2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Ya kızlar ben ilişkiden sonra yatıyorum ayaklarımı dikiyorum ama bugüne kadar hiç olmadı öyle uyuyup sabah duş alıyım diyorum ama sabah namazı var mecburen abdest almak zorundayım napıcam ben bana akıl verin

Bende namaz kiliyorum insan oyle uyuyunca cok huzursuz oluyo saatini kur namazdan once kalk dusunu al kuzum biraz zor oluyor ama

Ayyy ne gıcık tipler yorum yapanlar bilmiş bilmiş ters ters..bizim grubun hanımları ne kadar içten candan onu anladim...kulak asma onlara yarın sağlık ocağına git emin ol bence cnm
Ya bilmiyorum kafam karmakarisik
Hiç böyle olmamıştım ben kızımda da co test yaptim 10 saat gecsede 2.cizgi cikmazdi şok oldum

Cnm ben sabah namazindan önce bira erken kalkip öyle dus alıp namaz kildim oyle yapabilirsin

Bende namaz kiliyorum insan oyle uyuyunca cok huzursuz oluyo saatini kur namazdan once kalk dusunu al kuzum biraz zor oluyor ama
Evet canım biraz zor oluyo ama dediğin gibi yapıcam öyle yatıyorum ya huzursuz oluyorum neyse dediğin gibi yapıcam artık bide gerçekten herkes yan yat diyo ben bilmiyodum yeni öğrendim

Evet canım biraz zor oluyo ama dediğin gibi yapıcam öyle yatıyorum ya huzursuz oluyorum neyse dediğin gibi yapıcam artık bide gerçekten herkes yan yat diyo ben bilmiyodum yeni öğrendim
Bende o yan yatmayi buradan ogrendimmmm aslinda fazla takilmamak lazim kuzummmm olacagi varsa oluyo zaten vesile onlar belki

Haydaa hayirlisi cnm ya agrin oluyor muydu?
çok fazla olmuyordu hafif adet sancısı gibiiii
Canım.çok geçmiş olsun ya hangi kistmis boyutu falan belli.mi
sağol canım. yumurtalk kisti yani yumurtam büyümüş ve çatlamamış bouutu 2x2 dedi çok büyük değilmiş ama ilk kez gelmiyor başıma neden böyle tekrarlıyor anlamadım
Geçmiş olsun canım. Günde iki kere mi kullanmıştın klomeni çatlama iğnesi yapılmadı mı. Şu kist mevzusu ne sıkıntı. Bende ilk ayım şu an kist yapar diye korkuyorum
tatlım klomen henüz kullanmadım ben kistim olmasaydı bu ay başlayacaktım. yumurtam kendiliğinden büyüyüp çatlamamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…