2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Yaaa çok üzüldüm canım Rabbim en kısa zamanda sağlıklı hamilelik ve bebek nasip etsin

Sorma cnm ya benimde 29 nisan :) sen ne zaman yapcan test
Test yapmıcam cok üzülüyorum sonra gerci o gün regl baslayınca da üzülüyorum bu ay adetin 5.7.9.11.13.15.18. Günleri calıstık günasırı yani hicbitürlü kacmasın diye ama işte ovulasyon testinde cift cizgi 12.gün cıktı ve 13. Gün silikleşmişti ama yinede değerlendirdik... sanırım yine ucundan kactı bu ay oysaki tüm değerlerim normalleşmişti prolaktin tiroid off off

Çok sevindim canım

Off nedir su kistlerden çektiğimiz dizlerimi kendime cekip oturdum suan öyle yaziyorum orada bisey var yaa allahım kafayi yicem aynı geçen ayki gibi
Vallahi aynen canım 3 klomen denemesi birinde iki kist olmuştu sanırım bunda 3 5 tane oldu çok kötüyüm salı günü doktora gideceğim adet olsam da olmasam da

Kacmamis cnm icerde her daim sperm varmis:) inşallah tutar bakalim

Vallahi aynen canım 3 klomen denemesi birinde iki kist olmuştu sanırım bunda 3 5 tane oldu çok kötüyüm salı günü doktora gideceğim adet olsam da olmasam da
Bende nasıl yorgunum nasıl yorgunum uykum geliyor. Kızımın odası ayrı normalde onun uyumasini bekler öyle gecerim odama. 2 3 gündür beklemeden kizimida yanıma alıp birlikte uyuyoruz.
Akintim devam ediyor benim geçmedi. Sivilcelenmisim adet olmadan oluyor muydu böyle hatirlamiyorum sanırım oluyordu.

Son 6 gun

Kızlar günaydın. Kuzenim.için birşey danışacağım onda da kist var 3 aydır adet görmüyor bu ay soğan suyuna başladı da kullanan arkadaşlar kaç gün.kullandınız ve içtikten kaç gün sonra adet oldunuz acaba

Ben adetliyken kullandım cnm kist gitsin diye. 15 gün sabah akşam taze hazirlayip iciyon

Bu flo uygulamasi çok doğru gösteriyor. 12 nisan ovulasyon diyor. Evet 12 nisanda testte piki yakaladim 12 gün olmuş 29 nisan adet tarihim ama 28 nisanda yapmayi düşünüyorum kızlar. Uykum geliyo sürekli

Canim adet baslangicinin 7.gununde basladim 14 gun ictim ve ķürün bitmesine 1 gun kala adet oldum

Kızlar bana bi fikir verin ben bugün gebelik testi yapmak istiyorum ama ovulasyon olali 12 gun oluyor. Ne yapayim kızlar ya yada ovu testi mi yapsam meraktan catlicam hep uyku modundayim 2 gundur ne oluyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…