2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

melikeecgl sende de böyle şeyler oldumu biseyler yaz yaa
Canım ben inan hic belirti takip edemedim deli gibi temizlik yaptım ev taşıdığımız için. Ama adet sancısı çektim bildiğin hatta kuzenlerime falan dert yakındım of adet olucam ağrım çok diye bacağım çekti onu hatırlıyorum bi sonrasında ama batma çok oldu öğrendikten sonra yani o ilk hafta sağ kasigimda inanılmaz batma lar oldu

kızlar çocuğumun istediğim halde olmadığını dün anneme anlattım. o da zaten sıkıştırıp duruyodu olmuyo mu diye. sonra bana şunun da olmuyo bunun da olmuyo diye örnekler verdi beni rahatlatmaya çalıştı ama hiç de rahatlamadım verdiği örneklerin hepsinin ya sonradan olmuş ya yaşları geçmiş. bugün de eltim aradı siz bi doktora gidin niye olmuyo hormonlarına baksınlar demez mi ay hiç alışık değilim böyle şeylere ya ne zaman olcak bizim de bebişimiz

Ya canım benimde sağ kasığımda acayip bi batma var bacağıma vuruyo korkuyorm valla ya

Canım çok.normal dedi doktor dün bana yerleşiyor dedi bende de inanılmaz ağrı var hatta dün gece ağrıdan uyandım kaç kere ama.normalmiş çok şükür

İyi bari ya benimde doktor randevum var bide ona sorayım ne dicek. Anlattıığn gibi uyandırıyo aniden bişey saplanıyo geçiyo yine başlıyo

Annem beni de cok sikistiriyo ama ona solemedim kaynanam ve gorumcelerim biliyolar benimde cnm seni cok iyi anliyorum ama ben hala annemle konusmaya cesaretim yok

Kizlar kandiliniz mubarek olsun dua edelim birbirimize insallah ozellikle hamile olanlar da insallah sag salim kucaklarina alirlar lutfen bize de dua edin bizimde bebeislerimiz olsun. Bide bnm adetim duzensiz bazen 33. Gunde bazen 34 bazende 28 bazen de 24. Gunde oluyorum hic ayni gin olmuyor simdide 31. Gundeyim ama bnde hic belirti yok sadece arada bi belime agri giriyor sizce test yapayim mi yoksa bekleyeyim mi kizlar

TurkuazKrampon cnm sen mutlaka yarin saglik ocagina git internetten sonucuna bakarsin bu arada baska yerlere konu acma bosver biz sana yeteriz ben burdaki samimiyeti baska yerde bulamadim
Burcummmmm123 cnm ben bu ay 20 dk ayaklarim havada snr karnima bacaklarimi cekerek sag tarafima yattim ama ins bu ay yine ayni sekilde yatacam denemeye devam edecez

Bence yap cnm ama kan tahlili ver derim ya da kanli test yap turkuazkramponun yaptigi gibi

Bende canım yarım saat falan yatıyorum bazen 1 saati bile buluyo bu ay dediğin gibi yaptım bende önce ayaklarımı diktim sonra bigün soluma bigün sağıma yattım ama yok nafile :) bide varya kimisinden duyuyorum direk gittim yıkandım yada ayağa kalktım o ay hamile kaldım diyolar bununda tek sebebi Rabbim yeter ki ol desin ben buna çok fazla inanıyorum o yüzden bi yerde de biz ne yapsak boş diyorum ama yinede tedbiri almadan da duramıyorum belkide benim bu şekilde olucam diyorum kafam çorba anlayacağın :))

Bende o yan yatmayi buradan ogrendimmmm aslinda fazla takilmamak lazim kuzummmm olacagi varsa oluyo zaten vesile onlar belki
Aynen canım diyorum ya Rabbim yeter ki ol desin gerisi boş ben çok kişiden duydum ilişkiden sonra yıkanıp yada direk ayağa kalkıpta hamile kalan ama yinede yapmadan duramıyoruz işte :)

Kızlar sağ kasigim batiyor belime vuruyor bacagima vuruyor bana inanin ki kendimi dinlemiyorum yarın mi yapayim yoksa 2 gün sonrami yapayım kafayı yicem düşünmekten
Kuzum bence yarin ya kan testi yaptir ya da 2 veya 3 gun sonra idrar testini tekrarla insallah vardir insallah testte çikan çizgi yaniltmaz Amiiiinnnnn :)

Ben de uyuyakalma yok ama esne esne bir hal oluyorum tüm gün dün ve bugün bir adet ağrısı giriyor bir bel ağrısı başlıyor işte geliyor diyorum 5 dk sonra ağrı falan yok daha da olamadım bugün gecikmenin 7.günü sabaha kadar da gelen giden olmazsa bir umut test yapacağım

Kesinlikle öyle ama bende demiyorum her duyduğumu en azından psikolojik olarak farklı bişey yaptım belki iyi gelir diyorum. Yan yatma olayını bende bu ay deneyim. Bu ay İçin sürekli Yeni şeyler deniyorum bakalım ama daha çok var nasıl geçecek diye düşünüyorum şimdiden zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…