2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

6 gü

6 gün geçtiyse hiç durma önce test al bence inşallah ikinci çizgi çıkar sonra da kan vermeye
Canım dün akşam ve bugün kahverengi leke geldi ama öyle akışkan değildi peöeteyr geldi bazen adet öncesi olabiliyor oyle ama hiç karnım ağrımıyor? Gebelik mi adet mi anlamadım

Kızlar hepinize gunaydin

Benim için gece çok zor geçti. Uykusuzluk çeken ben gece uyuyamadim surekli uyandim. Surekli dusuncelerle uyandim var mi yok mu var mi yok mu diye
Sabah 8.30 da eşim geldi işten. Onda merak etmis gece hep düşünmüş kizimi ona birakip sağlık ocağına gittim yağmur yağıyordu. Bi usudum bi yandim bi usudum bi yandım. Bi yandan sağ bacagim çekiyor. 2 tüp kanimi verdim. Yarın sabah 11 de cikacak sonuç ama ben o zamana kadr nasıl dayanirim? Hadi dayandim ya negatif çıkarsa ne yaparimçok inandirdim kendimi allahım hayırlısini versin. Bi an önce zaman gecsin hayırlı haberi alayım inşallah. Rabbim hepinizin gönlüne göre versin..

Not: hemsiremize testi gosterdim anlattim 3 saat sonra çıktı diye geçersizdir dedi

inşallah hamilesindir canım dualarım seninle rabbim gonlundekini hayırlı eylesin aminn

Kalbini bozma cnm dualarimiz seninle ins bebisinde seninledir

Bence vardır cnm ben daha önce her çoook defa test yaptım değil 3 saat 3 gün kaldığı oldu hiç ikinci çizgi çıkmadı inşallah vardır bebişin seninledir

Netten nasıl bakılıyor kızlar? Bi anlatsaniza. Bi de sağlık ocagindaki testler anlasmali hastaneye gidip öyle bakikiyormus sizin sağlık ocağı nasıldir bilmem ama umarım bugün görürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…