2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Malesef tek çizgi
Yarın bat günüm ve şimdi test aldım onu yapıcam cook heyecanlıyım kızlarrr
Malesefff tek çizgi bıktım her ay hayal kırıklığından..belirtilerimle bi umut hamileyim sanıyorum testi yapıp ağzımın payını alıyorum

Bişey yoktur inşallah canım aklına kötü şeyler getirme bende de oluyo o batmalar hala doğuma kadar da devam ediyormuş sanırım :)

yoktur merak etme canım ilk kontrolun mu

melike nasıl gectı canım senden haber bekliyoz
Kızlar çıktım çok şükür gördük kesesini herşey normalmiş Allah ima şükürler olsun :) kalp atışı duyamadık acele etme daha erken dedi 15 gün sonra tekrar gel dedi inşallah onuda duyarsam rahatlayacağım :) ağrılarda normalmiş darisi tum.isteyenlere olsun insallah tez vakitte

Kızlar bu gece rüyamda çok güzel şeyler gördüm ve kime anlattıysam bebekmi geliyo acaba dediler rüyamda komşum bana adetin bitince 3 gün içindemi yoksa adetin bittikten 3 gün sonramı ne birlikte ol bak nasıl oluyo diyo ilk uyandığımda rüyayı hatırlamıyodum sonradan toparladım ay çok etkilendim ama ya başına böyle bişey gelen oldumu :)

TurkuazKrampon Canım beni listeden çıkar lütfen bi süre bu konuyu dusunmicem..buraya girdikçe belirti uydurur oldum kendimde sonrası olmayinca can yakiyor o yüzden bi süreligine sizlere veda ediyorum...Rabbim hepinizin gönlündekini nasip etsin Allaha emanet olun

Çok sevindim canım inş sağlıklı ve sorunsuz gecer tüm hamileliğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…