diye baktigimda gordum yarin benim bat sanirim dedim
Bence sen hamilesin canm aynısı bende yasadımBugün ben de garip haller icerisindeyim belim ağrıyor hatta bu agrı kuyruk sokumuma vuruyor..böyle bi belirti yasayaniniz var mı kızlar ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?