- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #10.261
İnşallah bebektendir canım ya içimde de bir his var bakalım.hayırlısı :)Melike ama ben hep aynı yedigim seyi canım çekti aciii oturdum bi tabak acı biber tursusu yedim. Umarım aciyi cAnınız çekmez cekerse kocalariniza aldirin:) o yüzden bilemiyorum yani.
Ahaha yok kuzu o olmadı :)) bugün bel ağrısı ve mide bulantısı var...inşallah yine beynimin oynadığı bi oyun değildir bu
beklemeyeceksin bence hamilesin gibi geliyor bana
ne kadar korundun sen cnmbeklemeyeceksin bence hamilesin gibi geliyor bana
Ayyy ağzını seveyim inşallah öyleyimdir..2 ay korundum canım doktorun tavsiyesi üstünebeklemeyeceksin bence hamilesin gibi geliyor bana
Bana korunmana gerek yok dedi son kontroldeAyyy ağzını seveyim inşallah öyleyimdir..2 ay korundum canım doktorun tavsiyesi üstüne
Ben zorunlu kurtaj olunca rahmin kendini toplaması lazım dedi o yüzden korundum..senin oldu mu kürtajBana korunmana gerek yok dedi son kontrolde
Bende kurtaj oldum 10gun sonra kontrol gittim rahmin temiz kendini ne zaman hazır hissedersen o zamn korunmayı bırak dediBen zorunlu kurtaj olunca rahmin kendini toplaması lazım dedi o yüzden korundum..senin oldu mu kürtaj
O zaman rabbimden hayırlısı gelsin sana canımBende kurtaj oldum 10gun sonra kontrol gittim rahmin temiz kendini ne zaman hazır hissedersen o zamn korunmayı bırak dedi
Inşallah degildir:)Ahaha yok kuzu o olmadı :)) bugün bel ağrısı ve mide bulantısı var...inşallah yine beynimin oynadığı bi oyun değildir bu
Bilgim yok cnm maalesefArkadaşlar merhaba birsey danışmak istiyorum. Ben bu ay klomen kullandım ve ayın 11 inde catlatma ignesi vuruldum. bugün 11 gün oldu. Normal de igne vurulduktan 15 gun sonra adet olunması gerekiyormuş diye duydum . Ilk günler çok ağrım oldu ama artık ağrım yok. Sorun su gogus uclarim d okundukca açıyor ve gogus uclarimda hafif kahverengi ye dönme farkettim sanki daha doğrusu eşim farketti . Etrafındaki halka mis gibi geldi ve ufacık ufacık kabarcıklar var siz ce neden olabilir bu
Oldum Canim 20 nisanda adet oldum
Sasmamis desene. Yeni bat ne zaman cnm?Oldum Canim 20 nisanda adet oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?