2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Günaydın hanımlar nasılsınız?
Benim bu hafta canım hep ekşi şeyler istiyo bi büyük kase salatayı tek başıma yesem de doymuyorum ye ekşiyi çıkar ayşeyi doğru mu acaba
Hamile oldugumu öğrendikten sonra olmuştu bende oturup bi tabak turşu yemistim omrumde yemedim:)

Son 7 gun

Kızlar size bisey dicem ama sasircaniz. Dün gece yattım uyumak için sırt üstü yatamadim geçen ayki gibi bi gerginlik vardi kasigimda. Ya geçen ay ne hissettiysem aynisini hissettim oturup aglayacaktim bende yine kist çıkmazsa iyidir

Ayyy ALLAH korusun canım benim ya böyle düşünme lütfen korkutma kendini

Kötü düşünme canım hemen kist oluşacağını düşünmüyorum üşütmüşsündür belki havalar çok değişik nasıl giyinecegimizi bilmiyoruz ondanda üşütüyoruz inşallah yoktur inşallah bir daha olmaz tatlım

Ayyy ALLAH korusun canım benim ya böyle düşünme lütfen korkutma kendini
Yok cnm ya korkutmuyorum geçen ayda böyle oldu hatta ben hep kendimi hamile zannettim ama ultrasonda kist çıktı. Bayağı ağrım oldu. Aynı ı belirtileri yasadim dün gece birebir aynıydı yani eğer hamile degilsem yine var bisey eminim biliyosunuz doğru hissederim

Hiç zannetmiyorum havalar dan olsun insan kendini bilir. Var bende bisey yine hayirlisi olsun ne diyim

Günaydın kızlar hastanedeyim şimdi kendi doktorum izinliymis başka doktor için sıra bekliyorum.. Midem bulandı bu sabah istahim hic yok bulanti yüzünden hala da bulanıyor bu sıra da inşallah çabuk geçer doktorlardan biri izinli olunca bu doktora gelmiş bütün hastalar herşeyin hayırlısı bakalım ne çıkacak..

inş güzel haberleri alırsın canım kalp atışını duydun mu daha önce

İnşallah canım yok daha kesesini bile görmedik daha. Bugün de sağ kasigimda sancıma var baya bi inşallah ters bisey yoktur ondan korkuyorum
Bişey yoktur inşallah canım aklına kötü şeyler getirme bende de oluyo o batmalar hala doğuma kadar da devam ediyormuş sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…