2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Ben belki test yaparım 1 gibi dun de 1 de yaptım. Belli olmaz bana. Allahimmmm hayırlısini ver su mesajı yazarken bile sağ bacagim çekiyor belime ağrı giriyor. Neyse ben bi bulaşık yikayim kizimin kahvaltisini yaptirayim heyecandan kızımla ilgilenemedim. Bi rahatliyim şöyle yine gelicem

Cnm fazla sıvı tüketmemeye çalış öyle test yap

TurkuazKrampon canımmm sakin ol yoksada bu kadar üzülücem psikolojisine kapılma bak Rabbime teslim ol hani biz dertleşiyoduk bana nasibat ediyodun onları hatırla daha hamile kalamayan çookkk kişi var seni anlıyorum heyecan yapıyosun için kıpır kıpır ama bu kadar stres kendine zarar çünkü 1 ay bende böyle kendimi kaptırdım gebelik belirtileri yaşadım kırmızıları görünce o ay adetim bana hiç bitmedi çok üzüldüm ağladım sanki hiç hamime kalamayacakmışım gibi hissettim ama sonra topladım kendimi tevekkül et Rabbim ol dediyse olmuştur zaten seninledir ama olmadıysada bunda da vardır bir hayır he inşaAllah ki vardır gönlüm bundan yana ama bu kadar stres yapma

Doğru soyluyon cnm hayirlisi allah'tan uzulmucem. Sağol güzel dileklerin icin

Kızlar ortalama 30 günde bir adet görüyorum bugün 33. gün hala olmadım adet belirtisi bile yok karnım hafiften ağrımaya başlayınca olmam gerekiyordu. Gebelik belirtisi de yok zaten bu ayı çok iyi değerlendiremedik

hayrli haberlerini bekliyruz canimm

Umarım kızlar ayy sonuç çıkınca nasıl bakicam kalbim dayanmaz:) off stres oldum bi an önce çıksada kendim gibi sizi de strese sokmasam:) eğer değilsem çoook uzulucem yaa offff karnima kramplar giriyor heyecandan
Sakinleşmeye çalış canım eğer varsa bebiş de etkilenir inşallah bugün çıkar sonuç valla ben de merakla bekliyorum sen güzel haberi al da kutlama yapalım topikte

Kızlar ya benim hic kasık sancım yok illa gebelik icin olması mı gerekiyor? Buarada ayın 13ünde yumurtladım yani 11 gün oldu yumurtlayalı

Kac gün sonra peki kan verdin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…