2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Hayırlı olsun canım çok sevindim Allah kucağına almayı da nasip etsin bize de dua et olur mu
Dualarım sizlerle benim mutlu gününe mutlu oldunuz dua etmemmi hiç canjmmmm. Rabbim sizede gönlünüzde yatani nasip etsin inş :)

Insallah hamilesindir canim. Gönlünü ferah tut. Duanin gücüne inan ve sabırlı ol. 2 yil bitti 3. Yila girdik hala sabrediyorum. Sizin icin de dua ediyorum :)
Rabbim sabrını veriyor kuzum inşallah tez vakitte hamişlik müjdesi alırız beraber az çok bilirsin canım etraf baskısını kafa bir türlü rahat olmuyo bide hamişleri görünce içim tuhaf oluyo Rabbim hiç bir kadını başka bir kadının karnına kucağına baktırmasın bu yolda sınamasın canım

aynenn cnm sanki bende bebek dusunmeye basladiktan sonra herkes hamile herkesin cocugu varmis gibi geliyor bide sanki gozume sokuyor gibi geliyor kafamdan atamiyorum atanlar nasil beceriyor bilmiyorum yaaa

Bende 3-4 doğuranlara hele ilk gece de hamiş kalanlara hayranım canım bide anne tarafım doğurgan anneannem de yanlız 10 çocuk teyzemde 5 inanıyorum Rabbimin hazinesi zengin elbette bize de evlat evlatlar ihsan eder Rabbim tez vakitte önce göbüşünü sonra kucağını doldursun canım

Amin cnm amin. Allah bagislasin evlatlarimizi rabbim nasip ederse ne güzel 3 tane olacak. Şubat mart farketmez. Siz var tarihinizi yazın bana ekliyim hosgeldiniz:)
Şuan bende adet tarihimi bilmiyorum 28 ocakda Kürtaj oldum iyi olamadım kanamam devam etti haftasına acile gittim yatırdılar beni hastaneye kan birikmiş deyip yeniden operasyon geçirdim
Adet kürtajla birlikte 15 günü buldu nezaman olurum bilmiyorum oldugum zaman eklersiniz şuan takipte kalayım
İstersen 28 ocak ve 28 Şubat yazabilirsin Kürtaj imin olduğu tarih inşallah hamiş olur kucamiza nasıp olur inşallah

aynenn cnm sanki bende bebek dusunmeye basladiktan sonra herkes hamile herkesin cocugu varmis gibi geliyor bide sanki gozume sokuyor gibi geliyor kafamdan atamiyorum atanlar nasil beceriyor bilmiyorum yaaa
Ben evlenmeden önce hamile kalmanın bu kadar zor olduğunu bilmiyordum canım ilk gece kalırım nasılsa korunma olmayacak dedim bide regldim evlendiğimde hemen kaparım dedim ama 6 ay oldu bu ayı bekliyorum inşallah Rabbim yüzümüze gülsün canım gönül muratlarımızı hayrlısı ile yaşatsın

Çok üzüldüm canım geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın hayrlı sağlıklı sorunsuz hamişlik nasip etsin inşallah

Çok üzüldüm canım geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın hayrlı sağlıklı sorunsuz hamişlik nasip etsin inşallah
İnşallah canım benim sağol Allah razı olsun Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş birakmasin hayırlısıyla sağlığıyla gelsin miniklerimiz

amin cnm benimde 16 ay oldu tik yok ama benim amh degerim cok dusuk birazda o yuzden rabbim hepimize hayirli evlatlar nasip etsin biran once

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…