2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Valla hiç bilmiyorum cnm ya bebis var yoksa da başka bisey var
Dün ishaldim şimdi de kabiz olmuşum. Biraz önce yemek yedik ben yine aciktim sana su mesaji göndereyim yemeye dalcam:) hazirladim onumde duruyor:)
Bende de kist oldu galiba canım belime vuruyor ağrısı ay belirtiler başlamış gibi gibi canım inşallah psikolojik değildir

canimm bende de oluyor valla. ama senin anlattigin kadar cok degill.. zor durum valla bnde cok korkuyorum bi kaza olmasindann. :))
Günaydın hanımlar nasılsınız?
Benim bu hafta canım hep ekşi şeyler istiyo bi büyük kase salatayı tek başıma yesem de doymuyorum ye ekşiyi çıkar ayşeyi doğru mu acaba
ben kizim da coook fazla mandalina ve ayva yemistimm. hatta bi bahceden izinsiz ayva almistimm. sonra sahibine itiraf ettim tabii.. bence dogruuu.. gecen pazar da baklava yedim deli gibibi.. ama simdi cokk bulntilarim var. hic bisey yiyemiyorumm.
canimm ferah tut icinii. hayrlisi olsunn herseyinn.
benimdeee cok bulntilarim var canimm.
Malesef tek çizgi

Malesefff tek çizgi bıktım her ay hayal kırıklığından..belirtilerimle bi umut hamileyim sanıyorum testi yapıp ağzımın payını alıyorum
her hayal kirikligindan sonra yeniden umut doguyor canimm. tek teslimiz umudumuzz. umudunu kaybetmee.
doktordan geldim hanımlar adet olmamamın nedeni kistmiş... ilaç verdi
gecmisolsun canimmm.

Ya kızlar hamile kalmadan önce rüyasını görmüşmüydünüz? Gerçi ben çok kere gördüm hala hamile kalamadım ama bu geceki rüyamdan çok etkilendim sizde hamile olduğunuzu bilmeden önce ne tarz rüyalar gördünüz?

Tmm cnm benim sen yeterki üzülme hakkında hayirlisi olsun arkadaşım kafani dinle biraz.

Bende de kist oldu galiba canım belime vuruyor ağrısı ay belirtiler başlamış gibi gibi canım inşallah psikolojik değildir
Off nedir su kistlerden çektiğimiz dizlerimi kendime cekip oturdum suan öyle yaziyorum orada bisey var yaa allahım kafayi yicem aynı geçen ayki gibi

Valla cnm gecen ay ruyamda tüm akrabalarım toplanmış sırayla herkes beni öpüyodu hamilesin hamilesin sen diyolardı ama ertesi gün adet olmuştum. Ondan sonra hiç rüyalarımı anlamlandırmamaya karar verdim :)))

Hamile kalmadan önce hamile olduğumu gördüm rüyamda canım. Hamileyken pembe kundak gördüm rüyamda ve bebeğimin kız olduğunu öğrendim ve yine hamileyken rüyamda tuvalette düşük yaptığımı gördüm. Gercekte de tuvalette ölü doğum yaptım

Uzuldum

Anladım canım ya birazda psikolojik bende hamilelikle ilgili çok rüya gördüm ama hala sağlıklı olarak gerçekleşmedi inşaAllah birgün bizde gerçeğini yaşarız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…