2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Kizlar bisey sorcam ovulasyon testini sabah 11 haricinde baska hangi saat dilimde yapabilirim dogru sonuç alabilmek için

Kızlar bende bugün o kadar yoğun bi gün geçirdim ki. Sabah eşimin okulunda 23 nisan gösterileri vardı köy okulu olunca bizde merkezde oturuyoruz erkenden kalktık okula gittik gösteriydi çocuklardı kıyafetleriydi derken lavaboya gideyim bi dedim. Gittim birde ne göreyim peceteye minik bir kahverengi.leke gelmiş kuru gibiydi sanki böyle eskilerden kalma bi leke gibi hemen doktorumu Aradim birşey olmaz ama yinede ihmal etmeyelim yarın gel dedi. Tabi.pinpirikli ben durur muyum duramam çıktık gittik hemen hastaneye baktı ultrasonla Bebegim 2 günde 4 mm büyümüş 14 mm olmuş muhtemelen ya önceden kalan birşeydi yada yerleşme lekelenmesi olabilir gelişimi iyi dedi önlem.olarak protesgan verdi hap. Araştırdım biraz her hamileye kanaması olmasa bile sadece önlem amaçlı veriliyormuş çok şükür gördüm rahatladim bebeğimi görünce fasulye kadar olmuş

Kızlar bende son 2 gündür özellikle bugün daha yogun beyaz krem gibi ama uzayan akıntı var ovulasyon testi yaptım yeniden cizgi silik cıktı ayın 13ünde yumurtlamıstım ovu testiyle kontrol etmistim smdi bu niye olur

Canım ovu.testlerinde o olur normal insanda da lh olduğu için onu gösteriyo hamilelik varsa pik yapması lazım yani 2 çizgide kopkoyu oluyomuş

Canim cok gecmis olsun...progestan vermesi iyi olmus ...hic moralini bozma yalniz canim sakin agir kaldirma,gerinme ,yuksege uzanma ...en azindan 15. Haftaya kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…