- 10 Ekim 2016
- 1.262
- 948
- 43
- 35
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #10.341
Yaaa çok üzüldüm canım Rabbim en kısa zamanda sağlıklı hamilelik ve bebek nasip etsinHamile kalmadan önce hamile olduğumu gördüm rüyamda canım. Hamileyken pembe kundak gördüm rüyamda ve bebeğimin kız olduğunu öğrendim ve yine hamileyken rüyamda tuvalette düşük yaptığımı gördüm. Gercekte de tuvalette ölü doğum yaptım
Test yapmıcam cok üzülüyorum sonra gerci o gün regl baslayınca da üzülüyorumSorma cnm ya benimde 29 nisan :) sen ne zaman yapcan test
Çok sevindim canımKızlar çıktım çok şükür gördük kesesini herşey normalmiş Allah ima şükürler olsun :) kalp atışı duyamadık acele etme daha erken dedi 15 gün sonra tekrar gel dedi inşallah onuda duyarsam rahatlayacağım :) ağrılarda normalmiş darisi tum.isteyenlere olsun insallah tez vakitte
Geçmiş olsun canımmmdoktordan geldim hanımlar adet olmamamın nedeni kistmiş... ilaç verdi
Geçmiş olsun canım. Günde iki kere mi kullanmıştın klomeni çatlama iğnesi yapılmadı mı. Şu kist mevzusu ne sıkıntı. Bende ilk ayım şu an kist yapar diye korkuyorumdoktordan geldim hanımlar adet olmamamın nedeni kistmiş... ilaç verdi
Vallahi aynen canım 3 klomen denemesi birinde iki kist olmuştu sanırım bunda 3 5 tane oldu çok kötüyüm salı günü doktora gideceğim adet olsam da olmasam daOff nedir su kistlerden çektiğimiz dizlerimi kendime cekip oturdum suan öyle yaziyorum orada bisey var yaa allahım kafayi yicem aynı geçen ayki gibi
Kacmamis cnm icerde her daim sperm varmis:) inşallah tutar bakalimTest yapmıcam cok üzülüyorum sonra gerci o gün regl baslayınca da üzülüyorumbu ay adetin 5.7.9.11.13.15.18. Günleri calıstık günasırı yani hicbitürlü kacmasın diye ama işte ovulasyon testinde cift cizgi 12.gün cıktı ve 13. Gün silikleşmişti ama yinede değerlendirdik... sanırım yine ucundan kactı bu ay oysaki tüm değerlerim normalleşmişti prolaktin tiroid off off
Bende nasıl yorgunum nasıl yorgunum uykum geliyor. Kızımın odası ayrı normalde onun uyumasini bekler öyle gecerim odama. 2 3 gündür beklemeden kizimida yanıma alıp birlikte uyuyoruz.Vallahi aynen canım 3 klomen denemesi birinde iki kist olmuştu sanırım bunda 3 5 tane oldu çok kötüyüm salı günü doktora gideceğim adet olsam da olmasam da
Ben adetliyken kullandım cnm kist gitsin diye. 15 gün sabah akşam taze hazirlayip iciyonKızlar günaydın. Kuzenim.için birşey danışacağım onda da kist var 3 aydır adet görmüyor bu ay soğan suyuna başladı da kullanan arkadaşlar kaç gün.kullandınız ve içtikten kaç gün sonra adet oldunuz acaba
Ben günü adet oldum iyice duzensizlestim yeni batı söyleyemiyorum o yüzden aile bilirsin. Tskler
Canim adet baslangicinin 7.gununde basladim 14 gun ictim ve ķürün bitmesine 1 gun kala adet oldumKızlar günaydın. Kuzenim.için birşey danışacağım onda da kist var 3 aydır adet görmüyor bu ay soğan suyuna başladı da kullanan arkadaşlar kaç gün.kullandınız ve içtikten kaç gün sonra adet oldunuz acaba
Tmm cnmBen günü adet oldum iyice duzensizlestim yeni batı söyleyemiyorum o yüzden aile bilirsin. Tskler
Ben adetliyken kullandım cnm kist gitsin diye. 15 gün sabah akşam taze hazirlayip iciyon
Tamam kızlar çok sagolunCanim adet baslangicinin 7.gununde basladim 14 gun ictim ve ķürün bitmesine 1 gun kala adet oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?