- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #10.521
Ben belki test yaparım 1 gibi dun de 1 de yaptım. Belli olmaz bana. Allahimmmm hayırlısini ver su mesajı yazarken bile sağ bacagim çekiyor belime ağrı giriyor. Neyse ben bi bulaşık yikayim kizimin kahvaltisini yaptirayim heyecandan kızımla ilgilenemedim. Bi rahatliyim şöyle yine gelicem
Doğru soyluyon cnm hayirlisi allah'tan uzulmucem. Sağol güzel dileklerin icinTurkuazKrampon canımmm sakin ol yoksada bu kadar üzülücem psikolojisine kapılma bak Rabbime teslim ol hani biz dertleşiyoduk bana nasibat ediyodun onları hatırla daha hamile kalamayan çookkk kişi var seni anlıyorum heyecan yapıyosun için kıpır kıpır ama bu kadar stres kendine zarar çünkü 1 ay bende böyle kendimi kaptırdım gebelik belirtileri yaşadım kırmızıları görünce o ay adetim bana hiç bitmedi çok üzüldüm ağladım sanki hiç hamime kalamayacakmışım gibi hissettim ama sonra topladım kendimi tevekkül et Rabbim ol dediyse olmuştur zaten seninledir ama olmadıysada bunda da vardır bir hayır he inşaAllah ki vardır gönlüm bundan yana ama bu kadar stres yapma
Canım benim Rabbim gönlündekini nasib etsin, buradaki tüümmm kardeşlerime, merakla sonucunu bekliyoruz.Yarım saat sonra alicam barkod numarasini ogleden önce zaten çıkmaz ogleden sonra 2 3 gibi bakarım hep. Umarım bugün görürüm
aaaa ben de bursa :)))Bursa da
hayrli haberlerini bekliyruz canimmKızlar hepinize gunaydin
Benim için gece çok zor geçti. Uykusuzluk çeken ben gece uyuyamadim surekli uyandim. Surekli dusuncelerle uyandim var mi yok mu var mi yok mu diye
Sabah 8.30 da eşim geldi işten. Onda merak etmis gece hep düşünmüş kizimi ona birakip sağlık ocağına gittim yağmur yağıyordu. Bi usudum bi yandim bi usudum bi yandım. Bi yandan sağ bacagim çekiyor. 2 tüp kanimi verdim. Yarın sabah 11 de cikacak sonuç ama ben o zamana kadr nasıl dayanirim? Hadi dayandim ya negatif çıkarsa ne yaparimçok inandirdim kendimi allahım hayırlısini versin. Bi an önce zaman gecsin hayırlı haberi alayım inşallah. Rabbim hepinizin gönlüne göre versin..
Not: hemsiremize testi gosterdim anlattim 3 saat sonra çıktı diye geçersizdir dedi
Sakinleşmeye çalış canım eğer varsa bebiş de etkilenir inşallah bugün çıkar sonuç valla ben de merakla bekliyorum sen güzel haberi al da kutlama yapalım topikteUmarım kızlar ayy sonuç çıkınca nasıl bakicam kalbim dayanmaz:) off stres oldum bi an önce çıksada kendim gibi sizi de strese sokmasam:) eğer değilsem çoook uzulucem yaa offff karnima kramplar giriyor heyecandan
yok canmm ille de olacak diye bisey yok. bnde olmamisti meselaa.Kızlar ya benim hic kasık sancım yok illa gebelik icin olması mı gerekiyor? Buarada ayın 13ünde yumurtladım yani 11 gün oldu yumurtlayalı
Artık hic olmucakmıs gibi gelmeye basladı yayok canmm ille de olacak diye bisey yok. bnde olmamisti meselaa.
hayrlisi olsun ins. canimm. dua et. umudunu kaybetmeee.Artık hic olmucakmıs gibi gelmeye basladı yapersembe büyük gün bakalım adet olcammı
Kac gün sonra peki kan verdin?TurkuazKrampon canim insaallh hamilesindir...benm de ilk hafif cikmisti..aksam cizgiye baktigimda daha da belirginlesip esime soylemistim.o da yok yanlis goruyorsun demisti.:) ertesi gun kan verdgimde 49 cikmisti.insaalhh seninde oyledir guzel dusun guzel olsun cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?