- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #10.501
sen kan testını saglık ocagından yaptın dimi?Netten nasıl bakılıyor kızlar? Bi anlatsaniza. Bi de sağlık ocagindaki testler anlasmali hastaneye gidip öyle bakikiyormus sizin sağlık ocağı nasıldir bilmem ama umarım bugün görürüm
Evet cnmsen kan testını saglık ocagından yaptın dimi?
hangi sağlık ocağına gittiysen onun sitesine giriyorsun orda tahlil sonuçları butonu var ordan bilgilerini giriyorsun tc ve barkod nolu sonuç cıkıyorNetten nasıl bakılıyor kızlar? Bi anlatsaniza. Bi de sağlık ocagindaki testler anlasmali hastaneye gidip öyle bakikiyormus sizin sağlık ocağı nasıldir bilmem ama umarım bugün görürüm
Canım daha yeni okudum mesajları inşallah vardır bebiş bende sağlık ocağına vermiştim akşam 5te doktorumu aradım söyledi sonucu öyle yapma şansın var mı acaba yoksa bizim burda da ertesi gün 5te veriyolar sonucuNetten nasıl bakılıyor kızlar? Bi anlatsaniza. Bi de sağlık ocagindaki testler anlasmali hastaneye gidip öyle bakikiyormus sizin sağlık ocağı nasıldir bilmem ama umarım bugün görürüm
Ben anca hemsireyi arayabilirim cnm zaten tanidigim biri ama ona da verirken sordum yarın 11 de çıkıyor dediCanım daha yeni okudum mesajları inşallah vardır bebiş bende sağlık ocağına vermiştim akşam 5te doktorumu aradım söyledi sonucu öyle yapma şansın var mı acaba yoksa bizim burda da ertesi gün 5te veriyolar sonucu
cnm sen hangı ilde oturuyosunBen anca hemsireyi arayabilirim cnm zaten tanidigim biri ama ona da verirken sordum yarın 11 de çıkıyor dedi
Kızlar hepinize gunaydin
Benim için gece çok zor geçti. Uykusuzluk çeken ben gece uyuyamadim surekli uyandim. Surekli dusuncelerle uyandim var mi yok mu var mi yok mu diye
Sabah 8.30 da eşim geldi işten. Onda merak etmis gece hep düşünmüş kizimi ona birakip sağlık ocağına gittim yağmur yağıyordu. Bi usudum bi yandim bi usudum bi yandım. Bi yandan sağ bacagim çekiyor. 2 tüp kanimi verdim. Yarın sabah 11 de cikacak sonuç ama ben o zamana kadr nasıl dayanirim? Hadi dayandim ya negatif çıkarsa ne yaparimçok inandirdim kendimi allahım hayırlısini versin. Bi an önce zaman gecsin hayırlı haberi alayım inşallah. Rabbim hepinizin gönlüne göre versin..
Not: hemsiremize testi gosterdim anlattim 3 saat sonra çıktı diye geçersizdir dedi
Bursa dacnm sen hangı ilde oturuyosun
36 günün sonunda adet oldum canım 4 5 yumurta oluşmuş bile olsa gelmedi bebeğimHadi inşallah çıkar cnm yaa
orda sistem farklımıdır bilmem ama burda sağlık ocağında kan testi 10 kadar alıyorlar öğleden sonra sonuç çıkıyor ama 1 gün sonra dr gelin bakalım diyor netten bakmak isterseniz 3 de gorürsunuz diyor inş ordada öyledirBursa da
Tamam cnm hayirlisi olsun36 günün sonunda adet oldum canım 4 5 yumurta oluşmuş bile olsa gelmedi bebeğimdöngümü artık 36 gün kabul edeceğim tahmini yeni bat 30 mayıs kuzum
Ben doktorla konuşmadım direkt hemsiremizle konuştum cnmorda sistem farklımıdır bilmem ama burda sağlık ocağında kan testi 10 kadar alıyorlar öğleden sonra sonuç çıkıyor ama 1 gün sonra dr gelin bakalım diyor netten bakmak isterseniz 3 de gorürsunuz diyor inş ordada öyledir
hadi inş yeni bir hamiş geliyor aramızaaaaaaaaaBen doktorla konuşmadım direkt hemsiremizle konuştum cnm
Sağol canım inşallah sen güzel bir sonuç alırsın bebeğin seninledirTamam cnm hayirlisi olsun
Inşallah baktım şimdi. Onay tarihi var 5 dakika önce. Bi de onay oranı 0/3 yazıyor o değil dimi? Daha çıkmaz ya bende hepten delirdimhadi inş yeni bir hamiş geliyor aramızaaaaaaaaa
Umarım kızlar ayy sonuç çıkınca nasıl bakicam kalbim dayanmaz:) off stres oldum bi an önce çıksada kendim gibi sizi de strese sokmasam:) eğer değilsem çoook uzulucem yaa offff karnima kramplar giriyor heyecandanSağol canım inşallah sen güzel bir sonuç alırsın bebeğin seninledir
Tmm cnm haber et bize hayirlisi inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?