- 12 Şubat 2017
- 557
- 630
- 33
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #10.401
Yaaaaaaa evettttElimde daha net gozukuyor
Evet çok az kanla karıştırdım kafam çok karisik kızlarrr ne hissediyorsunuzYaaaaaaa evettttçıkmış çizgi hadi inşallah doğrudur..kan ile yapmıştın dimi
Daha 6 gün var dimi bata valla bence bişey olmasa imkansızdı çıkması hadi inşallah canım bebişin seninledirVe ilk yaptigimda yarım saat sonra hayaletinde hayaleti bisey gördüm sanki:) ama buraya yazmadim kardeşimede soyledim ama o yok bisey ben goremiyorum demişti. Bende herhalde kendi kuruntum dedim ama şimdiii
Ne düşünüyorsunuz kızlar bisey yazın nolur. Belki 2 saat sonra çıktı ben yeni goruyorum
Cnm aslinda cok erken yapmissin bence yaa yarin kan ver ya da 5 6 gun snr tekrar idrar tahlili yap kuzum ama demistim sende bu ay hamilelik var benceSevinemiyorum da çok tuhafimm
Nie gitmiyon cnm kesin ve net cozum bence kan ver yarin ya da simdi acilin birinden vermelisinAyy kızlar kan vermeye gidemem 2 gün sonra mı tekrarlasam yoksa bat gununu mu beklesem ama 6 gün nasıl dayanicam
Eşim calisiyo hastane uzak kizimi kimseye bırakamam hamileligim kesinlesmeden gidemem cnm umarım yanilmiyorumdurNie gitmiyon cnm kesin ve net cozum bence kan ver yarin ya da simdi acilin birinden vermelisin
Valla kuzum dayanabildigin kadar ayaklarini dik ve altina yastik koyarak uyu insallah bebis haberini alirizBu gece deĝerlendirmeye başlicaz kuzum dedigin gibi yapicam 15 dk falan havaya diksem yeterli olur sanirim dimi ay insallah bu ay tutar ya
Vallaha cikmiss hadiii bakalim sana demistim bi kac saat sonra yeniden bak var biseyler sendeee gitsen cikar benceee ama cikmazsada uzulme kuzum
Ay hadi inşallah beybi ya çok.heyecanlandım
Kesinlikle gitttYarın saglik ocagina mi gitsem kızlar? Bilemedim
Canım çizgi orda veya burda sonuçta çıkmış ay çok sevindim canım ya vallahi inşaAllah vardır :))Kızlar konu açtım da çizgi olması gereken yerde değil diyorlar moralim bozuldu
Ayyy ne gıcık tipler yorum yapanlar bilmiş bilmiş ters ters..bizim grubun hanımları ne kadar içten candan onu anladim...kulak asma onlara yarın sağlık ocağına git emin ol bence cnmKızlar konu açtım da çizgi olması gereken yerde değil diyorlar moralim bozuldu
Yap canım yappp ayrıca sen buralardan gitme biz belirtilerimizi yaşayalım :))Bat Bugün benim.. ben de şimdi kanlı idrar testi mi yapsam evde test var durtüyo bisey beni
Gidemedim zaten canım 24 saat durabildim sadece :))))Yap canım yappp ayrıca sen buralardan gitme biz belirtilerimizi yaşayalım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?