- 12 Şubat 2017
- 557
- 630
- 33
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #10.461
Evet suan bende sağ tarafta batma çekilme hissediyorumCanım ben inan hic belirti takip edemedim deli gibi temizlik yaptım ev taşıdığımız için. Ama adet sancısı çektim bildiğin hatta kuzenlerime falan dert yakındım of adet olucam ağrım çok diye bacağım çekti onu hatırlıyorum bi sonrasında ama batma çok oldu öğrendikten sonra yani o ilk hafta sağ kasigimda inanılmaz batma lar oldu
Doğru soyluyon cnmTurkuazKrampon cnm sen mutlaka yarin saglik ocagina git internetten sonucuna bakarsin bu arada baska yerlere konu acma bosver biz sana yeteriz ben burdaki samimiyeti baska yerde bulamadim
Burcummmmm123 cnm ben bu ay 20 dk ayaklarim havada snr karnima bacaklarimi cekerek sag tarafima yattim ama ins bu ay yine ayni sekilde yatacam denemeye devam edecez
İnşallah vardır canım bebeğin seninledir umarım AminEvet suan bende sağ tarafta batma çekilme hissediyorum
Amin cnm amiiiiiiiiinnnnn namaz kildim kuran okudum sizlere de dua ettim. Kafayı biraz topladim 2 gün sonra idrar testi yapicam kararimi verdim. Rabbim hayirlisini versinnKuzum bence yarin ya kan testi yaptir ya da 2 veya 3 gun sonra idrar testini tekrarla insallah vardir insallah testte çikan çizgi yaniltmaz Amiiiinnnnn :)
Hadi inşallah çıkar cnm yaaBen de uyuyakalma yok ama esne esne bir hal oluyorum tüm gün dün ve bugün bir adet ağrısı giriyor bir bel ağrısı başlıyor işte geliyor diyorum 5 dk sonra ağrı falan yok daha da olamadım bugün gecikmenin 7.günü sabaha kadar da gelen giden olmazsa bir umut test yapacağım
varsa hemen ciksin diye kan karıştırdım cnmTurkuazKrampon yeni gördüm canım fotoğrafı hadi bakalım inşallah güzel haberler alalım ama keşke idrarla yapsaydın sadecr testi daha net görünürdü belkide
Düşünme canım düşünme benimde bugün hastalığımın son günü bakalım hayırlısı Rabbim'den bugün çok dua ettim Allah kabul etsin bide bu flo uygulaması gerçekten çok güzel tavsiye ederim herkeseKesinlikle öyle ama bende demiyorum her duyduğumu en azından psikolojik olarak farklı bişey yaptım belki iyi gelir diyorum. Yan yatma olayını bende bu ay deneyim. Bu ay İçin sürekli Yeni şeyler deniyorum bakalım ama daha çok var nasıl geçecek diye düşünüyorum şimdiden zaman
iyi geceler cnm ne güzel o halde karsilikli hatalarimizi fark edebildiysek bende psikolijikmen kendimde belirti aramak istemedigim icin girmiyorum bi de dersler derken ustune boyle msj gorunce ben de sinirli cevap yazdim sen de hakkini helal et cnmtinyrose
Ben seni yanlış anlamisim ama sende beni yanlış anlamisin:) profil sayfana girdigimde bi kaç secenek eksik olduğu için beni gozardi ettigini düşündüm. Daha öncede 2 3 kere etiketledim ama sen girip yazmayinca bi de gozardi ettigini düşününce öyle sert çıkış yaptim o yüzden kusura bakma yanlış anlamisim.
Senin beni yanlış anladigin olaya gelirsek konuya ister yazarsin ister yazmazsin bu beni ilgilendirmiyo kendi özgür iraden.. etiketlememin sebebi benim topigime yaz diye değil yeni bat tarihini yaz diye. 1.sayfaya baktiysan eğer gormusundur herkesin gelecek olan adet tarihi yazıyor tarihleri gecenleri alintilayip soruyorum seni de alintilamamin sebebi budur. Liste duzenli olsun diye yapıyorum. Kisacasi ikimizde birbirimizi yanlış anlamisiz:) benden yana bi sorun yok hakkını helal et.
Hee bu arada kk'nin kurucusu falan da değilim :)
Ne güzel dua etmişsin amin cnm amiin. Helal olsun ne demek. Sende kendine göre haklısın. Ama benim niyetim asla buraya mesaj atsınlar degil. Bende başka topiklere yaziyorum:) herkes istedigini yapmakta özgür. Kafana ne takılırsa sor istedigin gibi elimden geldigince yardımcı olmaya calisirim:)iyi geceler cnm ne güzel o halde karsilikli hatalarimizi fark edebildiysek bende psikolijikmen kendimde belirti aramak istemedigim icin girmiyorum bi de dersler derken ustune boyle msj gorunce ben de sinirli cevap yazdim sen de hakkini helal et cnm
asla goz ardi etmemek gibi bisey degil inan kendim icin kendi psikolojim icin girmiyorum sadece bi sorunum varsa aratolip bakiyorum kk da benzer seyler varmi diye duzenli girmiyorum yani cnm
bugun miraç kandili sende hakkini helal et
bugunun hürmetine Rabbim hakkimizda her daim hayirlisini nasip etsin. saglikli hayirli uzun omurlu caliskan evlatlar versin.bir omur sevdiklerimizle olalim insallah.
Aminnn insallahhhh canimmmmÖnceki aylarda hep dikiyordum ayaklarimi son bi iki aydir oyle olmuyor diye hic dikmedim bakalim insallah hepimiz aliriz en kisa zamanda bebis haberini
Allah kabul etsin canim amin insallahAmin cnm amiiiiiiiiinnnnn namaz kildim kuran okudum sizlere de dua ettim. Kafayı biraz topladim 2 gün sonra idrar testi yapicam kararimi verdim. Rabbim hayirlisini versinn
Insallah canim Allah kabul etsinBugün burada yazan herkes için de dua ettim inş kabul olur.
Benim okadar geciktiki bu ay hala yumurtlamadim bile
merhaba kızlar :) şimdi sorunum su ben 33 34 günde bir adet oluyorum nisanın 4 ü yumurtladım şimdi bebeğim olmuşsa o gün gel döllenmemi oluyor çünkü daha 20 gün oldu? Ve ne zaman test yapmalıyım 6 gün geçti adetim bugün yaptım yokanlamadım vallahi bir yardımcı olsanız bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?