- 30 Temmuz 2016
- 1.860
- 2.326
- 133
- 43
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #10.541
Adetime 4 gun vardi idrar testinde cikti.adet gunu yaptirmistim.olmayinca.aksam uzeri ozel hastneye gittim kan vermistim.Kac gün sonra peki kan verdin?
Döllenmeden ne kadar gecmisti tahmini?Adetime 4 gun vardi idrar testinde cikti.adet gunu yaptirmistim.olmayinca.aksam uzeri ozel hastneye gittim kan vermistim.
Canim 26 gunde adet oluyorum ben.dr 15 gunluk yok bile demisti.Döllenmeden ne kadar gecmisti tahmini?
Bende 12sindeKızlar ya benim hic kasık sancım yok illa gebelik icin olması mı gerekiyor? Buarada ayın 13ünde yumurtladım yani 11 gün oldu yumurtlayalı
Eve gidince test yapicam bu merakla olmezsem iyidir saat 5 oldu hala yok sanirim yarın cikacakAdetime 4 gun vardi idrar testinde cikti.adet gunu yaptirmistim.olmayinca.aksam uzeri ozel hastneye gittim kan vermistim.
Canm mail adresini verseydin direk gonderirlerdi..Kızlar çok sağolun merak ettiğiniz icin bende merakla bekliyorum off ne zormuş
Acaba cıkar mı bende merak ediyorum ama hayal kırıklıgından bıktımBende 12sinde
Canım heyecanlandım ya inşallah güzel sonuclar alırsın Bebegim haberlerini bekliyorumKızlar çok sağolun merak ettiğiniz icin bende merakla bekliyorum off ne zormuş
Gününü bekle derim hem zaten yarın kan tahliliyle hersey belli olcakKızlar moralim o kadar bozuk ki anlatamam eve geldim test yaptım kocaman bi negatif
Canım ovu.testlerinde o olur normal insanda da lh olduğu için onu gösteriyo hamilelik varsa pik yapması lazım yani 2 çizgide kopkoyu oluyomuşKızlar bende son 2 gündür özellikle bugün daha yogun beyaz krem gibi ama uzayan akıntı var ovulasyon testi yaptım yeniden cizgi silik cıktı ayın 13ünde yumurtlamıstım ovu testiyle kontrol etmistim smdi bu niye olur
Bencede zaten kan verdin gerçi daha 5 gün var çıkarmı bilmiyorum ama bu kadar stres yapma be canımKızlar moralim o kadar bozuk ki anlatamam eve geldim test yaptım kocaman bi negatif
Yok ben yeniden yumurtlamadan süphelenmiştim zaten hamilelik gibi beklentim pek yok artıkCanım ovu.testlerinde o olur normal insanda da lh olduğu için onu gösteriyo hamilelik varsa pik yapması lazım yani 2 çizgide kopkoyu oluyomuş
Canim cok gecmis olsun...progestan vermesi iyi olmus ...hic moralini bozma yalniz canim sakin agir kaldirma,gerinme ,yuksege uzanma ...en azindan 15. Haftaya kadarKızlar bende bugün o kadar yoğun bi gün geçirdim ki. Sabah eşimin okulunda 23 nisan gösterileri vardı köy okulu olunca bizde merkezde oturuyoruz erkenden kalktık okula gittik gösteriydi çocuklardı kıyafetleriydi derken lavaboya gideyim bi dedim. Gittim birde ne göreyim peceteye minik bir kahverengi.leke gelmiş kuru gibiydi sanki böyle eskilerden kalma bi leke gibi hemen doktorumu Aradim birşey olmaz ama yinede ihmal etmeyelim yarın gel dedi. Tabi.pinpirikli ben durur muyum duramam çıktık gittik hemen hastaneye baktı ultrasonla Bebegim 2 günde 4 mm büyümüş 14 mm olmuş muhtemelen ya önceden kalan birşeydi yada yerleşme lekelenmesi olabilir gelişimi iyi dedi önlem.olarak protesgan verdi hap. Araştırdım biraz her hamileye kanaması olmasa bile sadece önlem amaçlı veriliyormuş çok şükür gördüm rahatladim bebeğimi görünce fasulye kadar olmuş
Cok sağol canım yok dinleneceğim zaten bundan sonra kilimi kipirdatmam hic bir şeyeCanim cok gecmis olsun...progestan vermesi iyi olmus ...hic moralini bozma yalniz canim sakin agir kaldirma,gerinme ,yuksege uzanma ...en azindan 15. Haftaya kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?