2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Evet suan bende sağ tarafta batma çekilme hissediyorum

Doğru soyluyon cnm

Kuzum bence yarin ya kan testi yaptir ya da 2 veya 3 gun sonra idrar testini tekrarla insallah vardir insallah testte çikan çizgi yaniltmaz Amiiiinnnnn :)
Amin cnm amiiiiiiiiinnnnn namaz kildim kuran okudum sizlere de dua ettim. Kafayı biraz topladim 2 gün sonra idrar testi yapicam kararimi verdim. Rabbim hayirlisini versinn

Hadi inşallah çıkar cnm yaa

Düşünme canım düşünme benimde bugün hastalığımın son günü bakalım hayırlısı Rabbim'den bugün çok dua ettim Allah kabul etsin bide bu flo uygulaması gerçekten çok güzel tavsiye ederim herkese

iyi geceler cnm ne güzel o halde karsilikli hatalarimizi fark edebildiysek bende psikolijikmen kendimde belirti aramak istemedigim icin girmiyorum bi de dersler derken ustune boyle msj gorunce ben de sinirli cevap yazdim sen de hakkini helal et cnm
asla goz ardi etmemek gibi bisey degil inan kendim icin kendi psikolojim icin girmiyorum sadece bi sorunum varsa aratolip bakiyorum kk da benzer seyler varmi diye duzenli girmiyorum yani cnm
bugun miraç kandili sende hakkini helal et
bugunun hürmetine Rabbim hakkimizda her daim hayirlisini nasip etsin. saglikli hayirli uzun omurlu caliskan evlatlar versin.bir omur sevdiklerimizle olalim insallah.

Ne güzel dua etmişsin amin cnm amiin. Helal olsun ne demek. Sende kendine göre haklısın. Ama benim niyetim asla buraya mesaj atsınlar degil. Bende başka topiklere yaziyorum:) herkes istedigini yapmakta özgür. Kafana ne takılırsa sor istedigin gibi elimden geldigince yardımcı olmaya calisirim:)

merhaba kızlar :) şimdi sorunum su ben 33 34 günde bir adet oluyorum nisanın 4 ü yumurtladım şimdi bebeğim olmuşsa o gün gel döllenmemi oluyor çünkü daha 20 gün oldu? Ve ne zaman test yapmalıyım 6 gün geçti adetim bugün yaptım yokanlamadım vallahi bir yardımcı olsanız bana

6 gü

6 gün geçtiyse hiç durma önce test al bence inşallah ikinci çizgi çıkar sonra da kan vermeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…