2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Kızlar sagolun ne güzel yazmissiniz evet çok doğru. Erkenden yapmam bi hataydi ama bu uykumun gelmesine aldandim. 6 gün nasıl geçecek bilmiyorum hayırlısı olsun . Uyku hali hamilelik belirtisi o yüzden aldandim çok yorgunum ve hep uykum var 2 gündür böyle bilemiyorum zaman gecsede ne var ne yok ogrensek

Kızlar ben dayanamadım geri döndüm..kk olmadan bi boşlukta gibiydim burayı takip etmek sizlerle paylaşım yapmak ne zevkmiş meğer..
aslında burada moral de buluyor insan. Bende bi girmeyim diyorum sonra giriyorum .. amaan olacağı varsa stres yapsakta olacak yapmasakta... hayırlısı

Kızlar size bişey soracağım ben iki üç aydır ilişki sonrası ayaklarımı kaldırıp bekliyorum ama kalkar kalmaz akıyor hemen meni. Sizce bu normal mi yani acaba gitmiyor mu tüplere

Kızlar sagolun ne güzel yazmissiniz evet çok doğru. Erkenden yapmam bi hataydi ama bu uykumun gelmesine aldandim. 6 gün nasıl geçecek bilmiyorum hayırlısı olsun . Uyku hali hamilelik belirtisi o yüzden aldandim çok yorgunum ve hep uykum var 2 gündür böyle bilemiyorum zaman gecsede ne var ne yok ogrensek
Kızlar ben dayanamadım geri döndüm..kk olmadan bi boşlukta gibiydim burayı takip etmek sizlerle paylaşım yapmak ne zevkmiş meğer..
Ayy kiyamam ya canım benim hoşgeldin:)))

Bu flo uygulamasi çok doğru gösteriyor. 12 nisan ovulasyon diyor. Evet 12 nisanda testte piki yakaladim 12 gün olmuş 29 nisan adet tarihim ama 28 nisanda yapmayi düşünüyorum kızlar. Uykum geliyo sürekli
keske yapmasaydin canoo.insan etkileniyor cunku.. cikmamasini cok kafana takma erkenn dahaa. regl olana kadar umut cok. uzulmekk yok.

Gözlerim bozuldu bakarken:) yok maalesef kızlar 6 gün sonra tekrar yapicam

hosgeldinn canimm. bende ayri kalaniyorum valla. internetim yok. her internt bbuldugum yerde tum sayfalari okumaya calisiyorummm.

Bu gece deĝerlendirmeye başlicaz kuzum dedigin gibi yapicam 15 dk falan havaya diksem yeterli olur sanirim dimi ay insallah bu ay tutar ya
ben yarimm saat dikiyordum ayaklarimi valla. hatta indirdikten sonrada sag tarafa yatip karnima cekiyrdum dizlerimi. ..
Kızlar size bişey soracağım ben iki üç aydır ilişki sonrası ayaklarımı kaldırıp bekliyorum ama kalkar kalmaz akıyor hemen meni. Sizce bu normal mi yani acaba gitmiyor mu tüplere
akmasi cok norml canimm. yercekimi kanunu.. :)))) ama icerde mutlaka kalan oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…