- 16 Şubat 2017
- 1.006
- 858
- 43
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #1.041
Dualarım sizlerle benim mutlu gününe mutlu oldunuz dua etmemmi hiç canjmmmm. Rabbim sizede gönlünüzde yatani nasip etsin inş :)Hayırlı olsun canım çok sevindim Allah kucağına almayı da nasip etsinbize de dua et olur mu
Galiba tam olarak takip edemedim ama :) canımCanim bu topikteki ilk hamile olan sen misin?
AMiiiinnnnnn canım :) inş hayırlısı ile inş sizdende haber bekliyoruzGözün aydın canımm :) :) darısı bizlere inşallah Allah utandırmasın
Evet hamileymisim canım bugün tam kesin öğrendim :) Rabbim sizlere de nasip etsin inşCanım hamile misin
Amin canım inşallah çok sevindim senin adına Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ben fazla heyecandan terledim su anEvet hamileymisim canım bugün tam kesin öğrendim :) Rabbim sizlere de nasip etsin inş
Rabbim sabrını veriyor kuzum inşallah tez vakitte hamişlik müjdesi alırız beraber az çok bilirsin canım etraf baskısını kafa bir türlü rahat olmuyo bide hamişleri görünce içim tuhaf oluyo Rabbim hiç bir kadını başka bir kadının karnına kucağına baktırmasın bu yolda sınamasın canımInsallah hamilesindir canim. Gönlünü ferah tut. Duanin gücüne inan ve sabırlı ol. 2 yil bitti 3. Yila girdik hala sabrediyorum. Sizin icin de dua ediyorum :)
saglikla kucagina al cnm insaallahEvet hamileymisim canım bugün tam kesin öğrendim :) Rabbim sizlere de nasip etsin inş
aynenn cnm sanki bende bebek dusunmeye basladiktan sonra herkes hamile herkesin cocugu varmis gibi geliyor bide sanki gozume sokuyor gibi geliyor kafamdan atamiyorum atanlar nasil beceriyor bilmiyorum yaaaRabbim sabrını veriyor kuzum inşallah tez vakitte hamişlik müjdesi alırız beraber az çok bilirsin canım etraf baskısını kafa bir türlü rahat olmuyo bide hamişleri görünce içim tuhaf oluyo Rabbim hiç bir kadını başka bir kadının karnına kucağına baktırmasın bu yolda sınamasın canım
Bende 3-4 doğuranlara hele ilk gece de hamiş kalanlara hayranım canım bide anne tarafım doğurgan anneannem de yanlız 10 çocuk teyzemde 5 inanıyorum Rabbimin hazinesi zengin elbette bize de evlat evlatlar ihsan eder Rabbim tez vakitte önce göbüşünü sonra kucağını doldursun canımNe yapmamız gerekiyor hiç anlamıyorum ya bi sürü arkadaşım komşularım var hepsi çatir çatir doğuruyor Allah bağişlasın ama neden bizde öyle olmuyoruz ya ben çok sıkıldım artık hüsrana uğramakdan
Hayirli ugurlu olsun kuzum benim rabbim saglikli bir gebelik gecirip kucagina almayi nasip etsin lutfen bizlerede dua etDualarım sizlerle benim mutlu gününe mutlu oldunuz dua etmemmi hiç canjmmmm. Rabbim sizede gönlünüzde yatani nasip etsin inş :)
Şuan bende adet tarihimi bilmiyorum 28 ocakda Kürtaj oldum iyi olamadım kanamam devam etti haftasına acile gittim yatırdılar beni hastaneye kan birikmiş deyip yeniden operasyon geçirdimAmin cnm amin. Allah bagislasin evlatlarimizi rabbim nasip ederse ne güzel 3 tane olacak. Şubat mart farketmez. Siz var tarihinizi yazın bana ekliyim hosgeldiniz:)
Ben evlenmeden önce hamile kalmanın bu kadar zor olduğunu bilmiyordum canım ilk gece kalırım nasılsa korunma olmayacak dedim bide regldim evlendiğimde hemen kaparım dedim ama 6 ay oldu bu ayı bekliyorum inşallah Rabbim yüzümüze gülsün canım gönül muratlarımızı hayrlısı ile yaşatsınaynenn cnm sanki bende bebek dusunmeye basladiktan sonra herkes hamile herkesin cocugu varmis gibi geliyor bide sanki gozume sokuyor gibi geliyor kafamdan atamiyorum atanlar nasil beceriyor bilmiyorum yaaa
Dualarım sizlerle canimmmm inş bu süreci beraber atlatmak dileğiyle pesimden gelin istiyorum allahın izniyleHayirli ugurlu olsun kuzum benim rabbim saglikli bir gebelik gecirip kucagina almayi nasip etsin lutfen bizlerede dua et
Amiiinnn canım darısı allah izniyle sizlere olsun inşsaglikla kucagina al cnm insaallah
Çok üzüldüm canım geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın hayrlı sağlıklı sorunsuz hamişlik nasip etsin inşallahŞuan bende adet tarihimi bilmiyorum 28 ocakda Kürtaj oldum iyi olamadım kanamam devam etti haftasına acile gittim yatırdılar beni hastaneye kan birikmiş deyip yeniden operasyon geçirdim
Adet kürtajla birlikte 15 günü buldu nezaman olurum bilmiyorum oldugum zaman eklersiniz şuan takipte kalayım
İstersen 28 ocak ve 28 Şubat yazabilirsin Kürtaj imin olduğu tarih inşallah hamiş olur kucamiza nasıp olur inşallah
İnşallah canım benim sağol Allah razı olsun Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş birakmasin hayırlısıyla sağlığıyla gelsin miniklerimizÇok üzüldüm canım geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın hayrlı sağlıklı sorunsuz hamişlik nasip etsin inşallah
amin cnm benimde 16 ay oldu tik yok ama benim amh degerim cok dusuk birazda o yuzden rabbim hepimize hayirli evlatlar nasip etsin biran onceBen evlenmeden önce hamile kalmanın bu kadar zor olduğunu bilmiyordum canım ilk gece kalırım nasılsa korunma olmayacak dedim bide regldim evlendiğimde hemen kaparım dedim ama 6 ay oldu bu ayı bekliyorum inşallah Rabbim yüzümüze gülsün canım gönül muratlarımızı hayrlısı ile yaşatsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?