- 16 Şubat 2017
- 1.006
- 858
- 43
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #10.321
Çok sağol canım darisi sizlere inşallahÇok sevindim canım inş sağlıklı ve sorunsuz gecer tüm hamileliğin
İnşallah umutla beklemedeyizÇok sağol canım darisi sizlere inşallah
Bende de kist oldu galiba canım belime vuruyor ağrısıValla hiç bilmiyorum cnm ya bebis var yoksa da başka bisey var
Dün ishaldim şimdi de kabiz olmuşum. Biraz önce yemek yedik ben yine aciktim sana su mesaji göndereyim yemeye dalcam:) hazirladim onumde duruyor:)
canimm bende de oluyor valla. ama senin anlattigin kadar cok degill.. zor durum valla bnde cok korkuyorum bi kaza olmasindann. :))
ben kizim da coook fazla mandalina ve ayva yemistimm. hatta bi bahceden izinsiz ayva almistimm. sonra sahibine itiraf ettim tabii.. bence dogruuu.. gecen pazar da baklava yedim deli gibibi.. ama simdi cokk bulntilarim var. hic bisey yiyemiyorumm.Günaydın hanımlar nasılsınız?
Benim bu hafta canım hep ekşi şeyler istiyo bi büyük kase salatayı tek başıma yesem de doymuyorum ye ekşiyi çıkar ayşeyi doğru mu acaba
canimm ferah tut icinii. hayrlisi olsunn herseyinn.Son 7 gun
Kızlar size bisey dicem ama sasircaniz. Dün gece yattım uyumak için sırt üstü yatamadim geçen ayki gibi bi gerginlik vardi kasigimda. Ya geçen ay ne hissettiysem aynisini hissettimoturup aglayacaktim bende yine kist çıkmazsa iyidir
benimdeee cok bulntilarim var canimm.Günaydın kızlar hastanedeyim şimdi kendi doktorum izinliymis başka doktor için sıra bekliyorum.. Midem bulandı bu sabah istahim hic yok bulanti yüzünden hala da bulanıyor bu sıra da inşallah çabuk geçer doktorlardan biri izinli olunca bu doktora gelmiş bütün hastalar herşeyin hayırlısı bakalım ne çıkacak..
her hayal kirikligindan sonra yeniden umut doguyor canimm. tek teslimiz umudumuzz. umudunu kaybetmee.Malesef tek çizgi
Malesefff tek çizgibıktım her ay hayal kırıklığından..belirtilerimle bi umut hamileyim sanıyorum testi yapıp ağzımın payını alıyorum
gecmisolsun canimmm.doktordan geldim hanımlar adet olmamamın nedeni kistmiş... ilaç verdi
O zaman kizin olacak:) hayırlısıNormalde tatlı canavarı olan ben dün tatlı yerine ezmeyi tercih ettim çok enteresan:))
Tmm cnm haber et bize hayirlisi inşallahcanım daha olmadım bekliyorum
Tmm cnm benim sen yeterki üzülme hakkında hayirlisi olsun arkadaşım kafani dinle biraz.TurkuazKrampon Canım beni listeden çıkar lütfen bi süre bu konuyu dusunmicem..buraya girdikçe belirti uydurur oldum kendimde sonrası olmayinca can yakiyor o yüzden bi süreligine sizlere veda ediyorum...Rabbim hepinizin gönlündekini nasip etsin Allaha emanet olun
Off nedir su kistlerden çektiğimiz dizlerimi kendime cekip oturdum suan öyle yaziyorum orada bisey var yaa allahım kafayi yicem aynı geçen ayki gibiBende de kist oldu galiba canım belime vuruyor ağrısıay belirtiler başlamış gibi gibi canım inşallah psikolojik değildir
Haydaa hayirlisi cnm ya agrin oluyor muydu?doktordan geldim hanımlar adet olmamamın nedeni kistmiş... ilaç verdi
Canım.çok geçmiş olsun ya hangi kistmis boyutu falan belli.midoktordan geldim hanımlar adet olmamamın nedeni kistmiş... ilaç verdi
Valla cnm gecen ay ruyamda tüm akrabalarım toplanmış sırayla herkes beni öpüyodu hamilesin hamilesin sen diyolardı ama ertesi gün adet olmuştum. Ondan sonra hiç rüyalarımı anlamlandırmamaya karar verdim :)))Kızlar bu gece rüyamda çok güzel şeyler gördüm ve kime anlattıysam bebekmi geliyo acaba dediler rüyamda komşum bana adetin bitince 3 gün içindemi yoksa adetin bittikten 3 gün sonramı ne birlikte ol bak nasıl oluyo diyo ilk uyandığımda rüyayı hatırlamıyodum sonradan toparladım ay çok etkilendim ama ya başına böyle bişey gelen oldumu :)
Ya kızlar hamile kalmadan önce rüyasını görmüşmüydünüz? Gerçi ben çok kere gördüm hala hamile kalamadım ama bu geceki rüyamdan çok etkilendim sizde hamile olduğunuzu bilmeden önce ne tarz rüyalar gördünüz?
UzuldumHamile kalmadan önce hamile olduğumu gördüm rüyamda canım. Hamileyken pembe kundak gördüm rüyamda ve bebeğimin kız olduğunu öğrendim ve yine hamileyken rüyamda tuvalette düşük yaptığımı gördüm. Gercekte de tuvalette ölü doğum yaptım
Çok geçmiş olsunHamile kalmadan önce hamile olduğumu gördüm rüyamda canım. Hamileyken pembe kundak gördüm rüyamda ve bebeğimin kız olduğunu öğrendim ve yine hamileyken rüyamda tuvalette düşük yaptığımı gördüm. Gercekte de tuvalette ölü doğum yaptım
Kızlar benim de 26sı 27si gibi cok merak ediyorumOo senin daha az varmış hadi bakalim inşallah vardir:)
Benimde normale döndü aynı gün ikimizdede olmus
Sorma cnm ya benimde 29 nisan :) sen ne zaman yapcan testKızlar benim de 26sı 27si gibi cok merak ediyorum
Anladım canım ya birazda psikolojik bende hamilelikle ilgili çok rüya gördüm ama hala sağlıklı olarak gerçekleşmedi inşaAllah birgün bizde gerçeğini yaşarız :)Valla cnm gecen ay ruyamda tüm akrabalarım toplanmış sırayla herkes beni öpüyodu hamilesin hamilesin sen diyolardı ama ertesi gün adet olmuştum. Ondan sonra hiç rüyalarımı anlamlandırmamaya karar verdim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?