- 23 Aralık 2016
- 2.444
- 1.405
- 133
- 35
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #10.481
Canım dün akşam ve bugün kahverengi leke geldi ama öyle akışkan değildi peöeteyr geldi bazen adet öncesi olabiliyor oyle ama hiç karnım ağrımıyor? Gebelik mi adet mi anlamadım6 gü
6 gün geçtiyse hiç durma önce test al bence inşallah ikinci çizgi çıkar sonra da kan vermeye
Kizlar kızlar kizlarrrrr 2. Çizgi cikmis[/QUGünaydın canım şimdi gördüm hayırlı olsun inş bebegin senınledir cok sevindim rabbim dualrını kabul etmiş
Ovulasyon testi yapiyomusun cnm eminmisin yumurtlamadigina?Benim okadar geciktiki bu ay hala yumurtlamadim bile
turkuaz canım testını tekrarladın mıOvulasyon testi yapiyomusun cnm eminmisin yumurtlamadigina?
Yok cnm tekrarlamadim ama meraktan gebermezsem iyidirturkuaz canım testını tekrarladın mı
:)tekrarlasana ben bile cok heycanlandımYok cnm tekrarlamadim ama meraktan gebermezsem iyidir
Okudunmu yazdigimi kan verdim cnm ve test yapma ya cesaretim yok:)tekrarlasana ben bile cok heycanlandım
inşallah hamilesindir canım dualarım seninle rabbim gonlundekini hayırlı eylesin aminnKızlar hepinize gunaydin
Benim için gece çok zor geçti. Uykusuzluk çeken ben gece uyuyamadim surekli uyandim. Surekli dusuncelerle uyandim var mi yok mu var mi yok mu diye
Sabah 8.30 da eşim geldi işten. Onda merak etmis gece hep düşünmüş kizimi ona birakip sağlık ocağına gittim yağmur yağıyordu. Bi usudum bi yandim bi usudum bi yandım. Bi yandan sağ bacagim çekiyor. 2 tüp kanimi verdim. Yarın sabah 11 de cikacak sonuç ama ben o zamana kadr nasıl dayanirim? Hadi dayandim ya negatif çıkarsa ne yaparimçok inandirdim kendimi allahım hayırlısini versin. Bi an önce zaman gecsin hayırlı haberi alayım inşallah. Rabbim hepinizin gönlüne göre versin..
Not: hemsiremize testi gosterdim anlattim 3 saat sonra çıktı diye geçersizdir dedi
Saat 11 de alicam barkod numarasını. Ama onaylanmadan goremezsin dedi saat 11 de onaylanacakmis yarın. Inşallah.bugun görürüm yaaa. Amin cnm cumlemizeNormalde ögleden sonra cıkıyor netten bakabılırsın barkod numaranı aldıysan canım
Banada aynısını demiştiler sabah 10 da verdım 3 de sonucu görüldü netteSaat 11 de alicam barkod numarasını. Ama onaylanmadan goremezsin dedi saat 11 de onaylanacakmis yarın. Inşallah.bugun görürüm yaaa. Amin cnm cumlemize
Kalbini bozma cnm dualarimiz seninle ins bebisinde seninledirKızlar hepinize gunaydin
Benim için gece çok zor geçti. Uykusuzluk çeken ben gece uyuyamadim surekli uyandim. Surekli dusuncelerle uyandim var mi yok mu var mi yok mu diye
Sabah 8.30 da eşim geldi işten. Onda merak etmis gece hep düşünmüş kizimi ona birakip sağlık ocağına gittim yağmur yağıyordu. Bi usudum bi yandim bi usudum bi yandım. Bi yandan sağ bacagim çekiyor. 2 tüp kanimi verdim. Yarın sabah 11 de cikacak sonuç ama ben o zamana kadr nasıl dayanirim? Hadi dayandim ya negatif çıkarsa ne yaparimçok inandirdim kendimi allahım hayırlısini versin. Bi an önce zaman gecsin hayırlı haberi alayım inşallah. Rabbim hepinizin gönlüne göre versin..
Not: hemsiremize testi gosterdim anlattim 3 saat sonra çıktı diye geçersizdir dedi
Kızlar hepinize gunaydin
Hadi ya ay inşallah bende görürüm hemenBanada aynısını demiştiler sabah 10 da verdım 3 de sonucu görüldü nette
Inşallah cnm sizlere çok teşekkür ederim iyiki varsiniz beni rahatlatiyorsunuzKalbini bozma cnm dualarimiz seninle ins bebisinde seninledir
Amin amin inşallah kizlarrBence vardır cnm ben daha önce her çoook defa test yaptım değil 3 saat 3 gün kaldığı oldu hiç ikinci çizgi çıkmadı inşallah vardır bebişin seninledir
Daha 6 tane testim var evde ama yapmaya korkuyorumTurkuazKrampon bi test daha alsana bakalım o nasıl çıkıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?