- 16 Şubat 2017
- 1.006
- 858
- 43
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #10.561
Lütfen üzülme canım bak.bir çocuğun olmuş 2.si neden olmasın ki ? Böyle.üzme kendini Allah inşallah nasip eder kendi vücudunun dengesinde bozuyorsun böyle bak bu ay olmazsa diğer ay olur belki hayırlısı olan odur belki kendini yıpratma daha gençsin olacak Allah in izniyleDoğru söylüyorsunuz kızlar ama ne bilim çok üzüldüm . Neyse hakkımda hayırlısi olsun
Bana cevap veren yok muKizlar bisey sorcam ovulasyon testini sabah 11 haricinde baska hangi saat dilimde yapabilirim dogru sonuç alabilmek için
Idrarini tuttugun surece her saat yapabilirsinBana cevap veren yok mu
Sağol güzel arkadaşım donuyorum çook usuyorum. Sağ kasigimin agrisi bacagima ve belime vuruyor çok kotuyum eğer hamile degilsem bende yine bi hastalik çıkacak demedi demeyinLütfen üzülme canım bak.bir çocuğun olmuş 2.si neden olmasın ki ? Böyle.üzme kendini Allah inşallah nasip eder kendi vücudunun dengesinde bozuyorsun böyle bak bu ay olmazsa diğer ay olur belki hayırlısı olan odur belki kendini yıpratma daha gençsin olacak Allah in izniyle
Sağol güzel arkadaşım donuyorum çook usuyorum. Sağ kasigimin agrisi bacagima ve belime vuruyor çok kotuyum eğer hamile degilsem bende yine bi hastalik çıkacak demedi demeyin
İnşallah hastalık çıkmaz bebiş çıkar :)Sağol güzel arkadaşım donuyorum çook usuyorum. Sağ kasigimin agrisi bacagima ve belime vuruyor çok kotuyum eğer hamile degilsem bende yine bi hastalik çıkacak demedi demeyin
Ay hadi insallah bebiştendir bu üşümeBurada yeni hamile olan.biri vardı çok usudum demişti kimdi o ya bende usuyorum çok suan yorgan battaniye altindan yaZıyorum
Evet cnm sen din sanırım ovulasyondan ne kadar sonra başladı üstüme durumuUnuttum valla demiş olabilirmama üşüyorumm
Yaa inşallah yaa yarın ola hayr ola bakalim:)Ay hadi insallah bebiştendir bu üşüme
11 gün sonra falan başladı canımEvet cnm sen din sanırım ovulasyondan ne kadar sonra başladı üstüme durumu
Benimde 11 gün sonra:) peki yanma oldumu hiç bi usume bi yanma11 gün sonra falan başladı canım
Yok canım o hiç olmadı çünkü hava soğuuk hap üşüyorumm. En büyük belirti kasıkta batma var bende sürekli hep sağdaBenimde 11 gün sonra:) peki yanma oldumu hiç bi usume bi yanma
canimm bendede olmustu birazcik kanamaa. saglikocaginda doktora sordum yerlesme olmustur dedi.. ama ynede dikkattli olmak lazimm tabiiki.Kızlar bende bugün o kadar yoğun bi gün geçirdim ki. Sabah eşimin okulunda 23 nisan gösterileri vardı köy okulu olunca bizde merkezde oturuyoruz erkenden kalktık okula gittik gösteriydi çocuklardı kıyafetleriydi derken lavaboya gideyim bi dedim. Gittim birde ne göreyim peceteye minik bir kahverengi.leke gelmiş kuru gibiydi sanki böyle eskilerden kalma bi leke gibi hemen doktorumu Aradim birşey olmaz ama yinede ihmal etmeyelim yarın gel dedi. Tabi.pinpirikli ben durur muyum duramam çıktık gittik hemen hastaneye baktı ultrasonla Bebegim 2 günde 4 mm büyümüş 14 mm olmuş muhtemelen ya önceden kalan birşeydi yada yerleşme lekelenmesi olabilir gelişimi iyi dedi önlem.olarak protesgan verdi hap. Araştırdım biraz her hamileye kanaması olmasa bile sadece önlem amaçlı veriliyormuş çok şükür gördüm rahatladim bebeğimi görünce fasulye kadar olmuş
uzme kndini allh herseyin hayrlisinii versin ins. hayrliysa olsunn.Kızlar moralim o kadar bozuk ki anlatamam eve geldim test yaptım kocaman bi negatif
Sağol güzel arkadaşım donuyorum çook usuyorum. Sağ kasigimin agrisi bacagima ve belime vuruyor çok kotuyum eğer hamile degilsem bende yine bi hastalik çıkacak demedi demeyin
bennn de olabilirimm o. cunku halâ bile donuyorumm. kisin boyle usumedim. gece gunduz kombi calisiyor. kizim terliyor ben usuyorumm.Burada yeni hamile olan.biri vardı çok usudum demişti kimdi o ya bende usuyorum çok suan yorgan battaniye altindan yaZıyorum
Canım benim de bugün yaptıgım test aynen böyleydi ovulasyonde ve dediğin gibi kremsi akıntı var ancak gebelik testi yapmadım aynı zamanda pers bat yani 4 gün varAyy kızlar yaa ne güzel destek oluyosunuz birbirinize :) dayanamadım size de yazıcam durumumu :)) bata bugün hariç 4 kaldı dün erken gebelik testi yaptım negatif ama sonra ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi vardı kasınlarımda kas krampı gibi oluyo arada batma oluyo ve beyaz krem gibi akıntım var sizce hamile olabilir miyim Ovulasyon testimi ekledim beni de yorumlar mısınız canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?