2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Kızlar bekliyorum yazan olur diye ama yazmamisiniz kardeşim bende eğer varsa silik de olsa çıkar çok az kanla karistiricam bismillahirrahmanirrahim gidiyorum yapmaya

Yaptim kızlar 3 dakika sonra bakicam çok az kanda karistirdim. Rabbim hayırlısini ver allahım. Eğer negatifse uzulmucem rabbim hayirlisini versin heyecan dorukta........

Kizlaaarrr ovulasyon testi yapmaya basladim bende bu ay ilk defa duzenli olarak yorum yaparsaniz sevinirim adetim cok duzensizlesti normalde 30 gunde bir olurdum

Eklentiler

• CYMERA_20170423_132919.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 27
Kuzum bozma moralini cikmadiysa bu bebek yok anlamina gelmiyo herkesin biyolojik yapisi farkli belki bi kac gune gorursun dur daha ne yaptin 6 gun var gun dogmadan neler dogar

Doğru diyon cnm koskoca 6 gün var daha. O kadar uykum var ki anlatamam
Bende Yen'i gördüm canım. Görseydim yapma derdim çünkü altı gün çok erken idrar testi için. Bi de daha büyük hayal kırıklığı oluyor çıkmayınca . Hani gecikip yapınca yine gecikti de yaptım diyorsun ama erken yapınca kendini daha çaresiz hissediyor insan. Bugün güzel bir gün birbirimize dua edelim bol bol. İnş bu ay bize güzel bebekler getirsin Allah'ın izniyle

Uyku hali hamilelik belirtilerindenmis ama sen yinede kendini her psikolojiye hazirla sonrasi husran olunca cok uzuluyo insan mesela kendimden ornek vereyim hamilelik uzerine her belirtiyi yasadim ama sonuc ortada bu son aylar kafaya cok taktim ve suan dengesiz bi adet dongum oldu su yasima kadar adet duzensizligi nedir bilmezdim 3 aydir dengesiz donguler yasiyorum demem o ki olacagi varsada stres yuzunden olmuyor takilmamak lazim sen bu 6 gunu mumkun mertebe dusunmeyerek gecir dunyanin sonu degil sukurler olsun rabbim sana bi evlat bagislamis ona sahip olmak isteyen ben ve benim gibileri ornek al ben senden umutluyum cunku bir kere anne olabilmissen yine olursun sadece vaktini bekliyordur rabbim gönlumuze gore versin kuzum

Gözlerim bozuldu bakarken:) yok maalesef kızlar 6 gün sonra tekrar yapicam
Canım bende şimdi gördüm msjını hani erkenden yapmıycaktık seni çok iyi anlıyorum insan heyecan yapıyo duramıyo ama bi bekle sen kendini daha iyi bilirsin bu aya kadar hiç bu şekilde belirti falan yazmamıştın inşaAllah hamilesindir ama geç döllenme olabilir idrarda değil kanda çıkabilir hepsi bir ihtimal mübarek günde birbirimize bolca dua edelim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…