- 6 Ocak 2017
- 1.015
- 1.088
- 53
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #10.381
Bu arada kizlar kandiliniz mubarek olsun malum sebepten oturu ibadet yapamayacigim dualarinizda benide eksik etmeyin bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine biz aciz kullarin ne sıkntisi varsa gitsin ve rabbim dileklerimizzi kabul ve makbul eylesin dualarla bulusmak umidiyle canlar
aslında burada moral de buluyor insan. Bende bi girmeyim diyorum sonra giriyorum .. amaan olacağı varsa stres yapsakta olacak yapmasakta... hayırlısıKızlar ben dayanamadım geri döndüm..kk olmadan bi boşlukta gibiydim burayı takip etmek sizlerle paylaşım yapmak ne zevkmiş meğer..
Aynen öyle canım bu dünyada yiyecek ekmeği varsa zaten gelecek bebislerimizaslında burada moral de buluyor insan. Bende bi girmeyim diyorum sonra giriyorum .. amaan olacağı varsa stres yapsakta olacak yapmasakta... hayırlısı
Kızlar ben dayanamadım geri döndüm..kk olmadan bi boşlukta gibiydim burayı takip etmek sizlerle paylaşım yapmak ne zevkmiş meğer..
Bu gece deĝerlendirmeye başlicaz kuzum dedigin gibi yapicam 15 dk falan havaya diksem yeterli olur sanirim dimi ay insallah bu ay tutar yaTahminin 1 -2gune yumurtan catlar pik yapmaya baslamis bu gunleri iyi degerlendir kuzum ayaklarini havaya dik ve gerekirse sabaha kadar uyu
Edicem canim insallah bu ay tutar15.testte koyulaşmaya başlamış sanırım canım yapmaya devam et
Ayy kiyamam ya canım benim hoşgeldin:)))Kızlar ben dayanamadım geri döndüm..kk olmadan bi boşlukta gibiydim burayı takip etmek sizlerle paylaşım yapmak ne zevkmiş meğer..
keske yapmasaydin canoo.insan etkileniyor cunku.. cikmamasini cok kafana takma erkenn dahaa. regl olana kadar umut cok. uzulmekk yok.Bu flo uygulamasi çok doğru gösteriyor. 12 nisan ovulasyon diyor. Evet 12 nisanda testte piki yakaladim 12 gün olmuş 29 nisan adet tarihim ama 28 nisanda yapmayi düşünüyorum kızlar. Uykum geliyo sürekli
Gözlerim bozuldu bakarken:) yok maalesef kızlar 6 gün sonra tekrar yapicam
hosgeldinn canimm. bende ayri kalaniyorum valla. internetim yok. her internt bbuldugum yerde tum sayfalari okumaya calisiyorummm.Kızlar ben dayanamadım geri döndüm..kk olmadan bi boşlukta gibiydim burayı takip etmek sizlerle paylaşım yapmak ne zevkmiş meğer..
ben yarimm saat dikiyordum ayaklarimi valla. hatta indirdikten sonrada sag tarafa yatip karnima cekiyrdum dizlerimi. ..Bu gece deĝerlendirmeye başlicaz kuzum dedigin gibi yapicam 15 dk falan havaya diksem yeterli olur sanirim dimi ay insallah bu ay tutar ya
akmasi cok norml canimm. yercekimi kanunu.. :)))) ama icerde mutlaka kalan oluyor.Kızlar size bişey soracağım ben iki üç aydır ilişki sonrası ayaklarımı kaldırıp bekliyorum ama kalkar kalmaz akıyor hemen meni. Sizce bu normal mi yani acaba gitmiyor mu tüplere
Eklerim tabiTurkuazKrampon batım bugün canım bakalım gelecek mi :) tekrar ekler misin beni
Evet canım belli oluyor... hadi bakalım devamı gelsin maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?