- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #10.361
İnsallaahhKacmamis cnm icerde her daim sperm varmis:) inşallah tutar bakalim
Ayy cok heycanlı bilmiyorumki insallah cıkar :)Kızlar bekliyorum yazan olur diye ama yazmamisiniz kardeşim bende eğer varsa silik de olsa çıkar çok az kanla karistiricam bismillahirrahmanirrahim gidiyorum yapmaya
Ciksada cok silik cikar cikmayada bilir ama kanda belli olur diye dusunuyorum kuzum kendini hazir hissediyorsan yap12 günde varsa cikarmi ki?
Kızlarrr
melikeecgl Mucize2107 Burcummmmm123 tulinkrc @S_V_S_88 Cankiriklarim M Masalkader @suleyagmur__
Uzulmucem dedim ama yine de moralim bozulduSen ona bi yarim saat sonra yine bak kuzum ayrica kafaya takma cikmadiysada canin sagolsn
Canim simdi gordum mesajini. kiminde erken belli oluyor 9.gunde bile cikan var ama sen yine de bekle 15 e tamamla oyle yap birde belki gec belli eder kendini12 günde varsa cikarmi ki?
Kızlarrr
melikeecgl Mucize2107 Burcummmmm123 tulinkrc @S_V_S_88 Cankiriklarim M Masalkader @suleyagmur__
Tahminin 1 -2gune yumurtan catlar pik yapmaya baslamis bu gunleri iyi degerlendir kuzum ayaklarini havaya dik ve gerekirse sabaha kadar uyuKizlaaarrr ovulasyon testi yapmaya basladim bende bu ay ilk defa duzenli olarak yorum yaparsaniz sevinirim adetim cok duzensizlesti normalde 30 gunde bir olurdum
Canım şimdi gördüm bence çıkmaz ya varsa daha 12 gün var bozma moralini sonra tekrar yap üzülme lütfenGözlerim bozuldu bakarken:) yok maalesef kızlar 6 gün sonra tekrar yapicam
Doğru diyon cnm koskoca 6 gün var daha. O kadar uykum var ki anlatamamKuzum bozma moralini cikmadiysa bu bebek yok anlamina gelmiyo herkesin biyolojik yapisi farkli belki bi kac gune gorursun dur daha ne yaptin 6 gun var gun dogmadan neler dogar
15.testte koyulaşmaya başlamış sanırım canım yapmaya devam etKizlaaarrr ovulasyon testi yapmaya basladim bende bu ay ilk defa duzenli olarak yorum yaparsaniz sevinirim adetim cok duzensizlesti normalde 30 gunde bir olurdum
Bende Yen'i gördüm canım. Görseydim yapma derdim çünkü altı gün çok erken idrar testi için. Bi de daha büyük hayal kırıklığı oluyor çıkmayınca . Hani gecikip yapınca yine gecikti de yaptım diyorsun ama erken yapınca kendini daha çaresiz hissediyor insan. Bugün güzel bir gün birbirimize dua edelim bol bol. İnş bu ay bize güzel bebekler getirsin Allah'ın izniyleDoğru diyon cnm koskoca 6 gün var daha. O kadar uykum var ki anlatamam
Canım bende şimdi gördüm msjını hani erkenden yapmıycaktık seni çok iyi anlıyorum insan heyecan yapıyo duramıyo ama bi bekle sen kendini daha iyi bilirsin bu aya kadar hiç bu şekilde belirti falan yazmamıştın inşaAllah hamilesindir ama geç döllenme olabilir idrarda değil kanda çıkabilir hepsi bir ihtimal mübarek günde birbirimize bolca dua edelim ..Gözlerim bozuldu bakarken:) yok maalesef kızlar 6 gün sonra tekrar yapicam
Ya adet olmadım ben hala test yaptım negatif,bekliyorum
Ya adet olmadım ben hala test yaptım negatif,bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?