- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #10.301
Çok geçmiş olsun canm inşallah yanılıyorsundur inşallah düşündüğün şey değildirHiç zannetmiyorum havalar dan olsun insan kendini bilir. Var bende bisey yine hayirlisi olsun ne diyim
canım daha olmadım bekliyorum
Henuz ses yok cnm olunca hbr ederim yavrum
hadi inş sonucu yaz hemenYarın bat günüm ve şimdi test aldım onu yapıcam cook heyecanlıyım kızlarrr
Malesefff tek çizgiYarın bat günüm ve şimdi test aldım onu yapıcam cook heyecanlıyım kızlarrr
üzülme umudunu da kesme benimde tek çizgi çıkmıştı 5 gün gecikmeden sonra beta 320 cıkmıştıMalesef tek çizgi
Malesefff tek çizgibıktım her ay hayal kırıklığından..belirtilerimle bi umut hamileyim sanıyorum testi yapıp ağzımın payını alıyorum
Hiç sanmıyorum canım yaa ve an itibariyle vazgeçiyorum tüm umudumu kaybettimüzülme umudunu da kesme benimde tek çizgi çıkmıştı 5 gün gecikmeden sonra beta 320 cıkmıştı
pes etmek yok her zaman umudun olsun RABBİM den istemekten hiç bir zaman vacgecmeHiç sanmıyorum canım yaa ve an itibariyle vazgeçiyorum tüm umudumu kaybettim
Umutsuzluk seytandan gelir cnm bunu unutma umudumuz hic bitmesin ki rabbim bu kazandi deyip bize nasip etsin evlat seytanin oyununa gelmeyelim rabbim ins verecek hepimizeHiç sanmıyorum canım yaa ve an itibariyle vazgeçiyorum tüm umudumu kaybettim
Haklısınız kızlar bi an için saçmaladım hayal kırıklığıylaUmutsuzluk seytandan gelir cnm bunu unutma umudumuz hic bitmesin ki rabbim bu kazandi deyip bize nasip etsin evlat seytanin oyununa gelmeyelim rabbim ins verecek hepimize
Bişey yoktur inşallah canım aklına kötü şeyler getirme bende de oluyo o batmalar hala doğuma kadar da devam ediyormuş sanırım :)
yoktur merak etme canım ilk kontrolun mu
Kızlar çıktım çok şükür gördük kesesini herşey normalmiş Allah ima şükürler olsun :) kalp atışı duyamadık acele etme daha erken dedi 15 gün sonra tekrar gel dedi inşallah onuda duyarsam rahatlayacağım :) ağrılarda normalmiş darisi tum.isteyenlere olsun insallah tez vakittemelike nasıl gectı canım senden haber bekliyoz
Evet asil muayeneyi adetin 2. Veya 3. Gelin diye solerler dr cnmKızlar adetliyken alttan muayene ediyor mu Dr? Hormonlarima bakacak diye biliyorum da? Gerçi sadece leklenmem var
Cnm üzülme ilk an insan çok kötü oluyor ama sonra tekrar Ümit ediyorsun Yeni aya kendini hazırlıyorsun bende hep öyle oluyor . Sen ne zamandır istiyorsun tedaviye başladın mıYarın bat günüm ve şimdi test aldım onu yapıcam cook heyecanlıyım kızlarrr
3 aydır deniyoruz canm bide ilk bebeğimin kalbi durduCnm üzülme ilk an insan çok kötü oluyor ama sonra tekrar Ümit ediyorsun Yeni aya kendini hazırlıyorsun bende hep öyle oluyor . Sen ne zamandır istiyorsun tedaviye başladın mı
Olsun canım üzülme bende 17 aydır deniyorum 1 dış gebelik hariç olmadı ama hala ümidim var sende üzülme toparlan hadi3 aydır deniyoruz canm bide ilk bebeğimin kalbi durdu
Çok sevindim canım inş sağlıklı ve sorunsuz gecer tüm hamileliğinKızlar çıktım çok şükür gördük kesesini herşey normalmiş Allah ima şükürler olsun :) kalp atışı duyamadık acele etme daha erken dedi 15 gün sonra tekrar gel dedi inşallah onuda duyarsam rahatlayacağım :) ağrılarda normalmiş darisi tum.isteyenlere olsun insallah tez vakitte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?