2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Netten nasıl bakılıyor kızlar? Bi anlatsaniza. Bi de sağlık ocagindaki testler anlasmali hastaneye gidip öyle bakikiyormus sizin sağlık ocağı nasıldir bilmem ama umarım bugün görürüm
hangi sağlık ocağına gittiysen onun sitesine giriyorsun orda tahlil sonuçları butonu var ordan bilgilerini giriyorsun tc ve barkod nolu sonuç cıkıyor

Netten nasıl bakılıyor kızlar? Bi anlatsaniza. Bi de sağlık ocagindaki testler anlasmali hastaneye gidip öyle bakikiyormus sizin sağlık ocağı nasıldir bilmem ama umarım bugün görürüm
Canım daha yeni okudum mesajları inşallah vardır bebiş bende sağlık ocağına vermiştim akşam 5te doktorumu aradım söyledi sonucu öyle yapma şansın var mı acaba yoksa bizim burda da ertesi gün 5te veriyolar sonucu

Ben anca hemsireyi arayabilirim cnm zaten tanidigim biri ama ona da verirken sordum yarın 11 de çıkıyor dedi

Yarım saat sonra alicam barkod numarasini ogleden önce zaten çıkmaz ogleden sonra 2 3 gibi bakarım hep. Umarım bugün görürüm

Rabisscyln

Ben doktorla konuşmadım direkt hemsiremizle konuştum cnm

Sağol canım inşallah sen güzel bir sonuç alırsın bebeğin seninledir
Umarım kızlar ayy sonuç çıkınca nasıl bakicam kalbim dayanmaz:) off stres oldum bi an önce çıksada kendim gibi sizi de strese sokmasam:) eğer değilsem çoook uzulucem yaa offff karnima kramplar giriyor heyecandan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…