2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Hadi inşallah yine bebişin belirtisidir canım kasık ağrıların ovulasyonun üzerinden 11 gün geçmiş kuzu belki de çoktan yerleşmiştir sana sinyal vermeye başlıyordur aklına kötü bişey getirme en kötü ihtimal adet olmak diye düşünelim

Valla hiç bilmiyorum cnm ya bebis var yoksa da başka bisey var
Dün ishaldim şimdi de kabiz olmuşum. Biraz önce yemek yedik ben yine aciktim sana su mesaji göndereyim yemeye dalcam:) hazirladim onumde duruyor:)

Ayy cnm cok guldum yaa sal valla ben hamileyom deyip siyril isin icinden nolcakmis sanki hehehehhe

Valla hiç bilmiyorum cnm ya bebis var yoksa da başka bisey var
Dün ishaldim şimdi de kabiz olmuşum. Biraz önce yemek yedik ben yine aciktim sana su mesaji göndereyim yemeye dalcam:) hazirladim onumde duruyor:)
Cnm senden umutluyum bu ay ben var sende biseyler ins rabbim sagsalim hayirli evlat nasip etmistir bu ay

Biliyorum cnm patoloji sonucumu bekliyorum net sonuc yok suan ama ben gene genetik test için randevumu aldım ilgin için teşekkür ederim

Kızlar bana inanin Bu aydan hiç umudum yok kendimi hiç dinlemiyorum hiç kafama takmiyorum hayırlısı allah'tan diyorum ama bu olan şeyler de normal değil. Umarım geçen ayki gibi olmaz

Kızlar bana inanin Bu aydan hiç umudum yok kendimi hiç dinlemiyorum hiç kafama takmiyorum hayırlısı allah'tan diyorum ama bu olan şeyler de normal değil. Umarım geçen ayki gibi olmaz
Cnm bu ay bende hic dinlemiyom kendimi ve bende allahtan hayirlisi deyip bu ayda olmazsa asilamaya gidecem zaten gozuyle bakiyom ve hic kafama takmiyom valla hatta biraz once ayin kaci diye baktigimda gordum yarin benim bat sanirim dedim

Ondan cnm:) bende senin gibiydim ilk zamanlar sonra saliyon gitsin
Hahahah canım alemsin ya sana ne soylicem bak. Ben kırmızı et yemem biliyorsun konunun başlarında b12 eksikliğinden falan yakınıyordum et yemedigim için. Hele kıyma imkansız yani yemem. Ama ben bu ay memlekete gittiğimde hamile olduğum ay tabi haberim.yoktu daha oturdum bir lahmacun yedim iştahla bütün.herkes beni izledi senelerdir ağzıma sürmeyen ben kaç yerde lahmacun yedim hapur hupur valla. İnşallah sende gebesindir iştahın bu yüzdendir

Saka bi tarafa ben 2.5 yillik evliyim bende hala utaniyom ve yapamam sanirim bole seyler bende de olsa
Canım banada hic yapamam gibime geliyor 2 3 gecedir koltukta totom eşime dönük uyuyakaliyorum umarım yapmamışımdır bisey

Cnm bu ay bende hic dinlemiyom kendimi ve bende allahtan hayirlisi deyip bu ayda olmazsa asilamaya gidecem zaten gozuyle bakiyom ve hic kafama takmiyom valla hatta biraz once ayin kaci diye baktigimda gordum yarin benim bat sanirim dedim
Ay yok cnm ben bati gün gün takip ediyorum doğrusu. Benimkide merak diyelim:) bi de test yapmak hoşuma gidiyo:) ay psikopat miyim neyim

Melike ama ben hep aynı yedigim seyi canım çekti aciii oturdum bi tabak acı biber tursusu yedim. Umarım aciyi cAnınız çekmez cekerse kocalariniza aldirin:) o yüzden bilemiyorum yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…